Κουκίδα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑγράφων 13, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310968968
Διαδίκτυο
Ωράριο09:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΙούλιο 2021
ΙδιοκτησίαΒασιλική Παπαδημητρίου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "fun-seafood".
Προστέθηκε από: patatas

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κριθαρότο με γαρίδες (καλό, η τρούφα περιττή για μένα)
[εικόνα]
Γραβιέρα σαγανάκι (οκ)
[εικόνα]
Μύδια αχνιστά (πολύ καλά)
[εικόνα]
Καλαμαράκια (καλά)
[εικόνα]
Μελιτζάνα (αν και δεν της φαινόταν, ήταν καλή)
[εικόνα]
Πατάτες (καλές, η σως με το τυρί φτωχή)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή (καλή)
[εικόνα]
Γαύρος μαρινάτος (καλός)
[εικόνα]
Σκουμπρί (καλό)
[εικόνα]
Κρίταμα (οκ)
[εικόνα]
Τσίπουρο Τσιλιλή άνευ

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
kornilios
Επίσκεψη μέσα στο Σεπτέμβρη, πολύ ωραία τοποθεσία δίπλα στα τείχη. Σέρβις ευγενικό και φιλικό, ευγενικοί και οι άνθρωποι του μαγαζιού. Και εμείς για τα θαλασσινά πήγαμε, έχει πάντως και κρεατικά από όσο θυμάμαι. Αξιοπρεπέστατο μου φάνηκε το φαγητό, ειδικά που η γειτονιά δεν φημίζεται κιόλας. Οι τιμές για κάποιον λόγο δεν μου έμειναν καθόλου . Μειονέκτημα για μένα η μουσική ( μα "είσαι νινί ακόμα" εν έτει 2022 ρε παιδιά;), αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά. Μια χαρά γενικά, με τραβάει και η γειτονιά.
Mikey
Πρόσφατη επίσκεψη. Ο χώρος έξω με τα τραπεζάκια πολύ ωραίος λόγω γειτονιάς, μέσα λίγο αδιάφορος. Η εξυπηρέτηση ευγενική και σβέλτη. Στο φαγητό τώρα τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περίμενα.
Δοκιμάστηκαν κεφαλοτύρι ψητό και γραβιέρα που ήταν καλά και μια σαλάτα πράσινη με ρόδι επίσης. Το σκουμπρί καπνιστό ήρθε σερβιρισμένο πάνω σε ψωμί με μια νόστιμη σάλτσα που ναι μεν ωραία αλλαγή αλλά εγώ περίμενα σκουμπρί σκέτο. Τα ζυμαρικά του νόστιμα, δοκιμάστηκαν λιγκουίνι με κόκκινη σάλτσα και σκουμπρί πολύ νόστιμα όπως και το μαύρο ριζότο του. Στα ψαρικά έφαγα άκυρο γιατί αν εξαιρέσεις τις γαρίδες, το καλαμαράκι και το χταποδάκι ήταν μόνο κατεψυγμένα και το καλαμαράκι που δοκιμάστηκε ήταν κακό (το σερβίρισμα με μαγιονεζέ σως είναι πάντα κακό σημάδι). Σαρδέλα, γαύρος κτλ απουσίαζαν πλήρως από τον κατάλογο αν θυμάμαι καλά.
Γενικά πήγα με την εντύπωση πως θα φάμε ψαρικά και τελικά το ζυμαρικό έσωσε την παρτίδα.. Ίσως δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στο μέλλον γιατί αλήθεια παίζει ακόμα να βρίσκει τα πατήματά του.