BeerArt [μεταφέρθηκε]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.
Ανήκει στην αλυσίδα BeerArt. Υπάρχουν 3 οριστικά κλειστά καταστήματα.
ΚατηγορίαΜπυραρία
ΔιεύθυνσηΝικολάου Πλαστήρα 99, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΟκτώβριο 2010
Έκλεισεπερίπου Αύγουστο 2013
Πρόσθετες πληροφορίες:
Πρόκειται για μπυραρία που λειτουργεί και σαν κατάστημα με λιανική πώληση.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Απρίλιο 2011 στα εξωτερικά τραπέζια. Αισθητικά μου θύμισε κάτι ευρωπαϊκά café στην βόρεια Ευρώπη (με το μυαλό μου). Μεγάλη ποικιλία από μπύρες, σε καλή τιμή, που μπορείς να αγοράσεις και λιανική (όπως και στο beerstore). Έχει λίγα φαγητά επίσης σε καλή τιμή, παρόλα αυτά η ποικιλία λουκάνικων που πήρα δε με ενθουσίασε.

Εικόνες (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ποικιλία λουκάνικων για 3 άτομα (τίποτα το ιδιαίτερο)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2011)

Σxόλια (42)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Seventh
Καλή τιμή 5€ η Franziskaner αλλά αντί για απόδειξη σου φέρνουν ένα χαρτάκι...
Nίκος©
Αποκορύφωμα νο1 σε πρόσφατη και τελευταία επίσκεψη...

Εγώ: "Ρε παιδιά ακρίβυναν όλες οι μπύρες ή είναι ιδέα μου?"
Σερβιτόρος: "Δε τα μαθες? Ανεβηκε το ΦΠΑ απο 13% στο 23%"


Απλά ασχολίαστο, μπορεί να είναι και από άγνοια του, αλλά πιστεύω οτι είναι μια "έτοιμη" δικαιολογία για τις τιμές.

Αποκορύφωμα νο2...

Επίσης ο συγκεκριμένος (νέος) σερβιτόρος είναι αγενέστατος, του λέω θα βάλω μόνος τη μπύρα μου, και λέει όχι θα στη βάλω εγώ γιατί πολλοί δεν ξέρουν να βάζουν τις weiss.Τελικά του την πήρα από το χέρι και την έβαλα εγώ.Πείτε το παραξενιά,ιδιοτροπία, εγώ τη μπύρα μου ρε φίλε θέλω να την βάζω μόνος μου στο ποτήρι. Μετά να διαβάζω και το μπουκάλι τι λέει, και μπορεί στην τελική να θέλω να πάρω το μπουκάλι μαζί μου.

Ακόμα ένα μεγάλο φάουλ είναι τα ποτήρια, όταν ξεκίνησαν θυμάμαι είχαν για ΚΑΘΕ μπύρα το ποτήρι της.Πλέον έχουν 10-15 ποτήρια και αυτά δίνουν. Σε μια μπυραρία το ποτήρι είναι κάτι πολύ σημαντικό και προσωπικά με χάλασε.

ΥΓ

Παλιά πρόσφερε: Ευγένεια,Ποικιλία,Καλές τιμές,Καλά φαγητά,Ποτήρια σωστά,Χαλαρό περιβάλλον.

Τώρα:Ευγένεια(το νέο προσωπικό είναι αγενέστατο),Ποικιλία(μειώθηκε πολύ, ενώ λέγαν οτι θα φέρουν 500+ ετικέτες),Καλές τιμές(όλα ακρίβυναν),Καλά φαγητά(μειώθηκε αισθητά η ποιότητα,όλα μοιάζουν προκατ και ξαναζεσταμένα),Ποτήρια σωστά(10-15 ποτήρια για όλες τις μπύρες πλέον),Χαλαρό περιβάλλον(έχει γίνει coral,και έχει και καλησπεράκια-έλεος!).


Όπως ειπώθηκε πολύ σωστά σε προηγούμενα σχόλια το εν λόγω μαγαζί αποτελεί παράδειγμα του πως να καταστρέψεις το όνομα του μαγαζιού σου που παλιότερα ήταν κορυφή στην πόλη.
ismima
Eίχα ακούσει καλά σχόλια για την "φθηνή" μπυραρία της Καλαμαριάς, αλλά μάλλον άργησα να την επισκεφθώ. Δεν είναι πλέον φθηνή. Τιμές κλασσικής μπυραρίας, πιάτα ακριβά και μικρά. Επίσης δεν έχει κατάλογο για να δεις τιμές στις μπύρες, διαλέγεις στα τυφλά. Δεν αξίζει να τρέχω Καλαμαριά για κάτι που βρίσκω και στο κέντρο.
ιασων
Τρίτη επίσκεψη και τελευταία αν δεν αλλάξει κάτι. Όπως ανέφεραν και προηγούμενοι, το μαγαζί πλέον έχει γίνει coral. Μόνο ο dj λείπει. Οι τιμές όντως ανέβηκαν και η εξυπηρέτηση φθείνει τα ΣΚ. Δεν είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω αντιτουριστικές μέρες και ώρες για να εξυπηρετηθώ σωστά και να μην στριμώχνομαι. Και επειδή δεν είμαι υποχρεωμένος, θα πάω αλλού. Κρίμα γιατί ξεκίνησε καλά, αλλά πλέον μοιάζει με τα υπόλοιπα μπαρ της περιοχής.

