Leo d'Oro

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Leo d'Oro. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΠιτσαρία
ΔιεύθυνσηΦιλίππου 87, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310200106,2310219284,6987682878 (Cosmote)
Διαδίκτυο
Ωράριο
Ώρες παραγγελίας12:30-01:30
Ελάχ. χρέωση5,5€
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Leodoro, Leo Doro, Λεοντόρο, Λέο Ντόρο, Leo Ntoro
Πρόσθετες πληροφορίες:
Δεν έχει να κάτσεις.

Εικόνες (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μεσογειακή οικογενειακή
[εικόνα]
Σπέσιαλ οικογενειακή
[εικόνα]
Πίτσα "Μετσοβίτικη" (αδιάφορη)
[εικόνα]
Εξωτερικά βράδυ (Δεκέμβριος 2010)
[εικόνα]
Πίτσα Special οικογενειακή

Κατάλογος (20)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: σελίδα 8/8
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: σελίδα 7/8
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: σελίδα 6/8
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: σελίδα 5/8
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: σελίδα 4/8
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: σελίδα 3/8
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: σελίδα 2/8
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2016: σελίδα 1/8
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2010: σελίδα 6/6
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2010: σελίδα 5/6
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2010: σελίδα 4/6
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2010: σελίδα 3/6
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2010: σελίδα 2/6
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2010: σελίδα 1/6
[εικόνα]
Κατάλογος 2006: τμήμα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος 2006: τμήμα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος 2006: τμήμα 1/3
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2010: τμήμα 3/3
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2010: τμήμα 2/3
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2010: τμήμα 1/3

Σxόλια (30)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Rosstrobon
Πλέον δεν έχει ατομικές στην βιτρίνα. Αρκετές φορές που πέρασα ήταν ανενεργή και άδεια. Η πιάτσα της πίτσας είναι λίγο παρακάτω είναι η αλήθεια.
Rosstrobon
Μετά από αρκετές δοκιμές σε καταστήματα "ελληνικής" πίτσας του κέντρου, τολμώ να πω ότι για τα γούστα μου είναι η καλύτερη. Ωραία και τραγανή ζύμη, τα υλικά σε καλή αναλογία. Δεν κάθεται βαριά. Προσφορά για τηλεφωνική παραγγελία οι 2 οικογενειακές(38cm) στα 15,60€. Νομίζω την λες και vfm. Ο κύριος στο τηλέφωνο ευγενικός, το γράφω για τα παλαιότερα σχόλια.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Κοιλιόδουλος1
Δεν έχω φάει, ήθελα να πάρω, αλλά ξεφυλλισα το κατάλογο τους και από το πόσο τραγικά υπερβολικός είναι σε αυτά που γράφει,αλλαξα γνώμη.. Γράφει τόσα περιττά πράματα μέσα..
Epicurean
Γράφει στην ιστοσελίδα ότι με επίδειξη κάρτας ανεργίας, Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη από 1 το μεσημέρι μέχρι 4 δίνουν ατομική πίτσα (τιμή καταλόγου 4,2 ευρώ για την απλή) προς 1 ευρώ.
τρελος
να σημειωθεί πως ακόμα τα μανιτάρα μάγκες δεν ήταν ολόκρηρο λες και τα είχε περάσει από μπλέντερ και τα πέταγε από εδώ και από εκεί no jokes.
τρελος
Τσεκάρισμα μετά από πολύ καιρό.
Δυστυχώς απογοήτευση μεγάλη.

Ο τύπος στο τηλέφωνο αδιάφορος.
Η πίτσα καλό ζυμάρι και καλό μέγεθος (Σπέσιαλ με 12κομμάτια)
Τιμή για τα δεδομένα 2013 Ελλάδα βυθίζομαι 13 κάτι ευρώ αποτρεπτική.

Τυρί - Τυρί - Τυρί με ζυμάρι. τόνοι από αλμυρό τυρί.

Τα αλαντικά καλής ποιότητας αλλά σοβαρολογώ τα έβλεπες με το μάτι, τέτοια λεπτή φέτα ζαμπόν δεν έχω ξαναδεί ζτη ζωή μου. εκτός ότι ψάρευες πιπεριά και ολίγον τι μπέικον το ζαμπόν ανύπαρκτο. Σε σχέση με Οττάβα τα πράγματα είναι γελοία. 13ευρώ για τούτο το πράγμα είναι αστεία. εν τέλη.

