[Χωρίς Όνομα]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΓκαρμπολά 10, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310244280
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά

Εικόνες (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά βράδυ (Δεκέμβριος 2010)

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Anag
Παίρνω χρόνια από εκεί πιροσκί ψητά. Πατάτα, τυρί καλά κιμάς μέτριος, σπανάκι, μανιτάρι πολύ καλά. Έκανε παλιότερα και με τουρσί λάχανο. Τμχ 1€ με 1.20€ πολύ φθηνό και χορταστικό. Το προτείνω
patatas
Είχα δοκιμάσει αρκετές φορές πριν χρόνια και ξαναδοκίμασα σήμερα ένα πιροσκί με πατάτα, το οποίο ήταν καλό, αν και μου φάνηκε πολύς ο άνηθος που είχε στη γέμιση, αλλά αυτό ίσως είναι και θέμα προσωπικής προτίμησης, καθώς δεν τρελαίνομαι για άνηθο. Έχει κυρίως πιροσκί (τηγανιτά και ψητά) σε διάφορες παραλλαγές και έχει και 2-3 ακόμα πραγματάκια. Το 1ε που τα χρεώνει μου φαίνεται πολύ φτηνό. Σερβις από μια κυρία σταθερά βαρύ, αλλά όχι αγενές. Θα ξαναέπαιρνα μια στο τόσο
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
StellaSKG
Το μαγαζί αυτό αποτελεί ένα μυστήριο - έλάχιστα πράγματα στη βιτρίνα και όχι καλά, καθόλου ψωμί, φωτισμός ελάχιστος, αλλά πολλά κιβώτια μπαινοβγαίνουν...Το αποφεύγω κι ας περνάω συχνά!
Γιάνος
Αν και η ταμπέλα γράφει πρατήριο άρτου μια φορά που πήγα δεν είχε τίποτα άλλο εκτός από πιροσκί σε 4-5 διαφορετικά είδη. Για την ακρίβεια παρόλο που είχε κάποια ράφια για ψωμί φαινόντουσαν να μην έχει ακουμπήσει ποτέ καρβέλι πάνω τους. Το πιροσκί κρέμα που πήρα πάντως ήταν φρέσκο και λαχταριστό με 1 € μόνο. Θα το ξανατιμήσω σίγουρα.