υ.γ. η επέκταση σε άλλους χώρους πλην αυτών που δικαιούσαι είναι παράνομη. Ευτυχώς που υπάρχει και ο διπλανός παιδότοπος γιατί αλλιώς θα καταλάμβαναν και το συγκεκριμένο χώρο.
Nίκος©
Εμένα με είχε νευριάσει οτι και καλά μερικές μπύρες τις παραγγέλνει από το ιντερνετ γιατί είναι "σπάνιες", ενώ αν πας στο μάκρο τις έχει όλες... πάντως δε τους παρεξηγώ, καλά κάνουν αφού έχουν κόσμο. Από μια πρωτοκλασάτη μπυραρία κατάντησε ένα τρέντυ μπαρ με πολλές μπύρες.

ΥΓ
Ναι τις τιμές τις ανέβασε σε όλες τις μπύρες...
mxkrtg
Καλημέρα σας και από μένα ξανά.

Για μένα, το μαγαζί είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα "πως να καταστρέψεις" την επιχείρηση σου. Ξεκινάς σε μια περιοχή με ένα 7.5, όπου η καλύτερη μπυραρία (λίγο πιο πάνω) έπαιρνε με το ζόρι ένα 5.
Και καταφέρνεις να πας το 7.5 στο 9 και σε χρόνο dt στο 5.
Απ΄οτα λίγα μαγαζιά που όλο το καλοκαίρι είχαν κόσμο.
να πούμε όμως κάποια πράγματα
1)Ναι έχει βγάλει τραπέζια μέχρι και στο βενζινάδικο. Αλλά αν δεν θες ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ. Δε νομίζω οτι είναι κακό να έχει κόσμο ένα μαγαζί και να προσπαθεί να τον χωρέσει. Ή πας νωρίς αν θες να πας στο συγκεκριμένο μαγαζί, ή κλείνεις τραπέζι ή απλά δεν κάθεσαι.
2)το φαγητό πλέον έρχεται γρήγορα. Ύποπτα γρήγορα. Εκεί που έκαναν 15-30 λεπτά να ΄φερουν τα λουκάνικα, τώρα είτε είναι 7 είτε 10 το βράδυ (με τον ανάλογο κόσμο) τα λουκάνικα έρχονται στο 5λεπτο. Και σε 5 λεπτά έχουν κρυώσει.
3)Οι μερίδες έχουν αρχίσει να μικραίνουν. Δηλαδή, με μέτρο σύγκρισης τα λουκάνικα για 2 άτομα, τα λουκάνικα για 4 που φέρνουν μάλλον είναι για 3 άτομα. Κουτοπόνηρο.
4)Δεν μπορώ αν σχολιάσω τις τιμές, οι 2-3 μπύρες που έπινα εκεί δεν υπήρχαν. Συμβαίνει, το έχω πετύχει και παλιότερα.Δεν ξέρω αν όντως συμβαίνει τόσο συχνά πλέον.
5)Ο "χαιρετούρας" πλέον κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του, σε εκνευριστικό βαθμό.
6)Το παλιό προσωπικό παραμένει όσο μπορεί ευγενικό. Το νέο απλά δεν τοχει. "Φέρε το μπουκάλι σου" "μα πίνω ακόμα" "ε μπορείς να το αδειάσεις στο ποτήρι για να το πάρω"?

Η αίσθηση που σου αφήνει πλέον το μαγαζί δεν είναι η παλιά. Νομίζεις πλέον οτι είσαι σε ένα τρέντικο μπαροκλαμπάκι της περιοχής. Δεν είναι απαραίτητα κακό, το μαγαζί ποτέ δεν ήταν μπυραρία στην εμφάνιση.
Για μένα το μαγαζί μετρούσε για την ευγένεια, τις τιμές και τον αριθμό στις μπύρες, και το φαγητό.
Από τη στιγμή που δεν βρίσκω την μπύρα μου, το φαγητό δεν είναι στα αρχικά στάνταρ και η ευγένεια είναι 50%-50% στο που θα τύχεις, δεν αποτελεί στέκι για μένα. Σίγουρα θα ξαναπάω, αλλά όχι η πρώτη μου επιλογή.

Νομίζω πως πλέον ανοίγουν συνεχώς μπυραρίες (υπάρχει μια τάση φυγής από τα κλαμπόμπαρα,). Καλό για τους λάτρεις της μπύρας, σαν και μένα. Η πορεία όμως θα είναι ίδια για όλα. Στην αρχή το μαγαζί είναι μπυραρία, το στηρίζουν οι"μπυρόβιοι",γίνεται γνωστό και πλέον αλλάζει ύφος για να πιάσει και τα άτομα από τα μπαρόκλαμπα. Δεν με ενοχλεί, εφόσον δεν πέφτει η ποιότητα/ποσότητα τόσο στο φαγητό όσο και στις μπύρες και δεν αλλάζουν οι τιμές (όχι το ΦΠΑ οι τιμές)
me
Εχω καιρο να παω αλλα αν ισχυει οτι ανεβασε τις τιμες, δεν θελω να του ξαναδωσω ουτε ευρω.
Γιατι αντι να ευχαριστεις το κοινο που σε τετοια συγκυρια σε εκανε μαγκα, εσυ τη βλεπεις κ ανεβαζεις τιμες.