Τυρί - Τυρί - Τυρί με ζυμάρι. τόνοι από αλμυρό τυρί.


δεν θα ξανατιμηθεί για αρκετό καιρό ακόμα : ), εκτός από τη καλή ζήμη και το ψήσιμο της και ο χρόνος παράδωσης δεν υπάρχει τίποτα άλλο θετικό γι αυτό το μαγαζί παρά μόνο

Τυρί - Τυρί - Τυρί με ζυμάρι. τόνοι από αλμυρό τυρί.
mxkrtg
Καλησπέρα και από μένα.
Από την τελευταία φορά (τα πολύ παλιά τα χρόνια) που είχα σχολιάσει μέχρι τώρα, έχω φάει 2 φορές και έχω παρατηρήσει αλλαγές (ίσως άλλαξαν τα δικά μου γούστα καθώς μεγαλώνω? Πιθανό).

Η πίτσα του μου άρεσε. Όποια πίτσα και να δοκίμασα ήταν νόστιμη, όπως και το ψωμί στην άκρη.

Είναι καριβή. Πολύ ακριβή, Πλέον έχει βγάλει προσφορές όμως (για επιπλέον πίτσα-γλυκά αναψυκτικά).
Πλέον στα 16-17€ μπορείς να πάρεις 3 πιτσούλες (οικογενειακές) αρκετής ποσότητας. Με βάση τα λεφτά του (5.50€ περίπου η πίτσα στην προσφορά των 3) και την γεύση, θα το τιμήσω ξανά και αρκετές φορές.

Αρνητικό: Καμία φορά (από τις 2 που έφαγα) δεν έφερε απόδειξη. Την πρώτη το "άφησα". Την δεύτερη όχι. Για να αποφύγεται φασαρίες,φωνές,ψευτομαγκιές (ειδικά όταν έχει πάει 10 το βράδυ και δουλεύεις από τις 8 το πρωί και το μόνο που θες είναι να ξεραθείς στον καναπέ με την ζεστή πίτσα πάνω στην κοιλιά σου το τελευταίο πράγμα που θες είναι να ανοίγεις συζήτηση με τον πακετά), εάν παραγγείλετε, φροντίστε να το αναφέρετε
"Παρακαλώ ΜΗΝ ξεχάσεις την απόδειξη πάλι...." (ευγενικά μην βρούμε και καμιά παντόφλα στην πίτσα και πρέπει να περάσουμε σε νέο κύκλο συζητήσεων ακόμα πιο κουραστικό).
σηλια
απο τις πιο απαράδεκτες μακαρονάδες που έχω παραγγείλει ποτέ.τα τορτελίνια ήταν σκληρά και παγωμένα.πανάκριβη για την ποιότητά της και το ντιλίβερι έκανε 50 λεπτά να έρθει.ποτέ μα ποτέ ξανά από αυτό το μαγαζί
Κώστας
Από τις καλύτερες πίτσες της Θεσσαλονίκης. Ακριβότερη από τις άλλες αλλά ποιοτικά ανώτερη. Αρνητικό ότι δεν φέρνουν απόδειξη!!
stephan
Συμπαθητική πίτσα χωρίς να ενθουσιάζεσαι.Βρίσκω την πίτσα του Σάκη νοστιμότερη,και καλύτερη σε τιμή.Στα συν ότι δεν είναι κατεψυγμένη-βιομηχανική,τα υλικά του είναι καλά,όμως κάτι του ξεφεύγει για να είναι top.Γενικά οι θετικές εντυπώσεις υπερτερούν.
quaff
Μακράν μέσα στις καλύτερες 3ς πιτσαρίες της πόλης - συνιστώμενες επιλογές: Πίτσα Κύπρος / Χωριάτικη. Ας αλλάξουν επιτέλους τηλεφωνητή !
StratosL
Πολύ καλή πίτσα, αναμφίβολα. Και η ζύμη και τα υλικά λαχταριστά. Προσφάτως παρήγγειλε φίλος στο κέντρο και ξαναέφαγα, είχα να δοκιμάσω πολύ καιρό...
Takiss
Παρήγγειλα πρώτη φορά χθες μια πίτσα κύπρος με καυτερή σάλτσα. Μου άρεσε πάρα πολύ και θα την ξαναπροτιμήσω.
Γιαντράνκα
Η καλύτερη πίτσα.Ποιότης.Εξαίσια ζύμη.
Σομελιέ_Πιτόγυρων
@νικος:
Νομίζω ότι το post μου ήταν νορμάλ οπότε προς τι το υφάκι τώρα? Anyway πάμε ένα ένα κι ας μην καταλαβαίνεις ότι τα περισσότερα στα οποία διαφωνούμε είναι απλώς θέμα γούστου:

