Πέρασμα για δοκιμή ένα ευχάριστο, ήσυχο βράδυ του Οκτωβρίου. Ευχάριστο και το τραπεζάκι έξω, απέναντι έχει ένα παρκάκι με παιδική χαρά και πολλά δέντρα γύρω-γύρω, η αγαπημένη φάση μου.
Τσίπουρο-χωρίς με μεζέ αρχικά. Ο μεζές, βλ. φωτό, καλός σε ποσότητα. Τα φασόλια ήταν άκυρα, ήταν από μέρες και είχαν μια μυρωδιά, καθώς και αδύναμη σάλτσα. Τα καλά ήτανε τα τηγανητά γαυράκια, τα κάνει κάπως παντρεμένα, χωρίς κόκκαλο, πολύ ενδιαφέρουσα φάση. Επίσης μία από τις πομάδες είναι Καπαροσαλάτα, επίσης ενδιαφέρουσα φάση.
Τσίπουρο-χωρίς μαλακό, καλό, ευκολόπιοτο και χωρίς κεφάλι μετά. Πήρα και δεύτερο κάποια στιγμή.
Μαγειρεύει η κα Ελένη, γνωριστήκαμε, και της ζήτησα και μου έκανε έναν Γαύρο Σαγανάκι. Τον καθαρίζει από κοκαλάκι, οκ γενικά. Δεν ενθουσιάστηκα με κάτι. Απόδειξη κανονικά. Ο γαύρος μαζί με τον μεζέ έκαναν 11ε, και σύνολο όλα 17ε, κάπως πολλά. Θα μπορούσα να ξαναπεράσω κάποια στιγμή, αλλά στην περιοχή υπάρχει μεγάλη πληθώρα και όλο και κάπου αλλού θα σκαλώσω..
Τσίπουρο-χωρίς με μεζέ αρχικά. Ο μεζές, βλ. φωτό, καλός σε ποσότητα. Τα φασόλια ήταν άκυρα, ήταν από μέρες και είχαν μια μυρωδιά, καθώς και αδύναμη σάλτσα. Τα καλά ήτανε τα τηγανητά γαυράκια, τα κάνει κάπως παντρεμένα, χωρίς κόκκαλο, πολύ ενδιαφέρουσα φάση. Επίσης μία από τις πομάδες είναι Καπαροσαλάτα, επίσης ενδιαφέρουσα φάση.
Τσίπουρο-χωρίς μαλακό, καλό, ευκολόπιοτο και χωρίς κεφάλι μετά. Πήρα και δεύτερο κάποια στιγμή.
Μαγειρεύει η κα Ελένη, γνωριστήκαμε, και της ζήτησα και μου έκανε έναν Γαύρο Σαγανάκι. Τον καθαρίζει από κοκαλάκι, οκ γενικά. Δεν ενθουσιάστηκα με κάτι. Απόδειξη κανονικά. Ο γαύρος μαζί με τον μεζέ έκαναν 11ε, και σύνολο όλα 17ε, κάπως πολλά. Θα μπορούσα να ξαναπεράσω κάποια στιγμή, αλλά στην περιοχή υπάρχει μεγάλη πληθώρα και όλο και κάπου αλλού θα σκαλώσω..