Ο,τι χειροτερο θα μπορουσε να κανει για το δικο μου τροπο σκεψης παντα.
iceclimber
Αρκετα με το καλοφτιαγμενο μερος με τη warsteiner των 250 ml σε προσφορα...Μπυρα πινουμε οχι αναψυκτικο...Με τα σπρινγκ ρολς του λιντλ...Με τα 300 ειδη μπυρας που τωρα δεν ειναι καν 200..Με τις μπυρες που προμηθευονται απο τον ιδοκτητη του beer store που ειναι και ο βασικος τους προμηθευτης...Με την δηθεν απαντηση στην κλασικη ερωτηση..Μα γιατι δεν φερατε ακομη αυτην την μπυρα??? Απαντηση...ΕΕ να τωρα με την οικονομικη κριση πτωχευσε ο ταδε προμηθευτης εκλεισε η ταδε εταιρια κλπ κλπ Και μετα πας μια βολτα σε αλλη μπυραρια και τις βρισκεις εκει..Οσο για το οικονομικο ας γελασω...Ολοι εχουμε ριξει τιμες στο μισο αυτοι εδω καβαλησαν το καλαμι νομιζωντας οτι ειναι η κορυφαια μπυραρια της Θεσσαλονικης..Λιγος καιρος τους εμεινε..Οπως και σε αλλες παλιες μπυραριες της Θεσσαλονικης...Πλεον υπαρχουν και αλλες πολλες μπυραριες που μπορουμε να επιλεξουμε.
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
Mixos
Η φρέσκια και σωστά συντηρημένη μπύρα σε βαρέλι ασφαλώς φίλε stephan και είναι ανώτερη όλων σε μπουκάλι! Εξαίρεση ίσως αποτελούν oι weissbier (weizen) όπου δεν είναι της ώρας να αναλύσω το γιατί! Στην Ελλάδα δυστυχώς κάποιοι καταστηματάρχες μπυραριών νομίζουν πως μπορούν να εχουν την μπύρα τους στο βαρέλι "κουμπωμένη" για κανα μήνα, οπότε σε καμιά περίπτωση η ποιότητα της μπύρας τότε δεν είναι καλή! Επειδή τεθηκε η ερώτηση περί μπυραριών στη Θεσσαλονίκη με βαρέλια ... απαντώ : Πρίγκηπος 8 βαρέλια, Καφωδείον Ελληνικόν 18 βαρέλια, Beeri-beeri 5 βαρέλια, Lokal 5 ή 6 βαρέλια, Beer Bazaar 4 βαρέλια. Μη βιαστείτε να μου πειτε πως τα πρωτα 2 είναι υποτίθεται καφενεία! Μπυραρίες θα ζήλευαν και τα πιάτα τους και τις μπύρες τους και τις τιμές τους. Δεν αναφέρομαι σε μπυραρίες φαρμακεία σε τιμές -πιάτα - μπύρα όπως Extrablatt, Κουρδιστό γουρούνι, Ζυθος και Ζυθος ντο-ρε όπου και αυτά όλα έχουν από 5 βαρέλια το λιγότερο, αλλά είναι τελείως ασύμφορα πλέον οικονομικα!Ακόμη και το beerstore έχει βάλει εδώ και 2 μήνες 2 βαρέλια !! Τελος πάντων.. επιλογές στη μπύρα στη Θεσσαλονίκη έχουμε πλέον άφθονες, σε σημείο που να είναι υπερβολικά πολλές για την πόλη αυτή! Αν είναι να τραβηχτείτε μέχρι Κρήνη καλύτερα κάντε μια στάση πρώτα στο Νέο Γερμανικό να φάτε καλά και οικονομικά, να πιειτε και 1-2 μπυρες φρέσκιες φτηνές και τραβάτε για καμιά επιπλεον μπύρα στις πιο "μουράτες" μπυραρίες της Πλαστήρα ( Dolly's, BeerArt, Beer Saloon).
Τώρα για το BeerArt δε θέλω να εκφέρω άποψη για αυτό καθευατό το μαγαζί και την πολιτική του σε φαγητό, μπύρα, κόσμο γιατί δε θα είναι καθόλου αντικειμενική! Σε κάθε περίπτωση... έχει περάσει ένας χρόνος όπως είπε και Μόνιμος και ακόμη ψάχνω να δω έστω και ένα συμβαν που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό ART. Οι ίδιοι μας λάνσαραν και καλά στην αρχή τη "νέα μπυραρία που θα παντρέψει την μπύρα με τις Τεχνες" !! Αν το να καταφέρεις να μετατρέψεις μια μπυραρία σε μαγαζί τύπου coral ... ε.. ναι... αυτό τότε είναι Τέχνη !!
