Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
...εβίβα
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ τον Ιούνιο του 2025, παρέα τεσσάρων ατόμων, χωρίς κράτηση. Πρόκειται για κρεατοφαγική ταβέρνα με έμφαση σε κοπές ωρίμανσης. Βρίσκεται στην πλατεία του Βοχαϊκού Κορινθίας. Το μαγαζί έχει έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο στο πίσω μέρος του και προσεγμένο εσωτερικό που ξεφεύγει κάπως από τις προσπάθειες για "εστιατορικά" ντεκόρ παρόμοιων μαγαζιών της ευρύτερης περιοχής. Έρχεται σε μια κάποια αντίθεση με το χωριό, του οποίου η ακμή φαίνεται να έχει παρέλθει. Ενδιαφέρουσα αντίστιξη δημιουργούσε με το δεύτερο μαγαζί της πλατείας, ένα καφέ-ψησταριά παλιάς κοπής με ρετρό επιγραφή "βραστό, πατσάς, μπακαλιάρος". Το προσωπικό ήταν ευγενικό και εξυπηρετικό.

Στα του φαγητού, όσα δοκιμάστηκαν ήταν σε καλό επίπεδο (γενικά ο ανταγωνισμός στην ευρύτερη περιοχή δεν είναι και πολύ υψηλός). Υπάρχει διάθεση δημιουργικότητας, όπως πχ. τυροκαυτερή με 'Nduja, το οποίο δυστυχώς δε δοκίμασα. Από κοπές, πήραμε την πικάνια σε ψήσιμο medium rare (το οποίο ήταν στην καλύτερη medium), νόστιμη, αλλά χωρίς συγκινήσεις. Από πιάτα που κυκλοφόρησαν σε γειτονικά τραπέζια το ενδιαφέρον μου κέντρισαν τα παϊδάκια προβατίνας και κάτι σαν pulled αρνί, το οποίο δεν είδα στον κατάλογο, εκτός αν έτσι σερβίρεται το πρόβατο μπούτι. Επίσης, έχει αρκετές ετικέτες ελληνικών και ξένων κρασιών. Εμείς δοκιμάσαμε το χύμα λευκό κρασί, το οποίο ήταν καλό.

Συμπερασματικά, είναι μια καλή επιλογή αν βρίσκεσαι σε ακτίνα μισάωρου από την περιοχή (όμως όχι να το επισκεφτείς, για παράδειγμα, από την Αθήνα). Θα το ξαναεπισκεφτώ στο μέλλον.