το σινιάλο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΜύρινα, Λήμνος
ΝομόςΛέσβου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2254022811
Διαδίκτυο
ΩράριοΔευτέρα κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΔήμητρα Πηλιόγλου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "μεζεδοπωλείον".

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Δειπνολάγνος
Μικρό μαγαζί με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο όμορφα διακοσμημένο (το εξωτερικό) σε σοκάκι της Μύρινας μακριά απο τα τουριστικά στο λιμάνι. Δοκιμάστηκαν σουτζουκάκια σμυρνέϊκα (η μερίδα είχε 4 τεμάχια και συνοδευόταν από πατάτες τηγανιτές) πολύ γευστικά και αγγίζαν την μαμαδίστικη γεύση, τηγανιά κοτόπουλο (ήταν μικρή η μερίδα) με άσπρη σάλτσα για βούτα και πατάτες τηγανιτές, σαλάτα παντζάρι με γιαούρτι, σαγανάκι μελίχλωρο και μισό κιλό ροζέ κρασί Αλεξανδρείας (καλό). Στο τέλος κέρασμα παγωτό πουράκι. Σύνολο 26€.
Στα θετικά η κίνηση του σερβιτόρου να μας μεταφέρει σε μπροστινό τραπέζι μόλις άδειασε και η προτροπή του να μήν παραγγείλουμε πατάτες λόγο οτι είχαν οι μερίδες ήδη. Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη την τηγανιά (άσχετα αν χορτάσαμε άνετα 2 άτομα) και λίγες περισσότερες επιλογές στα θαλασσινά.
zaknafein
Ωραίο μεζεδοπωλείο. Αξίζει μια επίσκεψη για φαγητό. Πολύ καλά όλα σε λογικές τιμές.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Veyron
Απο τις πιο ωραιες ταβερνες-μεζεδοπωλεία στη Μύρινα. Οτι έχει ειναι φρέσκο, σχεδόν τπτ δεν ειναι κατεψυγμένο. Εχει κ κρεατικά κ ψαρικά σε καλές τιμες.