Το Χαγιάτι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΆγιος Πρόδρομος
ΝομόςΧαλκιδικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2371096144
Διαδίκτυο
ΩράριοΜόνο καλοκαίρι.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1990
ΙδιοκτησίαΣτέλιος Αδάμου

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Η εξωτερική επιγραφή πάνω στον δρόμο (Ιούνιος 2011)

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis
Πέρασμα για δοκιμή Δευτέρα Αγ. Πνεύματος, παρέα με παιδιά.

Ο χώρος είναι όντως φοβερός, όπως τον περιγράφουν οι προηγούμενοι. Μου άρεσε πολύ, τραπέζια κάτω από τα δέντρα μέσα στο γρασίδι, αλλά το φαγητό ήταν διαδικαστικό δυστυχώς: είχε ΜΟΝΟΝ χοιρινό. Σουβλάκια, Χοιρινή μπριζόλα και Παντσέτα!! Τα πήραμε όλα, ήταν χλωμά, ίσως μόνον η παντσέτα κάπως σωζόταν. Πατάτες τηγανητές μαλακωμένες και κολλημένες μεταξύ τους. Το σέρβις στα χαμένα, προσπαθούσε να προλάβει τα τραπέζια, αλλά δύσκολα..

Ευτυχώς πληρωμή με POS, γιατί αλλιώς ήταν όλα με το στόμα και στον αέρα.
Αξίζει μόνον για τον χώρο, και για μίνιμουμ φαγητό.
Ουαλός
Παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για σουβλάκια και όχι μόνο, μέσα στο δάσος. Διαθέτει τεράστια αυλή και ατέλειωτο χώρο για παιχνίδι, κάτι που το κάνει ιδανικό για όσους σκέφτονται ημερήσια εκδρομή με την οικογένεια. Αν αποφασίσετε να πάτε βράδυ, πάντως, καλό είναι να πάρετε μαζί σας και μακρυμάνικα: ήδη από τα τέλη Αυγούστου (28 Αυγούστου γιορτάζει το παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στην ταβέρνα, με ζωντανή μουσική, πάγκους κλπ.) έχει αρκετή ψύχρα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
mikroulis
Πως τα φέρνει καμιά φορά η τύχη....Είχαμε προγραμματίσει βάφτιση στο Λευκοχώρι αλλά ακυρώθηκε για κάποιους λόγους...Έτσι βρεθήκαμε πάλι στον Άγιο Πρόδρομο και το Χαγιάτι! Δεν το μετανοιώσαμε!!! Ο πάτερ Δωρόθεος καταπληκτικός στο μυστήριο και η ταβέρνα άψογη στο φαγητό. Κόστος : 16 € ανά άτομο με ουζομεζέ στην αρχή. Χωρίς ουζομεζέ: 14,5 €, απεριόριστο ποτό και το ΦΠΑ μέσα στην τιμή.
mikroulis
Η εμπειρία μου αφορά προηγούμενα καλοκαίρια...δεν ξέρω αν είναι ανοικτό φέτος.Καλό φαγητό,πολύ νορμάλ τιμές, σουβλάκι Αγίου Προδρόμου και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ χώρος!Δασάκι,εξωκκλήσι,στρέμματα γκαζόν,κούνιες και δέντρα.Μετά το μπανάκι στο δεύτερο πόδι, είναι ότι πρέπει. Ειδικά αν έχετε παιδιά. Εκεί κάναμε γάμο και βάφτιση. Η ταβέρνα είναι παλιά αλλά δεν μπορεί να ανακαινιστεί, γιατί ανήκει στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου και την παίρνει ο Γιάννης με δημοπρασία.Οπότε, δεν μπορεί να ρίξει χρήματα σε κάτι που του χρόνου μπορεί να μην είναι δικό του.