Επίσκεψη Αύγουστο 2018. Δυνατό λαϊκό ταβερνάκι. Τα φαγητά ετοιμάζονται με σπιτικό τρόπο και ειδικά τα διάφορα μαγειρευτά που δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλά. Σερβίρει εξαιρετικό τράγο στη λαδόκολλα, γίδα κοκκινιστή και κολοκυθοανθούς (λουλούδια) στο φούρνο. Την εποχή που έκατσα είχε και για κέρασμα χειροποίητο γλυκό βύσσινο και βατόμουρο. Έχει κι ένα μικρό μπαλκόνι που αν και κάτσαμε βράδυ θεωρώ πως μέρα θα έχει πολύ καλή θέα.
Μεγάλες μερίδες, συμπαθητικό φαγητό χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο.Από τότε όμως που έτυχε της προβολής ορισμένων ταξιδιωτικών οδηγών έχει ξεφύγει από το στάτους της παραδοσιακής ταβέρνας από άποψη νοοτροπίας.