1) Κανείς δεν είπε ότι είμαι μάπα τα αλλαντικά. Απλά τόνισα ότι είναι καλύτερα από τα άλλα που έχω δει να κόβουν βόλτες στις διάφορες πίτσες του κέντρου.
2) Όταν λέμε φρέσκα μαντιτάρια εννοούμε όχι από κονσέρβα. Ή μήπως βάζουν όλοι τέτοια και δεν το ξέρω?
3)Σημαίνει ότι για το δικό μου γούστο είναι μάπα το άλλο ζυμάρι. Τόσο απλό. Κι όχι δεν μου αρέσει το pan της pizza hut όπως και σε πολλούς άλλους. Σοκαριστικό? Άλλες προτιμήσεις έχουμε, προσπάθησε να το δεχτείς.
4) Αυτό που μου αρέσει στον πέτρινο φούρνο είναι η μυρωδιά αλλά και το πως ψήνεται από κάτω το ζυμάρι. Και ο λόγος που δεν χρησιμοποιούν κι οι υπόλοιποι είναι καθαρά θέμα οικονομίας και τπτ άλλο.
5)Μα δεν με νοιάζει αν είναι τσιφούτης ο ιδιοκτήτης αρκεί να μην με κλέβει. Κι ο Μαύρος είναι. Αφού έκρινα ότι το ποσό που θα διαθέσω αξίζει για το προϊόν που θα πάρω, χέστηκα για τις προσφορές.

Προσωπικά δεν θα το συνεχίσω το chat για να μην κουράζουμε όλο το λαό.

Άσχετο: tavernoalani υπάρχει μελλοντικά η δυνατότητα να φαίνονται με το που μπαίνουμε στο site τα τελευταία σχόλια? Για να μην χρειάζεται να πηγαίνουμε σε ένα ένα τα μαγαζιά για να δούμε.

