Πετούσης

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος 62 Μαρτύρων 38, Ηράκλειο
ΝομόςΗρακλείου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2810316943
Διαδίκτυο
Ωράριο11:00-05:00
Ώρες παραγγελίας12:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ανοιχτή πίτα γύρος (καλή)
[εικόνα]
Πίτα γύρος (τεράστιο και καλό)

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dzografi
Κλασικό πλέον γυραδικο στην πόλη με χαρακτηριστικά μεγάλες ποσότητες. Δεν θα το χαρακτήριζα καθαρό και σίγουρα η ποιότητα δεν ξεφεύγει από το μέσο όρο της πόλης αλλά θεωρώ πως τρώγεται πιο ευχάριστα από άλλα. Νομίζω μετά από ξενύχτι είναι μια χαρά επιλογή για βρώμικο!
beReal
Το να γίνεται σύγκριση με τα Τουμπιώτικα είναι το λιγότερο ύβρις, τη στιγμή που πάνω από 2 και 3 φορές επώνυμα γυράδικα της Τούμπας (δεν αναφέρω ονόματα φυσικά) έχουν πληρώσει πρόστιμα για συντήρηση ληγμένων κρεάτων (γύρων) σε φορμόλες και συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά (το γνωρίζω άμεσα από πηγή υγειονομικών εποπτών)... Ο γύρος του Πετούση και των άλλων γυράδικων της Κρήτης είναι πολύ διαφορετικός γευστικά και (υποκειμενικά) μου φαίνεται καλύτερος από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

(Παρακαλώ αν κριθεί ακατάλληλη η κρίση μου να κριθεί εξίσου ακατάλληλη και η κρίση του logothetis την οποία βρίσκω το λιγότερο προσβλητική.)
logothetis
Από ποιότητα είναι ντροπή να το συγκρίνουμε με τα Τουμπιώτικα :)
Στα γυράδικα του Ηρακλείου δεν μπορούν να τηγανίσουν πατάτες (μαλακές , απαράδεκτες) και αυτό αποτελεί ορισμό σε όλα τα γυράδικα της πόλης.Εξαίρεση δεν αποτελεί ο Πετούσης.
Azdek
Το πιο μεγάλο πιτόγυρο που έχω φάει ποτέ! Πραγματικά κάνει τα τουμπιώτικα να κοκκινίζουν. Από ποιότητα μην περιμένετε τίποτα εξαιρετικό! Προς το μέτριο κινείται, αλλά γευστικά είναι ικανοποιητικότατο, Δε νομίζω πως θα το επέλεγα συχνά! Κάποιες φορές όμως χρειάζονται κι αυτά...