stephan
Μόνιμε ,όσοι ξέρουν λίγο από μπύρα γνωρίζουν ότι η βαρελίσια μπύρα είναι τουλάχιστον μια κλάση καλύτερη από το μπουκάλι.Ποιά άλλη μπυραρία στην πόλη προσφέρει 4-5 βαρελίσιες;Στο θέμα της πολυκοσμίας συμφωνώ μαζί σου.
Μόνιμος
Το μαγαζι εχει καταφερει μεσα σε ενα σχεδον χρονο απο τοτε που ανοιξε να μεταμορφωθει δυστυχως προς το χειροτερο! Καλα η μουσικη ποτε δεν ηταν και ο,τι καλυτερο! Οσες φορες πηγα τα ιδια και τα ιδια κομματια! Καρεκλες, τραπεζια μεσα εξαρχης παρατερα ( προσωπικη αποψη)! Ξεκινησε με καλο φαγητο και η ποιοτητα εχει πεσει αισθητα στα πιατα του! Μπυρες στην αρχη υπηρχαν πολλες και οσο πανε λιγοστευουν! Οι τιμες ανεβηκαν σε ολα! Ασε που τα τραπεζια ειναι κολλημενα στα ραφια και δεν μπορεις να κοιταξεις με την ησυχια σου και να δεις τιμες για μπυρες που θελεις να παρεις μαζι σου! Η πολυκοσμια καθε βραδυ εχει χαλασει και το σερβις! Το μαγαζι οπως ειπε και ενας φιλος ηδη βγαζει τραπεζια μεχρι και το βενζιναδικο! Λες και εισαι στην παραλιακη στο Coral! Υπαρχει Καλησπερακιας και ποτε δεν καταλαβα τι δουλεια εχει ενα τετοιο ποστο σε μια μπυραρια! Το μαγαζι εχει αλλαξει πολυ γρηγορα απο τοτε που ανοιξε προς το χειροτερο σε ολα. Τα παιδια που δουλευουν προσπαθουν ευγενεστατα να εξυπηρετησουν τον κοσμο, αλλα δεν προλαβαινουν! Δεν προκειται να ξαναπαω! Υπαρχουν τοσες μπυραριες πλεον στη Θεσσαλονικη και δε βρισκω λογο να παω καπου για μπυρα που να θυμιζει πια με τοσο κοσμο και τοση φασαρια μπαροκλαμπακι της παραλιακης! Το να θελεις να βολεψεις πολυ κοσμο για να κανεις μεγαλυτερο τζιρο οδηγει αναποφευκτα σε μειωση της ποιοτητας σε ολους τους τομεις και αυτο ισχυει για ολα τα μαγαζια! Ξεκινησε καλα και ειχε ολες τις προυποθεσεις να συνεχισει ετσι αλλα δυστυχως ...
iguana
@mikroulis
έχει ήδη καταντήσει αρνητικό..έχω πάει 3 φορές τελευταια,καθημερινες όχι σκ και γινόταν το αδιαχωρητο,με σταντάκια που λίγο ακόμα και θα έφταναν στην αντλία του διπλανου βενζινάδικου συναγωνιζοντας το coral.. Τις 2 φορές αρνήθηκα να μπω στην διαδικασια να περιμένω και εφυγα ενω την τριτη καθισα μεσα.Νομίζω πως ουτε οι ιδιοι περιμεναν τετοια επιτυχια με αποτελεσμα να φαινονται εξω απο τα νερα τους. Είναι θετικό το ότι προσπαθουσαν να εχουν την οικειοτητα και τον επαγγελματισμο που διεκρινα στις πρωτες επισκεψεις μου πριν γινει γνωστο αλλα με τοσο κόσμο ειναι φυσικο καπου να το χανουν.Παρολαυτα ειναι μια εξαιρετικη πρόταση για μπύρα και ειναι ευχαριστω το γεγονος ότι τα παει τοσο καλα ενα μαγαζι αυτου του ειδους.Μαλλον πρεπει να πας ομως πολυ νωρις για να το απολαυσεις.
mikroulis
Πήγαμε την Τρίτη και δεν βρήκαμε να κάτσουμε....Είναι τόσο θετικό αυτό για το μαγαζί που, αστεία αστεία, θα καταντήσει στο τέλος αρνητικό...
Meraklis_Thess
Ισως η καλυτερη μπυραρια της πολης.

