Μαρία [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΛογοθετιάνικα, Κύθηρα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Έκλεισε2012
ΙδιοκτησίαΜαρία Γεωργοπούλου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Παλιότερα λειτουργούσε ως καφέ-παντοπωλείο, πλέον είναι μόνο ψαροταβέρνα.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Πήγα Αύγουστο 2011.
Θετικά:
  • Πανέμορφος εσωτερικός χώρος. Καλτ ατμόσφαιρα.
  • Καλό φαγητό και μεγάλες μερίδες.
Αρνητικά:
  • Βρώμικες τουαλέτες. Και η κουζίνα που φαίνεται από τα εξωτερικά τραπέζια με τις άπειρες μύγες, δεν ήταν περίφημη.
  • Το μαγαζί είναι υπερβολικά γνωστό και δύσκολα θα βρεις μήνα Αύγουστο να κάτσεις. Έχει κυριολεκτικά ουρά απ' έξω κάθε απόγευμα.
  • Άφησα για το τέλος τον λόγο για τον οποίο δε θα ξαναπήγαινα. Με το που κάτσαμε στο μαγαζί, το διπλανό τραπέζι ζητούσε λογαριασμό. Ο μάστορας ο Αλέκος (νομίζω σύζυγος της Μαρίας) ήρθε και έκανε τις πράξεις σε ένα τεφτέρι. Τους ζήτησε χωρίς απόδειξη ένα υπερβολικό ποσό. Επειδή υποψιάστηκε κάτι ο πελάτης ζήτησε απόδειξη. Μετά από ένα τέταρτο του έφερε ο σερβιτόρος απόδειξη, αλλά αναγράφοντας μόνο το τελικό ποσό. Ο πελάτης ζήτησε ξανά απόδειξη αλλά αναλυτική αυτή τη φορά. Μετά από ένα ακόμη τέταρτο έρχεται ο μάστορας, και χωρίς να ζητήσει συγνώμη, λέει ότι έκανε λάθος στις πράξεις και ότι είναι -15€ λιγότερο!!! Η κουτοπονηριά ήταν φανερή. Το τραγικό είναι ότι όταν ήρθε η δικιά μας ώρα, πήγε να μας χρεώσει 100γρ. παραπάνω στο ψάρι! Στο τέλος, επειδή έπεσε σήμα ότι είχαμε ξενερώσει τελείως, ήρθε η Μαρία αυτοπροσώπως να μας κάνει σκληρούς λαϊκισμούς, ντεμέκ ότι ενδιαφερόταν για το που κάναμε μπάνιο κατά την παραμονή μας στο νησί και τέτοια. Μάλλον γλυκάθηκαν από τους πολλούς τουρίστες και κυνηγάνε το εφήμερο κέρδος. Επαληθεύτηκε το σχόλιο του giorgosK.
Τελικό συμπέρασμα, δεν το προτείνω.

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τζατζίκι (καλό)
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Πατάτες (καλές)
[εικόνα]
Φαγκρί (οκ)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Αύγουστος 2011)
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2011)
[εικόνα]
Η πρόσοψη (Ιούλιος 2010)
[εικόνα]
Μπακαλιάρος 3,8 κιλά (έκανε 65€, τιμή Ιουλίου 2010)

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
arsinoe
Πήγαμε Αυγ2011 και γινόταν λαικό προσκύνημα. Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί και βρήκαμε τραπέζι στο 2λεπτο-και λέω τυχεροί γιατί πεινούσαμε και η επόμενη επιλογή ήταν πάλι οδήγηση για κανένα μισάωρο.

Δοκιμάσαμε αστακομακαρονάδα -καλή. Με σαλάτα και αναψυκτικά 78 ευρώ σύνολο. Δίπλα μας έτυχε να κάθεται μια ανηψιά της κυρά Μαρίας, και στο τέλος ότι γλυκο τους τάρταρε, έφερνε και σε εμάς....οπότε είχαμε κέρασμα καρπούζι, σταφύλια, καζάν ντιπί, σοκολατόπιτα, γλυκά κουταλιού με παγωτό και τέλος γιαούρτι με καρύδια και μέλι!

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το εσωτερικό ήταν πολύ κάλτ, η ευγένεια επίπλαστη, φράσεις του τύπου "γρήγορα παιδιά, εμείς χρειαζόμαστε τους πελάτες και όχι οι πελάτες εμάς" λαϊκές και το αποκορύφωμα, να βλέπεις τον μάγειρα να πιάνει με γυμνά χέρια ψάρια και άλλα και μετά να χώνει τα μακαρόνια στο νερό για να βράσουν!

Θα το πρότεινα για την εμπειρία και μόνο του χώρου

Αρσινόη-
georgek
όποιος το βρήκε πρέπει να είναι πολύ καλά ενημερωμένος για το νησί γενικά...μιλάμε για ένα μικρό χωριό και για ένα πολύ ιδιαίτερο μαγαζάκι το οποίο λειτουργεί σαν παντοπωλείο το πρωί και σαν ταβερνάκι- καφενέιο την υπόλοιπη μέρα...Το καλυτερο μαγειρεμένο κατσικάκι και ολόφρεσκη πατάτα τηγανιτή ..αν σε δούνε για πολύ τουρίστα παίζει να σου τσιμπίσουν λιγάκι την τιμή .. αλλα αν κάποιος φτάσει ως εκει δεν νομιζω πως αξίζει να πτοηθεί