Χρυσόστομος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΔευκαλίωνα 15, Χανιά
ΝομόςΧανίων
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2821057035
Διαδίκτυο
Ωράριο18:00-24:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2002
ΙδιοκτησίαΧρυσόστομος Ορφανουδάκης

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2018: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2018: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2018: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2018: σελίδα 4/4

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σταύρος
Προσυπογράφω τις κριτικές των συναδέλφων: είναι, πραγματικά μία από τις λίγες φορές που τα γαστρονομικά βραβεία έχουν αντίκρυσμα στην ποιότητα του μαγαζιού. Ο ξυλόφουρνος βγάζει υπέροχα φαγητά, κι αν τυχόν δεν είστε του κρέατος δοκιμάστε τα γεμιστά του (σπιτική γεύση).
Tassos
Εξαίρετος, τα φτιάχνει τα φαγητά σε ξυλόφουρνο. Μισό κιλό ψητό αρνί, μία λουκάνικα, 3 ορεκτικά, σαλάτα, μισό κιλό κρασί 48 ευρώ. Κερασμένο γλυκό και τσικουδιά στο τέλος.
varethika ton prologo
Βραβευμένη ταβέρνα ο Χρυσόστομος με βραβεία ελληνικής γαστρονομίας (για τα οποία είμαι αρνητικά προκατειλημμένος μιας και κατά την γνώμη μου τα βραβεία αυτά είναι ανυπόληπτα και ξέρω ότι συνήθως δίδονται στα εστιατόρια που δέχονται να πληρώσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό με την μορφή ανταποδοτικής διαφήμισης στον φορέα των βραβείων) αλλά τελικά ο Χρυσόστομος πρόκειται για μια αξιολόγηση περίπτωση αξιοπρεπούς Κρητικής ταβέρνας. Αρνάκι οφτό πολύ καλό, χοιρινό γεμιστό με γραβιέρα και σάλτσα εσπεριδοειδών πολύ καλό, σαλάτες οκ στο τέλος για επιδόρπιο ζεστοί λουκουμάδες πολύ καλοί. Το service επαγγελματικό αλλά πρόσχαρο και αν προσθέσουμε όλα τα παραπάνω το ισοζύγιο βγαίνει θετικό και θα το πρότεινα ως καλή λύση (ανοίγει στις 18:00 και κράτηση απαραίτητη).