Μεγαλη ποικιλια από φιαλες, 5-6 βαρελίσιες που ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές (warsteiner 2€ τα 250ml & 3€ τα 400ml) και μερικές πιο δυνατές που κυμαίνονται στα 5-7€.

Ολες παγωμενες στο δικο τους ποτηρι.

Από φαγητο πηραμε 1 ποικιλια τυριων- αλλαντικων για 1 ατομο 3,5€, 1 ποικιλια λουκανικα για 1 ατομο 3,5€ καθως και 1 πατατοσαλατα 4€.

Όλα τα πιατα αρκετα νοστιμα και μεγαλες ποσοτητες. 2 ατομα φάγαμε καλά με 11€.

Το μονο αρνητικο το service που ενώ ηταν αρκετα γρηγορο ο σερβιτορος μας μιλουσε λες και μας εκανε χαρη.
ιασων
Το επισκέφθηκα 2η φορά. Είπαμε να δοκιμάσουμε τα μεζεδάκια και δεν μας άρεσαν καθόλου. Τα ρολς όπως γράφτηκε και από άλλον ήρθαν με ωμή ζύμη. Τα μανιτάρια ήταν ελάχιστα και ελαφρώς χάλια. Παραμένουν τα θετικά για μπύρες και ποικιλίες τυριών/λουκάνικων. Μια προσοχή/αλλαγή στα μεζεδάκια δεν θα έβλαπτε.
Nίκος©
Άνοιξε και 2ο κατάστημα στα λαδάδικα
sesypos
Πολύ όμορφος χώρος,με σημαντικότατη ποικιλία απο μπυρες,σε τιμες που δεν μπορεις να τις χαρακτηρίσεις ακριβές.Το κάπνισμα απαγορευεται μέσα (όπως παντού) αλλα την απαγορευση την τηρούνε (οπως...σχεδόν πουθενά!!)Τα καλά όμως σταματάνε εδώ!
Το φαγητό ένα-δύο κλικ κάτω του μετρίου.Το κότσι σχετικά νοστιμο αλλα σκληρό.Κάτι σαν σπρινγ ρολς με λαχανικα,μας ηρθαν με ωμό ζυμάρι.Ο ντάκος στν σαλάτα ήταν τοσο μουλιασμένος που θα μπορουσε να τον φάει και ο παπούς μου που πεθανε πριν 30 χρόνια!!!Τα λουκάνικα τιποτα το ιδιαιτερο.Το σνίτσελ παρα πολυ μικρο και...λιγο αρπαγμενο απο άποψη σήψης.Η παρεα μου επεμενε οτι ήταν λογω της μαριναδας του κρεατος,αλλα συνεχίζω να πιστευω οτι ηταν στα προσταδια της σήψης!Το μονο που γλιτωσε ήταν η πιατελα με τα ζεστα τυριά,που ήταν οντως παρα πολυ καλή.
Εν κατακλείδι ισως ξαναπήγαινα στο μαγαζί,αλλα για μπυρες και τυρια.Και φυσικά με δροσερο καιρο για να μπορω να κάτσω έξω για να κανω και κανενα τσιγαράκι....
Seventh
Έχω πάει ήδη 3-4 φορές. Καλοφτιαγμένο μέρος που τραβάει πολύ κόσμο. Ποικιλία στις μπύρες με τιμές ένα κλικ πιο πάνω από το Beerstore για παράδειγμα. Οι ποικιλίες δε μου είπαν κάτι
Ηλίας
Ευχάριστο περιβάλλoν και πολύ καλή η αρχική εντύπωση με ποικιλία από μπύρες όχι όμως πολύ μεγάλη, σε σχέση με άλλες μπυραρίες της πόλης (επλίπζω να βελτιωθεί). Από τα συνοδευτιά/φαγητό δε μείναμε ευχαριστημένοι. Παραγγείλαμε μεταξύ άλλων ποικιλία λουκάνικα, μας τα έφεραν σε 5-10 λεπτά και ήταν χλιαρά, ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο, που θα περίμενε κανείς να μη προλαβαίνουν να βγάζουν τις παραγγελίες από την κουζίνα (δλδ σαν να ήταν προ-ψημένα και απλά τα ζέσταναν). Επίσης στο φοντί τυριών είχε και "γλυκά" τυριά και λίγο μας χάλασε στη γεύση (αλλά αυτό είναι ίσως προσωπική όρεξη του καθενός). Ως προς τις τιμές, λογικές. Από εξυπηρέτηση και ευγένεια άψογοι (σε βαθμό που δε μας έκανε καρδιά να τους κάνουμε παράπονο ελπίζοντας σε βελτίωση στην επόμενή μας επίσκεψη).
Caliban
Θεωρώ πολύ καλό να υπάρχουν σχόλια, απόψεις και κρίσεις για όλα όσα αφορούν ένα μαγαζί, το σέρβις, την ποιότητα που προσφέρει. Και εγώ όπως και τόσο άλλοι έχουμε κατά καιρούς γράψει τη γνώμη μας, καλή ή κακή, έτσι ώστε να κινούνται πιο γρήγορα οι πληροφορίες και να υπάρχει ενημέρωση.
Αυτή τη φορά όμως δεν θα γράψω κάποιο σχόλιο που αφορά το μαγαζί. Θέλω να σχολιάσω την άποψη του φίλου "Νίκος" και τα παράπονά του για τα νέα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί... Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λίγο τραβηγμένο-λίαν επιεικώς ο χαρακτηρισμός- να σχολιάζεις έτσι νέους ανθρώπους που την εποχή της κρίσης προσπαθούν να δουλέψουν και να επιβιώσουν... Νομίζω πως είναι ένα σχόλιο, που μπορεί να έχει κακές συνέπειες για το προσωπικό, αν ο οιοσδήποτε ιδιοκτήτης το διαβάσει και κρίνει από αυτό...
Σε κάθε περίπτωση αξίζει ο καθένας μια ευκαιρία, λίγο χρόνο καθώς και επιείκια, μέχρι να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον.
Άλλωστε, από όσο ξέρω, μια και επισκέπτομαι συχνά το μαγαζί, το προσωπικό δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.Οι παλιοί βρίσκονται εκεί από την ημέρα που άνοιξε το μαγαζί. Οι καινούριοι έχουν μόνο τρεις εβδομάδες που άρχισαν να δουλεύουν και εμένα προσωπικά δεν μου έχει φανεί καμιά σημαντική αλλαγή στο σέρβις, πέρα από τη θεμιτή "αμηχανία" του νέου.
Nίκος©
Από τότε που πήραν καινούριους σερβιτόρους χάλασε πάααρα πολύ το σέρβις.Βαριούνται?Δεν ξέρουν? Όπως και να έχει είναι ένα αρνητικό.Αν πάτε να φωνάξετε τους παλιούς καλούς για να εξυπηρετηθείτε σωστά!
mixalis
Ευχάριστο περιβάλλων ,μεγάλη ποικιλία από μπύρες και καλό φαγητό σε πολύ λογικές τιμές επίσης και το service είναι άψογο. Τι άλλο μπορεί να θέλεις από ένα μαγαζί αυτού του είδους ,σας το συστήνω ανεπιφύλακτα..
mxkrtg
Ξαναπήγαμε μεγάλη παρέα και θέλω να προσθέσω
-ΕΥΓΕΝΕΙΑ: πάντα ευγενικοί όλοι τους από την αρχή μέχρι το τέλος
-ΜΠΥΡΕΣ: συγγνώμη έκανα λάθος. Κάτω από τις μπύρες που υπάρχουν σε όλο το μαγαζί έχει και την τιμή τους, τόσο για να τις πιειτε στο μαγαζί όσο και για να της πάρετε σπίτι
-ΦΑΓΗΤΟ: Δοκίμασα επιπλέον κάτι beer rolls με λαχανικά και παστουρμα :P . Αυτά με λαχανικά δεν μου άρεσαν αλλά αυτά με παστουρμά ήταν πολύ ωραία
-SERVICE: για τις μπύρες ταχύτατο για τα φαγητά αργεί λίγο, λογικό γιατί τα ετοιμάζουν μάλλον εκείνη τη στιγμή. ΠΡΟΣΟΧΗ: ο "ψηλός" κύριος είναι τρομερός στι μπύρες. Οι υπόλοιποι "δεν την παλεύουν". Ειδικά ο πιο κοντός ήταν τραγικός. Ζήτησε μια κοπέλα να της φέρει μια μύρα ελαφριά, με φρουτώδη γεύση αν υπάρχει γιατί δεν της αρέσουν οι μπύρες και τις έφερε LaTrappe Quadrupel μια μπύρα δυνατή με 10% vol.....
Το μαγαζί έχει πολύ κόσμο και αν θέλετε να πάτε σε μέρες με κίνηση καλό θα ήταν να κλείσετε κάτι (πχ τραπέζι ή stand)

