Κραμπούσα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΣκάλα Ποταμιάς, Θάσος
ΝομόςΚαβάλας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2593062190
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Krambousa, Κραμβούσα
Άνοιξε1997
ΙδιοκτησίαΑφοί Κουτλή Ο.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Πήρε το όνομά της από το ομώνυμο μικρό νησάκι (γνωστό και ως Γραμβούσα) που βρίσκεται στο νότιο άκρο του όρμου Ποταμιάς.

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
giannis7310
παρα πολύ καλό μαγαζί... έχει τεράστια ποικιλία σε ψαρικά και κρεατικά...εκείνο όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν η ειλικρίνια των ιδιοκτητών... συγκεκριμένα ζήτησα απο την προηγούμενη αν βρει κάποιο καλό ψάρι να μου κρατήσει και μου είπε οκ... πάω την άλλη μέρα και τον ρωτάω τι βρήκε??? και μου είπε με απόλυτη ειλικρίνεια "φιλαράκι αφού δεν βρήκα τίποτα φρέσκο τι να σου φέρω - είχε θαλασσοταραχή και δεν βγήκαν τα καίκια?? μπαγιάτικα ή εισαγωγής??" ... χίλια μπράβο διότι παρότι δεν με ήξερε (με εβλεπε δευτερη φορά σαν τουρίστας) δεν προσπάθησε να με κοροιδέψει... και φυσικά εγω τον αντέμειψα και καθισα με την παρέα μου για φαγητό τιμώντας τα υπόλοιπα ομολογουμένως υψηλού επιπέδου πιάτα του.. μπράβο!!
me
Ευγενικό προσωπικό, ωραία τοποθεσία και καλή διάθεση. Για φαγητό τώρα, σε μαγαζί που σερβίρει από μπριζόλες μέχρι αστακούς (που λέει ο λόγος) περιμένεις να κινούνται όλα στη μετριότητα όπως και συνέβη. Καλές τιμές, κατι που σημαίνει ότι θα ξαναπήγαινα δεδομένου ότι σε ένα νησί δεν έχει κανείς τις άπειρες επιλογές.
Βικτωρ Τ.
Ευγενικο σερβις σε ωραια αυλη με καλη μουσικη.Κολοκυθοκεφτεδες,αρνακι λεμονατο και τα δυο νοστιμα.