Το Περιβόλι

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΧώρα, Σκόπελος
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2424023758
Διαδίκτυο
Ωράριο19:00-24:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
To Perivoli

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιούλιος 2019)

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
zaknafein
Επίσκεψη στο μαγαζί. Ατού του οι καλές πρώτες ύλες, που προέρχονται από δικό του κήπο. Θέλει σίγουρα κράτηση, αφού μαζεύει πολύ κόσμο και ντόπιους. Ότι πήραμε ήταν καλό, χωρίς να ενθουσιάζει. Τιμές λιγουλάκι τσιμπημένες, όπως είναι γενικά στο νησί. Συμφωνώ για το θέμα του τουπέ που έχουν. Για Σκόπελο μπορεί να είναι ένα αρκετά καλό μαγαζί, αλλά για Θεσσαλονίκη δεν δικαιολογείται τέτοιο υφάκι. Σε γενικές γραμμές δεν θα φάτε άσχημα αν πάτε, αλλά ούτε θα πετάτε στα σύννεφα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Vag
Το επισκέφτηκα το καλοκαίρι του 2008. Είχα ακούσει καλά λόγια για την ξεχωριστή του κουζίνα και τις αγνές πρώτες ύλες που προέρχονται από τον κήπο του μαγαζιού. Πολύ τουπέ χωρίς να υπάρχει λόγος. Συγκεκριμένα, δεν υπήρχε τραπέζι και αντί να μας βάλουν να περιμένουμε κάπου, μας ζήτησαν όνομα και μας είπαν να περάσουμε αργότερα (λες και θα μας ξεχνούσαν). Άργησαν πάρα πολύ να μας σερβίρουν. Προσπαθούσαν να το παίξουν γκουρμέ εστιατόριο, αλλά δεν το πέτυχαν σε καμία περίπτωση. Τα πιάτα, αναλογικά με την τιμή τους, δεν με ενθουσίασαν καθόλου. Ίσως αν κρατούσαν χαμηλότερο προφίλ, τιμές αλλά και χρόνους σερβιρίσματος να άξιζε τον κόπο να το επισκεφτεί κανείς.
Seventh
Είχε καλές συστάσεις για αυτό έβαλα νερό στο κρασί μου και έκανα κράτηση (αλλιώς δεν έβρισκες). Μέσα στα κλήματα, με ωραία πιάτα. Από εξυπηρέτηση όμως μαύρα μεσάνυχτα: αργή, δεν είχε αυτό που θέλαμε, άλλο παρήγγειλα και άλλο μου έφεραν.