Πόλυς [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα Πόλυς. Υπάρχουν 2 οριστικά κλειστά καταστήματα.
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΔημητσάνας 43, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξετέλη 2010
Έκλεισεμάλλον 2012
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Κλέφτικο, το Αγιόκλημα της γεύσης και το Εν Θεσσαλονίκη. Στη θέση του άνοιξαν με αύξουσα χρονολογική σειρά ο Πόλις, ο Μεζές, το Σπιτικό Μενού και το Άτακτα Πιρούνια.

Κατάλογος (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2011: σελίδα 6/6
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2011: σελίδα 5/6
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2011: σελίδα 4/6
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2011: σελίδα 3/6
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2011: σελίδα 2/6
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2011: σελίδα 1/6

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
ahatzop
απαντώντας σε ένα κάλεσμα...βρέθηκα στο Πολυς...έφτασα αργά και οι υπόλοιποι είχαν ψιλοφάει...δε μπορώ να κάνω κριτική του φαγητού μια που δεν ακούμπησα τίποτα... το στυλ πιάτου όμως (80's γαρνιτούρα) και τα γεμάτα μισογεμάτα πιάτα από την υπόλοιπη παρέα ήταν αποθαρρυντικά στο να παραγγείλω κάτι...θα σταθώ ΟΜΩΣ στην καταπληκτική Ελληνική LIVE μουσική που σε κέρδιζε στο πρώτο πεντάλεπτο... ο Μάλαμας κατοικούσε στο Πόλυς και εάν δε πιστεύετε μπορείτε να ακούσετε και εσείς οι ίδιοι...την άλλη φορά θα παραγγείλω
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
Nikos
Καλεσμένος για φαγητό μετά από βάπτιση, περίμενα να βρω όχι τόσο καλό φαγητό και όχι τόσο καλή εξυπηρέτιση (δύσκολα να σερβίρεις ταυτόχρονα 100και άτομα). Παρόλαυτα και τα ορεκτικά και το κυρίως (στην περίπτωση μου χοιρομέρι σούβλας) και η εξυπηρέτιση ήταν όλα υποδειγματικά.

Το all you can eat με 9 ευρώπουλα σκηνικό μου έχει κινήσει την περιέργεια, οπότε θα φροντίσω σύντομα να το test-άρο. Αν έχει τα ίδια καλά στοιχεία, τότε θα είναι η αποκάλυψη του 2011 (και το 2012 θα έρθει η συντέλεια του κόσμου !)
ΓΙΩΡΓΟΣΠ
Πολύ καλός και στην τούμπα ο Πόλυς.Τα ίδια καλά φαγητά όπως στη σουρωτή αλλά άλλο μαγαζί.Πιό γραφική ταβέρνα ,πιο φθηνό στύλ αλλά ποιότητα ίδια.Με 9 ευρώ τρως όσο θες το άτομο.πολύ έξυπνο για τέτοιες εποχές.Δεν ξέρω πως βγαίνει ,αλλά αν πανε πολλοί φαγανοί τον βάζουν μέσα άνετα.Α!!! και μπύρα μυθος 1+1 δώρο.Μάλλον βγάζει από τους λεπτούς και το ποτό.Μου αρέσσει πάω συχνά.