Εγω προσωπικά έκατσα Παρασκευή από τις 8 έως τις 2 το βράδυ, πέρασα τέλεια και θα το κάνω μπυροστέκι μου
δημητρης
πηγαμε χθες και μειναμε πολυ ευχαριστημενοι. ευχαριστος χωρος, αλλα δε θυμιζει μπυραρια. πολυ γρηγορο και ευγενικο σερβις.
δοκιμασαμε διαφορες μπυρες. η waterloo ειναι τελεια. μια weiss που εχει, πολυ καλη και αυτη. μια pils που δοκιμασα (δε θυμαμαι ονομα) δε με ενθουσιασε.
επισης πηραμε μια ποικιλια λουκανικων και μια ποικιλια τυριων. πολυ καλα και τα δυο.
τρεις μπυρες (2χ 500ml 1χ330ml) και 2 μεζεδες σχεδον 22 ευρω.
mxkrtg
Πήγαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί την παρασκευή. Περνούσαμε απέξω,ήταν 6 και κάτι και σε λίγο είχε τον ημιτελικό του ΠΑΟ για το final four. Επειδή είχε τηλεοράσεις είπαμε να μπούμε να συνδυάσουμε το μπάσκετ με μπύρες και λουκάνικο. Να πάρω τα πράγματα με τη σειρά.
Ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί, μας άνοιξαν την τηλεόραση με ήχο (μέχρι να έρεθει ο κόσμος). Οι επιλογές πάρα πολλές και μου άρεσε που είχαν τις μπύρες σε κοινή θέα για να διαλέξεις και με το μάτι αν θες. Εδώ είναι το πρώτο αρνητικό αφού στον κατάλογο που έχουν αναγράφονται οι τιμές για κάποια φαγητά και για τις βαρελίσιες μόνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει επιπλέον κατάλογος που τον ζητάς αλλά καλό αθ είναι με το που κάθεσαι να μπορείς να δεις τι θα πάρεις και όχι να περιμένεις πότε θα σου φέρουν κατάλογο.
Μαζί με τις 2 μπύρες πήραμε και λουκάνικα για 2 άτομα(3,5/ατομο σύνολο 7ευρώ.Αρκετά καλή επιλογή, έχει αρκετά λουκάνικα,νόστιμα σε καλή τιμή.
Να τονίσω πως υπήρχε ένα πρόβλημα με το ψυγείο τους και έτσι δεν είχαν κρύες όλες τις μπύρες αλλά με το που κάτσαμε έβαλαν σε άλλο ψυγείο τις μπύρες που ζητήσαμε (έτυχε να είναι απτις ζεστές)και έτσι δεν υπήρχε πρόβλημα στην δεύτερη και τρίτη παραγγελία μας.
Ένα άλλο αρνητικό που θέλω να τονίσω είναι πως αφού τέλειωσε το ματς του ΠΑΟ μας είπε οτι 9 κ κάτι έχει ρεζερβέ τα τραπέζια. Εμείς δεν θέλαμε να κάτσουμε άλλο αλλά αν θέλαμε ίσως να ήταν πρόβλημα. Πιστεύω πάντως πως θα λυνόταν επειδή μας ζήτησε και συγγνώμη και ήταν αρκετά ευγενικός.

Εκτός από τα 2 αρνητικά, που τα αναφέρω γιατί συνεβησαν, νομίζω πως το μαγαζί είναι αρκετά καλό. Είμαι άτομο που του αρέσουν οι μπύρες (φαίνεται και απο ανάλογα σχόλια σε άλλες μπυραρίες) και από αυτο το μαγαζί έμεινα ευχαριστημένος. Ευγενικοί (δε σε βλέπουν σαν 20αρικο με ποδια), καλό φαγητό, καλή μπύρα (και αρκετές φθηνές επιλογές). Ο χώρος ψιλοτρέντυ, δεν μου άρεσε τόσο αλλά ποτέ δεν δίνω σημασία. Θα ξαναπάω σίγουρα και πιστεύω οτι θα γίνει το νέο μου μπυροστέκι (έχω ακόμα 2-3 να δοκιμάσω πάντως).

