Έκατσα Ιούλιο 2017. Η πιο λαϊκή ταβέρνα της παραλίας, και η μόνη που δεν είναι φάτσα κάρτα στη θάλασσα. Για το λόγο αυτό την αποφεύγουν οι τουρίστες και όσες φορές απ' έξω είναι σχεδόν άδεια. Ο εξωτερικός χώρος σχετικά συμπαθητικός, με πλακάκι στο πάτωμα, αλλά έχει μπροστά γρασίδι με μουριές (κατάλληλο και για παιδιά). Στο σέρβις ο ιδιοκτήτης, που μου φάνηκε εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν και πολύ ειλικρινής ως προς τις πρώτες ύλες του και το τι να πάρουμε. Έχει λίγα κρεατικά και λίγα θαλασσινά. Προτίμησα κρέας. Από τα όσα δοκίμασα θα έλεγα πως είναι αξιοπρεπές, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Τιμές καλές, χαμηλότερες από το μέσο όρο Χαλκιδικής. Θα μπορούσα να ξαναπάω για απλό vfm φαγητό.
Εικόνες (11)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Καρυδόπιτα (οκ)
Σουτζουκάκια (συμπαθητικά, αρκετά ψωμομένα)
Μοσχαρίσια μπριζόλα (απλώς οκ, τη στέγνωσε πολύ)
Καυτερή πιπεριά (καλή)
Χωριάτικη (τίμια, με αληθινή φέτα, μεγάλη μερίδα και καλή τιμή)
Μελιτζανοσαλάτα (δική τους, καλή, υπερβολικό σκόρδο)
Ρετσίνα Γεωργιάδη
Ψωμί (μέτριο)
Ο κήπος μπροστά από τα εξωτερικά τραπέζια
Εξωτερικά (Ιούλιος 2017)
Εξωτερικά (Ιούλιος 2017)
Σxόλια (1)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
str-mpa
Ανετότατα η καλύτερη ταβέρνα της περιοχής. Κάθε χρονιά που επισκέπτομαι το Καλαμίτσι πηγαίνω και στην ταβέρνα του Διδάκη. Πολύ καλή ποιότητα φαγητού και φιλικό περιβάλλον. Γαύρος και ψαρονέφρι συνιστόνται ανεπιφύλακτα όπως και το ωραίο χταποδάκι. Επίσης μπορεί κάποιος να βρει και ιμάμ και μουσακά σπιτικά μαγειρεμένο