Εικόνες (11)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κους κους "σαγανάκι" με γαρίδες (οκ, έντονο το βούτυρο)
Λιγκουίνι με αχιβάδες (άγευστο, κυριαρχούσε το σκόρδο και το βούτυρο)
Τοματίνια πολύχρωμα (καλό)
Ταραμοσαλάτα (οκ, η υφή θύμιζε φρέσκια μαγιονέζα)
Μαριναρισμένες ελιές (ήρθαν μαζί με το ψωμί, αδιάφορες)
Μεδούλι (πόρωση προφανώς, το βάζω επειδή δεν το βρίσκεις εύκολα σε μεζεδοπωλείο στην Αθήνα)
Κατάλογος (5)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιουνίου 2025: σελίδα 3/3
Κατάλογος Ιουνίου 2025: σελίδα 2/3
Κατάλογος Ιουνίου 2025: σελίδα 1/3 (αγγλικά, όπου τα τοματίνια είναι 1 ευρώ φθηνότερα)
Κατάλογος Ιουνίου 2025: σελίδα 1/3
Παρά τα καλά σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο, το φαγητό κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα (αμφιβάλω αν η Κουτσού είναι ακόμα σεφ στην κουζίνα). Το μόνο που διασώθηκε ήταν το σεβίτσε λαβράκι και η σαλάτα με τα τοματίνια. Δεν γεύτηκα τίποτα που να παραπέμπει σε αλήτικη κουζίνα. Στα αρνητικά να σημειώσω δυο ακόμα πράγματα: Οι τιμές μου φάνηκαν δυσανάλογα ακριβές γι' αυτό που προσφερόταν (δεν ισχυρίζομαι ότι ήταν ακριβό σαν μαγαζί), καθώς επίσης και οι τιμές των τσίπουρων ήταν τσιμπημένες (13 ευρώ για μαύρο ρόδο;;). Το δεύτερο είναι ότι έχοντας πάρει αυτά που ανέβασα σε φωτογραφίες και κοιτώντας τον κατάλογο, μας έδωσε την αίσθηση ότι δεν είχαμε τι άλλο να παραγγείλουμε... Ίσως παλαιότερα το μενού να ήταν πιο ελκυστικό.
Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα (ίσως είχα και υψηλές προσδοκίες). Δεν νομίζω ότι θα το επισκεφτώ ξανά.