Γιαννάκαρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Γιαννάκαρος. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΚότσινας, Λήμνος
ΝομόςΛέσβου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2254041744
Διαδίκτυο
Ωράριο11:00-01:00, Τρ-Τε κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΝίκος Γιαννάκαρος

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Ο Γιαννάκαρος έχει όνομα στο νησί οπότε δοκίμασα μια φορά Αύγουστο 2010. Συνοπτικά, εξωτερικός χώρος σχετικά ωραίος αλλά δε τρελάθηκα, έχει όντως πολύ καλό φαγητό με καλές πρώτες ύλες (φρέσκα ψάρια και λαχανικά από οικογενειακό περιβόλι), εκτίμησα επίσης το γεγονός ότι για να διαλέξουμε ψάρι μας έβαλε μέσα στην κουζίνα η οποία ήταν καθαρή. Το μεγάλο αρνητικό του είναι οι τιμές που θύμιζαν Θεσσαλονίκη, εκτός από τα μεγάλα ψάρια που τα είχε 42€/κιλό (όταν στη Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική είναι 60€). Η αστακομακαρονάδα για την οποία είναι επίσης γνωστός πάει 75€/κιλό. Πέρασα ωραία, αλλά χωρίς να μου δοθεί η όρεξη να επαναλάβω την εμπειρία.

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μύδια αχνιστά (τα πιο αδιάφορα που έχω φάει έβερ)
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα
[εικόνα]
Ηλιοβασίλεμα μπροστά στο λιμανάκι του Κότσινα
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Λημνία Γη από το [url=http://www.chatzigeorgioulimnos.gr]Κτήμα Χατζηγεωργίου[/url] (καλό και φθηνό)
[εικόνα]
Πατάτες (καλές)
[εικόνα]
Μελιτζανοσαλάτα (καταπληκτική)
[εικόνα]
Μύδια αχνιστά (μέτρια)
[εικόνα]
Συναγρίδα 650γρ. (αρκετά καλή)

Κατάλογος (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2010: λευκά κρασιά
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2010: κρεατικά
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2010: σαλάτες
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2010: ορεκτικά
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2010: θαλασσινά & ψάρια

