Όαση

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΆνω Πορόια
ΝομόςΣερρών
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2327051492,6977821294
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Όασις, Oasi
ΙδιοκτησίαΓιάννης Παπαδόπουλος
Πρόσθετες πληροφορίες:
Βρίσκεται πάνω στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πίτσα (καλή)
[εικόνα]
Γουρουνόπουλο στο φούρνο (στεγνό, ίσως να μην ήταν καν γουρουνόπουλο)
[εικόνα]
Αγγουροντομάτα
[εικόνα]
Τζατζίκι
[εικόνα]
Κότσι με πατάτες στο φούρνο (οκ)
[εικόνα]
Χοιρινή μπριζόλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2011)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάιος 2011)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2010)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2018: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2018: σελίδα 2/2

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
tsimpouklano
Επίσκεψη Οκτώβριος '22.

Το μέρος είναι πολύ όμορφο, μέσα στα πλατάνια, τον καθαρό αέρα και τα γάργαρα νερά.

Με το που καθίσαμε μας ενημέρωσε πως το χωριό δεν έχει ρεύμα (σύνηθες, λέει) και πως ως εκ τούτου ένα μέρος του καταλόγου δεν θα ήταν διαθέσιμο.

Από ορεκτικά:
- Σαλάτα πράσινη (οκ)
- Χωριάτικη (οκ)
- Μελιτζανοσαλάτα (αρκετά καλή)
- Αλοιφές (τζατζίκι, τυροκαυτερή τοποποιημένες, οκ)

Από κρεατικά δοκιμάστηκαν:
- Σουτζουκάκι βουβαλίσιο (πολύ καλό, αφράτο και χωρίς πολλά μπαχαρικά που θα αλλοίωναν την γεύση του κρέατος)
- Λουκάνικο βουβαλίσιο (νόστιμο αρκετά)
- Χοιρινό κοντοσούβλι (καλό αλλά χωρίς να ξεχωρίζει)
- Κοτόπουλο κοντοσούβλι (νόστιμο μα ήταν κάπως στεγνό)

Αν και δεν είχε ρεύμα, έφερνε πατάτες τηγανιτές ως συνοδευτικό στα κρέατα (φαντάζομαι για να μην είναι σκέτα). Καλύτερα θα ήταν, μιας και δεν μπορούσε να τις τηγανίσει όπως ήθελε, να μην το έκανε, καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες. Το ρυζάκι που είχε επίσης, θα ήταν αρκετό.

Οι τιμές ήταν ελαφρώς τσιμπημένες.
Με ποτά και χωρίς να σκάσουμε, το κόστος βγήκε περί τα 18€/άτομο.

Το service ήταν ευγενικό και εξυπηρετικό. Οι άνθρωποι λόγω τριημέρου με γιορτές και 28η Οκτωβρίου φαινόταν να τα έχουν παίξει από κούραση, οπότε +1. Κάποια στιγμή θα πρέπει να επιχειρηθεί εκ νέου επίσκεψη υπό πιο κανονικές συνθήκες (με ρεύμα και χωρίς να έχει προηγηθεί εξοντωτική κίνηση).
Κίτσος
Μετριοκαλή η όλη κατάσταση. Από τα κυρίως έπαιξε βουβαλίσιο κρέας κοκκινιστό (καλο αλλά θα το προτιμούσα προς το μαλακότερον), βουβαλισια λουκάνικα (αξιοπρεπή αλλά έχω φάει και καλύτερα) και βουβαλισιο μπιφτέκι (πολύ καλό). Ωραία και η ψητή μελιτζάνα με άφθονο σκόρδο όπως αρμόζει και όπως είναι και το σωστό και πρέπον και θεάρεστο. Κρασί ημίγλυκο εντόπιο γλυκόπιοτο και αλαφρύ, όχι του γούστου μου αλλά γενικά τα ημίγλυκα δεν τα πολυπάω. Τα υπόλοιπα ορεκτικά, σαλάτες και τα τοιαύτα, σε οκ ταβερνίστικα πλαίσια.

Στα συν ο ωραίος εξωτερικός χώρος. Ακόμα την εποχή αυτή λέει να καθίσει κανείς έξω να λιαστεί στον φθινοπωρινό ήλιο και να χαρεί η πέτσα του. Τιμές κάπως τσιμπημένες. Μας είπανε επίσης ότι τις Κυριακές παίζουνε και σούβλες και κάποιες φορές έχει και αιγοπροβατοειδή καθώς και αγριογούρουνα - μάλλον θα παίζει τίποτε κυνήγι. Εάν είναι κανείς στο χωριό και το στομάχι του έχει γίνει κύμβαλο αλαλάζον προτείνεται για επίσκεψη. Αν είναι στην ευρύτερη περιοχή μάλλον όχι καθώς με λίγο ψάξιμο θεωρώ θα βρει καλυτερότερα πράματα.
Rosstrobon
Επίσκεψη απόγευμα καθαρά Δευτέρας. Το μαγαζί άδειαζε. Εξυπηρέτηση μέτρια. Είχε και θαλασσινά λόγω της ημέρας. Μπιφτέκι βουβαλίσιο, νόστιμο αν και νομιζω ότι ηθελε λιγο παραπανω ψήσιμο. Αλοιφές του εμπορίου, φάουλ. Τηγανητές πατάτες καλές. Τιμές καλές, τα βουβαλίσια λίγο τσιμπημένα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Vag
Επίσκεψη 16/8/2018, βραδάκι. Υποτονική κίνηση λόγω ασταθούς καιρού. Πήγαμε για πίτσα, χτυπήσαμε 3 προς 9€ έκαστη. Φτηνότερη από παλιά, αλλά πάλι καλή τιμή δεν την λες. Ένα είδος και μέγεθος, μας έκανε και μια παραλλαγή σαν χωριάτικη με φέτα ντομάτα ελιά. Αργούν να τις ετοιμάσουν αλλά είναι καλές, χωρίς λαδίλα. Λόγω λαιμαργίας πήραμε κι ένα γουρουνόπουλο που «μόλις βγήκε από το φούρνο». Το κρέας ήταν στεγνό και δεν θύμιζε χοιρινό. Νόστιμη η σάλτσα του όμως. Αυτά συν 1 πατάτες (στο χέρι, μάλλον λιγοστές), 3 μπίρες, 2 κόλα και 1 κρύο τσάι 49€. Απόδειξη δεν έφερε οπότε πλήρωσα με κάρτα για να μην τους την χαρίσω. Πρότεινε και γλυκό αλλά ήμασταν φουλ.
Χρήστος
Χοιρινή μπριζόλα πολύ καλή, κότσι με πατάτες στο φούρνο οκ, με σαλάτα, τζατζίκι μπύρα κι αναψυκτικό 23 ευρώ με απόδειξη.
Vag
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Γενικά το βουβάλι είναι ακριβότερο. Για τα μικροκύματα δεν έχω άποψη. Σερβίρει και πίτσα στα 10,5€. Ένα μέγεθος και είδος. Γενικά ποτέ δεν έδινε απόδειξη, μόνο αν την ζητούσες. Φέτος το καλοκαίρι μετά από έλεγχο της εφορίας έβαλαν μυαλό και φέρνουν, δεν ξέρω για πόσο...
ιασων
Είναι το πιο "κυριλάτο" του χωριού. Ζεσταμένο στα μικροκύματα οτιδήποτε με βουβαλίσιο κρέας, καλύτερα προτιμήστε της ώρας. Υψηλές τιμές στα βουβαλίσια κρέατα, τα άλλα νορμάλ. Γενικότερα μέτρια πράγματα.