[ταβερνοαλάνι: προφανώς Σομελιέ! για μια ακόμη φορά σόρι που κουράζουμε τον λαό με την αναμονή του επόμενου update της ιστοσελίδας...]
νικος
@Σομελιέ. Άλλα λέω άλλα απαντάς.
1. Ποιος είπε οτι τα αλλαντικά του είναι μάπα? Γράφω οτι δεν είναι τόσο καλύτερα αυτά τα εν ελλάδι που διαφημίζει ωστέ να ανεβάζουν τόσο πολύ την τιμή.
2. Όταν λες φρέσκα μανιτάρια τι εννοείς? Τα μαζεύει εκείνη την εβδομάδα? Όχι. Ολονών "φρέσκα" είναι.
3. Το ζυμάρι είναι ιταλικού στυλ. Δεν σημαίνει οτι τα υπόλοιπα είναι μάπα. Τα χοντρά ζυμάρια είναι άλλου στυλ. Στο τέλος θα μας πεις οτι η pan pizza της hut είναι μάπα γιατί είναι... ψωμομένη.
4. Ο πέτρινος φούρνος χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ στο ιταλικό στυλ πίτσας που έγραψα. Σε κανένα άλλο. Για αυτό δεν το χρησιμοποιούν οι άλλες πιτσαρίες. Α και μην νομίζεις οτι πέτρινος φούρνος=υγιεινή. Η μαυρίλα στο ζυμάρι σε αυτές τις πίτσες αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει?
5. Δεν έγραψα να κάνει προσφορές για να πιάσει. Γράφω αφού έχει τόσο υψηλές τιμές ας δώσει ένα καταραμένο αναψυκτικό δώρο ως αντιστάθμισμα. Δεν μπορεί να το κάνει. Μπορεί. Δεν θέλει.
Σομελιέ_Πιτόγυρων
@νίκος:
To ακριβούτσικη που έγραψα στο δικό μου σχόλιο αφορούσε το δικό μου βαλάντιο κι όχι ότι τη βρίσκω υπερεκτιμημένη, εξ ου και το "μιά στο τόσο".
Για τον τηλεφωνητή μαζί σου αλλά θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω ότι το delivery σε μένα κάνει max 30' και ότι και καλά αλλαντικά βάζει και φρέσκα μανιτάρια κι έχει ωραιότατο ζυμάρι που δεν θυμίζει σε τπτ το σκέτο ψωμί που έχουν οι υπόλοιπες ντιλιβερόπιτσες, ενώ το ψήνει και σε πέτρινο φούρνο κι όχι μέσα στο κλασσικό ταψί που έχουν οι άλλοι και καταστρέφουν το ζυμάρι. Κι ένα αξιοπρεπές μαγαζί δεν χρειάζεται προσφορές για να "πιάσει". Κατ' εμέ δεν είναι το "μία στο τόσο" (με τη δική σου έννοια), που έχει κρατήσει το μαγαζί αλλά το ότι σε σχέση με τον ανταγωνισμό προσφέρει ποιοτικότερο προϊόν.
νικος
Αυτά τα "μια στο τόσο" είναι που συντηρούν τα ακριβά υπερτιμημένα μαγαζιά και δεν τα αναγκάζουν να αλλάξουν νοοτροπία και συμπεριφορά. Ο τηλεφωνητής είναι ΑΘΛΙΟΣ, η πίτσα είναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ όσο δεν πάει (λες και τα αλλαντικά εν ελλάδι είναι από χρυσάφι), προσφορές ΜΗΔΕΝ (σιγά ρε μεγάλε που δεν σε "παίρνει" να προσφέρεις έστω μια κοκα κολα δώρο) και το ντιλέβερι ΑΡΓΕΙ.
Τιμωρήστε αυτές τις νοοτροπίες. Αποκτήστε καταναλωτική συνείδηση. Αλλιώς θα παραμείνουνε το χάπατο ο Ελληνικός λαός που τον κάνουν ότι θέλουν οι κάθε λογής "εταιρείες".
Σομελιέ_Πιτόγυρων
Μάλλον η καλύτερη πίτσα του κέντρου. Ακριβούτσικη μεν αλλά μια στο τόσο τα αξίζει. Μέτριες οι μακαρονάδες αλλά μετράνε πολύ τα ψωμάκια που φέρνει μαζί.
mxkrtg
Δε συμφωνώ.Δεν είναι πίτσα,λαδόπιτσα είναι αυτό το πράγμα κ αρκετά ακριβή.Βέβαια ίσως να έτυχε αλλά εγώ απο κει δεν ξαναπαίρνω
mary
η καλύτερη με διαφορά!!!
georgek
απαράδεκτος τηλεφωνητής με ύφος "λέγε γρήγορα τελείωνε". καλή πιτσαρία αλλά με έχασαν οριστικά από πελάτη.
Παόκι
Τρώω 6 χρόνια...συνέχεια! Κορυφαία!!!
theokaraman
από τις καλύτερες πίτσες, αλλά ακριβή γμτ...
Dimos
Πολύ νόστιμη πίτσα με λεπτή και τραγανή ζύμη και μπόλικα υλικά. Οι τιμές είναι τσιμπημένες. Επειδή τρώω από τη Leo D' Oro χρόνια τώρα, το μόνο παράπονό μου είναι ότι δεν έχουνε πλέον ούτε το παραμικρό δώρο ακόμα και με παραγγελίες πάνω από 20 Ευρώ...
RZ (ex microzet)
Επιτέλους δοκίμασα κι εγώ..! ΑΘΛΙΟΣ τηλεφωνητής!!! Τραγικός... Η pizza ήταν πάρα πολύ καλή..! απο τις καλύτερες που έχω φάει.. και η μαμούθ πραγματικά ανίκητη!! τουλάχιστον 3 άτομα για να την καταφέρουν..
Liouba
χωριάτικη με καυτερή!τα σπάει
Buttertronic
super duper
Giorgos
Από τις καλύτερες πίτσες, φαίνεται ότι είναι πολύ καθαρή! Είναι λίγο πιο ακριβή απ' τις άλλες! Και κάτι άλλο, μην πάρετε την μαμούθ αν δεν είστε πάνω 3-4 άτομα.. Εκτός αν θέλετε να τρώτε 2 μέρες μόνο πίτσα μετά!! Είναι απλά η μεγαλύτερη που έχω δει!
[Admin: Γιώργο, όχι στα greeklish την επόμενη φορά!]
Dinos
Από τις καλύτερες πίτσες στο κέντρο... Μαμούθ ολέ!!!