ΥΓ: 2 στοιχεία που θέλω να αναφέρω ακόμα
1)Βρήκα μια απτις αγαπημένες μου μπύρες-Grimbergen (double και optimo bruno) που δεν έχω βρει τον τελευταίο καιρό πουθενά.
2)Όταν κάτσαμε ο υπεύθυνος έτρωγε εκείνη την ώρα, κάτι που νομίζα οτι ήταν κότσι-δεν ήθελα να κάτσω από πάνω του και να κοιτάζω. Για μένα μετράει αυτό, να βλέπω τα άτομα που δουλεύουν εκεί να τρώνε από τοφαγητό του μαγαζιού που δίνουν και στους πελάτες.
me
Μου αρεσε πολυ. Θα ηθελα λιγο χαμηλοτερα τη μουσικη.
Δεν πεινουσαμε, ημασταν 4 ατομα και πηραμε μια ποικιλια λουκανικα για 2 και ειχε πολυ πραμα μεσα. Νοστιμα ηταν. Οι μπυρες ειναι παρα πολλες, μπορεις να διαλλεξεις και να μαθεις κιολας.

Απο τιμες, τις βρηκαμε πολυ καλες. Παιζει βεβαια τι μπυρα θα πιεις. Μερικες ειναι παρα πολυ ακριβες αλλα αυτο το προσεχεις.
Caliban
Πήγα χθες στο μαγαζί για πρώτη φορά. Πολύ καλή η αρχική εντύπωση, άνετο περιβάλλον, καλή μουσική... Σε ότι αφορά το φαγητό μπορώ να πω ότι είναι ό,τι πιο κατάλληλο έχω δοκιμάσει ως συνοδευτικό μπύρας ( δοκιμάστε τα ζεστά τυριά... όλα τα λεφτά!!!). Οι τιμές του πολύ καλές και η ποσότητα άψογη. Πολλές οι ετικέτες μπύρας και σε χαμηλές τιμές. Ποικιλία μεγάλη με 300+ ετικέτες σε μπουκάλια και 6 βαρελίσιες που οι τιμές τους κυμαίνονται από 2,5 € η απλή Pils μέχρι 6 € οι δυνατές βέλγικες.
Όμορφη εναλλαγή στο χώρο μεταξύ σταντ, βαρελιών και τραπεζιών, αλλά αυτές οι καρέκλες ρε παιδιά... μήπως πρέπει να αλλάξουν κάποια στιγμή;
Εν κατακλείδι, μια αυθεντική μπυραρία που με εξέπληξε ευχάριστα και θα την ξαναπροτιμήσω....
[Ανώνυμος/η]
Πηγαμε ξανα Πεμπτη μεσημέρι. Μονοι μας σχεδον στο μαγαζι εν αντιθεση με το τρελαδικο μετα τις 21.00. Προλαβαμε και ηπιαμε βαρελισια brugge zot μοναστηριακη η οποια και σπανιζει σε βαρελι και την εχω ξαναπιει μονον στο beer house στην ξανθη και μαλιστα τις προηγουμενες αποκριες. 330 ml 6€ πολυ καλη τιμη για τετοιου ειδους μπυρα. Μαλλον εκει την πατησε ο koiliodoulos4ever και παραπονεθηκε για τα 6 ευρα.
koiliodoulos4ever
καλες οι τιμες στο φαγητο αλλα οι βαρελισιες δε συμφαιροθν καθολου οχι και σχεδον 6 ευρω για 330μλ ....
ιασων
Πολύ μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και σε καλές τιμές οι περισσότερες. Το φαγητό αρκετά καλό σε ποσότητα. Φιλικό περιβάλλον και σέρβις
stephan
Γιά τους λάτρεις της ποιοτικής μπύρας ,το top μαγαζί αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη.Το φαγητό σε δεύτερη μοίρα,αλλά η ποικιλία σε μπουκάλι και η ποιότητα στις βαρελίσιες super. Aκόμη και τις καθημερινές είναι σχεδόν γεμάτο,έχει γίνει στέκι.
Nίκος©
Πήγα πρώτη φορά διστακτικά...Κρήνη λέω...8ε η heineken στα μαγαζιά...Τι θα δω θεέ μου...

Ε λοιπόν έμεινα χαζός... Μέση τιμή για τις 300+ μπύρες είναι 4-6 ευρώ, ποικιλία λουκάνικα 3,5ε η οποία είναι πολύ καλή σε μέγεθος και ποιότητα.Πήρε το μάτι μου κάτι κιβώτια από τον Υφαντή που πετούσαν οπότε ίσως να παίρνουν από εκεί τα αλλαντικά.

Επίσης το προσωπικό ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟ και ΕΥΓΕΝΙΚΟ. Με κέρδισαν αμέσως και έχει γίνει στέκι.


ΥΓ: Το μόνο αρνητικό οι καρέκλες που γέρνουν πανεύκολα προς τα μπροστά και αμα πιεις 2-3 μπύρες δε θέλει πολύ να πέσεις :P
μιμη
μακραν η καλυτερη μπυραρια στη Θεσνικη!
πανω απο 300 μπυρες και τιμες εξαιρετικες
μια ποικιλια λουκανικα 3,5 ευρω
λιγο το περιβαλλον με χαλασε, πολύ ασπρο ρε παιδι μου...θυμισε λιγο lounge cafe και οχι μπυραρια αλλά οκ

θα ξαναπαμε συντομα
ioannis
Εξαιρετική. Απίστευτη ποικιλία σε μπύρες, καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

Θα ήθελα να έχει μεγαλύτερη ποικιλία σε λουκάνικα.

