Ο Νίκος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο, Καφενείο
ΔιεύθυνσηΝέα Φώκαια
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2374081207
Διαδίκτυο
Ωράριο06:00-04:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1997
ΙδιοκτησίαΕλένη Τσακάλου

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Παλιό σχόλιο, να μη ληφθεί πλέον υπόψη:

Έκατσα Αύγουστο 2010. Έχει ευχάριστα τραπεζάκια δίπλα στην πλατεία, αλλά αυτό δεν αρκεί. Το φαγητό ήταν απαράδεκτο, όπως στα γυράδικα πόλης: μετριότατα κρέατα, πατάτες προκάτ, αλοιφές όλες συσκευασίας. Ευτυχώς το τσίπουρό τους ήταν αποδεκτό και έτσι ξεχάστηκα. Τιμές μάλλον φυσιολογικές, αλλά δεδομένου την ποιότητα, τσιμπημένες. Δεν πρόκειται να ξαναπάω.

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούνιος 2011)
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα
[εικόνα]
Πάπρικα
[εικόνα]
Σουβλάκια κοτόπουλο
[εικόνα]
Σουβλάκια
[εικόνα]
Σουτζουκάκια
[εικόνα]
Πανσέτες

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
toy
επίσκεψη 7/2021 2 άτομα

Σουβλάκι χοιρινό, εξαιρετικό (4τμχ)
Μπιφτέκι αρνίσιο, πάρα πολύ καλό
αγγουροντομάτα, καλή
φέτα, καλή
καυτερή πιπεριά, πολύ δυνατή
1 fisher, 1/2 λευκό καλό, 1 νερό και τα κουβέρ στα 33€.
Αγαπημένο καφενείο στην πλατεία του χωριού έχει κ ένα ωραίο πεύκο κάθεστε από κάτω οπότε συνήθως έχει και δροσιά, το μόνο αρνητικό οι πατάτες που συνοδεύουν τα πιάτα και είναι προκάτ, όλα όμως τα υπόλοιπα είναι θετικά.
Το συστήνω μια πολύ καλή λύση ειδικά μετά το μπάνιο.
nicksugar3
Νορμάλ φαγητό, ωραία τραπεζάκια δίπλα στην πλατεία, χαμογελαστό σέρβις.
Εγκρίνεται.
aethra
Σουβλάκια καταπληκτικα.. Σουτζουκάκια και παντσέτες μέτρια, πατάτες προκάτ αλλά φρεσκοτηγανισμένες, σαλάτες καλές, αλοιφές σε μικρά πιατάκια και πολύ καλό τσίπουρο.. Πήγαμε 2-3 φορές και μετά την πρώτη πήραμε μόνο σουβλάκια. Έχει όμως και πιάτα ημέρας μαγειρευτά απ΄ότι μας είπε η χαμογελαστή (κάτω από την μάσκα) και πολύ εξυπηρετική κοπέλα του σέρβις.. Το βραδυ γίνεται χαμος και τα τραπεζάκια βγαίνουν αρκετά έξω στην πλατεία.. Έχει ωραίο αεράκι και γενικά όμορφη ατμόσφαιρα..
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
los ampeles
κάνω σχεδόν κάθε χρόνο επετειακή επίσκεψη στο εν λόγω καφενείο! η άποψή μου παραμένει εξαιρετική! πλέον έχουν μπει δυναμικά στην επιχείρηση και τα παιδιά με όρεξη. το βράδυ είναι το καλύτερο και πιο ζωντανό μερος για ρετσίνα στο χωριό
los ampeles
(σημείωση το μαγαζί λέγεται καφενείο ο Νίκος)
αν βρεθεί ο δρόμος σας πρωί προς την Ν. Φώκαια ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε για καφέ κάτω απο το δέντρο του καφενείου. ηρεμία,δροσιά και σχεδόν όλοι οι ντόπιοι για καφέ στον Νίκο (σημ. άρρωστος Αρειανός!). ειδικά άμα έχεςτε τίποτα απορίες, θέλετε προτάσεις για την γύρω περιοχή, αυτός ειναι ο άνθρωπός σας. μετά τις 12 βγάζει και 3-4 μεζεδάκια για το τσίπουρο, όλα σπιτικά φτιαγμένα, με τιμές 3 ευρώ ο μεζές με ένα μικρό τσιπουράκι (ατομικό 20-30ml). την υψηλή καλοκαιρινή περίοδο το βράδυ έχει και ψησταριά με σχετικά μικρή ποικιλία, αλλά ικανοποιητική. Εάν πάτε μην παραγγείλετε μερίδα πατάτες, έχουν τα πιάτα ήδη αρκετές. σούπερ χωριάτικη, με σπιτικό ελαιόλαδο.