Σxόλια (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
arsinoe
Αύγουστος 2020. Πήγαμε μετά από υπόδειξη φίλων....Και να πάτε...Και να πάτε....Και πήγαμε....Πήγαμε νωρίς το μεσημέρι (με κράτηση)...Σε μισή ώρα το μαγαζί γέμισε....Δοκιμάσαμε κριθαράκι με γαρίδες (μέτριο 14 ευρω), γαλεο σκορδαλιά (μέτριο) και φρέσκο φαγκρι (480γρ 23 ευρω).....Για να διαλέξουμε το ψάρι πήγαμε κουζίνα, μας έφεραν μια πιατέλα με ψάρια για να διαλέξουμε....το ψάρι δεν ζυγιστηκε μπροστά μας (φαουλ). Μαζί με τυροσαλατα και χόρτα (βλιτα) και 2 ποτήρια κρασί ροζέ (Πολύ καλό), νερό και ένα αναψυκτικό 64 ευρώ....κερασμενα παγωτινια.....Τελικά πολύ φασαρία για το τίποτα.....
Dinos
Επίσκεψη Ιουλίου 2020. Πήγα προκατειλημμένος λόγω των πολλών αντικρουόμενων σχολίων. Εντούτοις , πήραμε γαρίδες ψητές στα 10 ευρώ , πολύ καλές και καλύτερες από τις πολύ ακριβότερα πληρωμένες στην Μυρινα, καλαμαράκια τηγανητά νόστιμα στα 8 Ευρώ και αυτά σε μεγάλη μερίδα , και χταπόδι στα 9 περίπου ,σκληρό αλλά νόστιμο, κατά τα αλλά, στα 9 Ευρώ αλλά και αυτό μεγάλο. Να προσθέσω ότι το μαγαζί πάντα έχει πολύ περισσότερο κόσμο από τα διπλανά με συνέπεια οι κοινόχρηστοι χώροι του να επιβαρύνονται πολύ - δεν ξέρω όμως αν και πόσο τους απασχολεί. Θα μπορούσα να ξαναπάω . Έχει και όμορφο εξωτερικό χώρο για όσους δεν επιθυμούν το πάστωμα στο κόμματι του μαγαζιού πάνω στην θάλασσα .
Γιαντράνκα
Μας ζάλισαν το κεφάλι να φάμε στο Γιαννάκαρο και να φάμε στο Γιαννάκαρο. Αδίκως ωστόσο. Αν εξαιρέσει κανείς το γαλέο σκορδαλιά, τα υπόλοιπα πιάτα ήταν της μετριότητος. Τα αχνιστά μύδια ήρθαν κρύα (!) και ήσαν και μικρούτσικα, οι κτψ γαρίδες ψητές καμμένες με γεύση καρβουνίλα, μέχρι και η αγγουροντομάτα απλώς ανεκτή με ό,τι να ναι ντομάτα..παπαπα. Η τοποθεσία καλή δίπλα στο κύμα, αλλά τούτο ισχύει και για τα διπλανά μαγαζά.
AK
Αύγουστος 2019. Άφιξη στον Κότσινα λίγο πριν δύσει ο ήλιος. Τα μισά και περισσότερα τραπέζια είναι άδεια. Μας ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει ελεύθερο τραπέζι. Προτείνουν να κάνουμε κράτηση για την επομένη. Τελικά σε 15 λεπτά καθόμαστε. Για παραγγελία έρχονται μετά από 25 λεπτά. Από τον κατάλογο δεν υπάρχουν κάποια φαγητά. Χταπόδι ξυδάτο, γαρίδες σαγανάκι, καλαμάρι τηγανιτό, σαλάτα χωριάτικη (τεράστια με άγουρες ντομάτες), κολοκυθάκια τηγανιτά, όλα μέτρια, καλαμάρι φρέσκο καλό, φαγκρί καλό. Τιμές σε σχέση με ποιότητα, ποσότητα και άλλα προβεβλημένα εστιατόρια του νησιού ακριβές. Αναχώρηση μετά από 3 και ώρες με το μαγαζί να περιμένει ακόμα τις κρατήσεις!!! Απογοήτευση!
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
zaknafein
Μου έλεγαν όλοι για τον Γιαννάκαρο. Πήγα αφού είχα κάνει κράτηση και είχα παραγγείλει αστακομακαρονάδα. Τιμές αστακομαρονάδες ακριβότερες από τις υπολοιπες ταβέρνες στο νησί. Γύρω στα 70-75, ενώ αλλού έχει 60. Σαλάτα κλπ καλά, αλλά μεγάλο φάουλ το ότι ήταν παραβρασμένος (άρα σκληρός ο αστακός). Τα μακαρόνια/σάλτσα καλά, αλλά δεν μπορώ να μην νιώσω απογοητευμένος όταν δίνω τόσα λεφτά και το κυρίως υλικό λίγο καταστρέφεται. Δεν νομίζω να του έδινα δεύτερη ευκαιρία.
kflynt
Επιβεβαιώνω κι εγώ το παρακάτω σχόλιο. Ακριβές τιμές και αντιμετώπιση ξεπέτας. Η χειρότερη εμπειρία μου από τη Λήμνο το καλοκαίρι του 2016.
Mikey
Ίσως η χειρότερη εμπειρία από άποψη φαγητού στη Λήμνο. Οι τιμές του ακριβές σε πράγματα όπως η σαλάτα βλήτα αδικαιολόγητες. Δεν με ενδιαφέρει που μας έφερε μισό κιλό (χωρίς υπερβολή) χόρτα, αλλά να τη χρεώνεις 4,80 είναι κλεψιά! Ο μόνος λόγος που τα φάγαμε είναι γιατί τα υπόλοιπα δεν..
1)Μικρά ψάρια (σαρδέλα, γαύρο κτλ) δεν είχε, ούτε στον κατάλογο! Που ακούστηκε αυτό για ψαροταβέρνα; Ο κατάλογος έχει αλλάξει αρκετά από τότε που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες..
2)Πήραμε το ακριβότερο ψάρι που είχε, 45€ το κιλό και μας είπε πως είναι φρέσκο αν και χθεσινό. Ούτε παραπροχθεσινό.. Και μάλιστα όταν πήραμε ένα του μισού κιλού 2 άτομα μας είπε "μόνο; λίγο είναι.." έχοντας πάρει ήδη γαρίδες και χταπόδι
3)Χταπόδι ξυδάτο το χειρότερο της ζωής μου. Και έχω φάει μεγάλες βαλούτες..
4)Γαρίδα καλή αν και το οτι μας τις έφερε χωρίς κέλυφος πολύ ύποπτο..
5)Απόδειξη γιοκ αλλά δεν είμαι μαλάκας να μη τη ζητήσω!
6)Γλυκό από τα LIDL χωρίς καμία υπερβολή. Έτοιμη κρεμ καραμελέ ό,τι πιο άθλιο
30€ το άτομο και ακόμα τα κλαίω.. Ούτε για φτύσιμο!
GaX
Άπο τα φαγητα του γενικα, εμεινα σχετικά ικανοποιημένος (πλην της τηγανιτής (!!) σαρδέλας η οποία ήταν 6-7 ημερών και τηγανίστηκε σε μαύρο λάδι). Από εξυπηρέτηση (και ΔΕΝ φταίει η δύσκολη ώρα, 14:30) άστα να πάνε. Ενδεικτικά να σας πω μόνο ότι εκλιπαρούσα επί μισή και πλεον ώρα 3 διαφορετικά γκαρσόνια για να φέρουν χαρτοπετσέτες!!! Οι οποίες δεν υπήρχαν πουθενά (ούτε στο τραπέζι μου, ούτε στα διπλανά, ούτε πουθενά!! ούτε φυσικά υφασμάτινη πετσέτα υπήρχε - από την απελπισία μου κόντεψα να σκουπιστώ πάνω στο πουκάμισο του σερβιτόρου στο τέλος). Δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν: ή ήταν η παγκόσμια ημέρα κατά της χαρτοπετσέτας ή μας έγραφαν εκει που δεν πιανει μελάνι. Μάλλον το 2ο ...

ΥΓ Τιμές μέτριες προς καλές για τη φήμη του μαγαζιού.
ΥΓ2 Ήδη υπερτιμημένο, κανα 2 καλες σεζόν ακόμα και τον βλέπω να καβαλαει καλαμι και να την δει boutique restaurant ...
xaris
Ειναι ισως απο τα λιγα μαγαζια του νησιου που θα καθισεις για φαγητο και θα μεινεις ευχαριστημενος.τεραστιες σαλατεσ και μεριδεσ που δυσκολα θα βρεις αλλου.παντωσ το μονο σιγουρο ειναι οτι φευγοντασ απο το μαγαζι θα κρατατε αρκετα πακετα με τα φαγητα που περισεψαν.