Με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάω.
Pits
Από τις καλύτερες μπυραρίες της πόλης. Το περιβάλλον είναι αρκετα όμορφο, με φοβερή διακόσμηση με ράφια γεμάτα μπύρες.
Έχει περισσότερα από 300 είδη μπύρας και ακόμα προσπαθούν να σκεφτούν τρόπο να τις βάλουν σε έναν κατάλογο.
Η μουσική ωραία, σχετικά ουδέτερη για όλα τα γούστα.
Οι μερίδες πολύ ικανοποιητικές, όπως επίσης και οι τιμές τους. Από τον Δεκέμβριο έχω πάει 3 φορές μέσα σε 2 μήνες και σίγουρα θα ξαναπάω.
iceclimber
Ειμαι φαν της μπύρας και γενικότερα της μπυραρίας. Η πρώτη επίσκεψή μου έγινε ένα μεσημέρι Σαββάτου τον Σεπτέμβριο του 2010 με τη γυναίκα μου καθώς ψάχναμε για κάτι καλό. Αφού τσεκάραμε όλη την πλαστήρα από πάνω εώς κάτω το μάτι μας έπιασε κατα λάθος το μαγαζί.Η αλήθεια είναι ότι απο εξω δεν σου γεμίζει το μάτι.Τολμήσαμε και μπήκαμε και μείναμε άναυδοι. Ήτνα σαν να έμπαινες σε βιβλιοθήκη με τη διαφορά ότι οι θήκες ήταν γεμάτες μπύρες. 300 ετικέτες διαφορετικές και μάλιστα διαχωρισμένες ανάλογα με το είδος. Το εκπληκτικό ειναι οτι αν επιλεξεις οποιαδηποτε μπυρα στην φερνουν παγωμενη και μαλιστα τις περισσοτερες στο δικο τους ποτηρι.Αυτο ηταν,. Εγινε το αγαπημενο μου στεκι και μαλιστα πηγαινω καθε Σαββατο μεσημερι μιας που μεχρι τουλαχιστον τις 21.30 εχει ελαχιστες παρεες και περνας τελεια και παρεα με τα παιδια που εργαζονται εκει.Στα συν για μενα σιγουρα η ενημερωμενη ποικιλια μπυρων (βρηκα augustiner weiss) μια σπανια ετικετα που την πινεις μονον μοναχο, καταπληκτικές τιμές, (ισως οι καλυτερες ακομη και απο το beer house στην ξανθη), φανταστικο σερβις με ευγενικο και ενημερωμενο προσωπικο, πολυ καλα πιατα. Στα αρνητικα για εμενα η δυσκολια να βρεις να κατσεις νυχτα εκει καθως πρεπει ωρες πριν να κλεισεις ακομη και ενα σταντ διοτι εχει γινει πλεον στεκι.Επισης απιστευτη καθαριοτητα και γνωση στην μπυρα ειδικα απο το αφεντικο τον Ιορδανη ο οποιος καθως μεγαλωσε στην Γερμανια ξερει τα παντα για ολες τις ετικετες.Εκεινο που με εκανε εντυπωση προσφατα εβαλε μπομπα hb extra bock που δεν υπαρχει πουθενα στην Ελλαδα.
anestis
Ίσως η καλύτερη και πιο αντιπροσωπευτική μπυραρία της Θεσσαλονίκης. Ο όρος « μπυραρία» όπου κυρίαρχο χαρακτηριστικό είναι η Μπύρα και όχι το φαγητό σε αυτό το χώρο εφαρμόζεται απόλυτα. Πλούσια συλλογή σε μπύρες και αρκετά καλές τιμές.
mixalis
Απο τις καλύτερες μπυραρίες της Θεσσαλονίκης. Λογικές τιμές, καλή ατμόσφαιρα, μεγάλη πικοιλία
saga
Φιλικό προσωπικό και πολύ καλή εξυπηρέτηση,ψαγμένες μπύρες,όμορφη μουσική και σε ενταση τέτοια που να σου επιτρέπει να μιλας χωρίς να ξελαρυγγιάζεσαι και καλές τιμές.Αν συνεχίσει έτσι εχει λαμπρό μέλλον.Παρασκευή,Σαββατο και καμιά φορά Κυριακή πρέπει να κανεις κράτηση αν θελεις να βρεις τραπέζι ή και σταντ ακομα...
VAGGOS
επτελους φτηνη μπυρα μεγαλη ποικιλια απο μπυρες τα πιατα ειναι σε καλες τιμες καιμπορουνε καλητερα να τα κανουνε
Lewis
πήγα χτες..
5 άτομα, 3 μεγάλες και 3 μικρές μπύρες lager βαρέλι, 1 μαύρη μεγάλη και 1 weiss μικρή, 3 πιάτα μεγάλα, τα 2 αλλαντικών και το ένα με λουκάνικα, 47 ευρώ.

επιτέλους καλή μουσική.. και όχι λάουντς και χαζά..
θα ξαναπάω...
Billaros
Μπυραρία νέου τύπου, με σκαμπώ προς τα έξω και τραπέζια μέσα με πολλές ετικέττες (300 καλά ταξινομημένες), και πολύ συμπαθητικό service. Τα πιάτα αρκετά καλά, οι τιμές tres sympa που λενε και οι Γαλλοι (15 ευρω το ατομο με 2 πιατα). Παρεϊστικη ατμόσφαιρα. Αν είχε λίγο καλύτερο καλύτερο περιβάλλον, το Beer academy θα είχε έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο.Το μαγαζί έχει μέλλον και θα προσκαλέσουμε και την παρέα μας για μια κριτική ματιά.