καλομαγειρεμένο φαγητό, επαγγελματικό σέρβις, αναίτια πανάκριβο
το μενού έχει κάποιο ενδιαφέρον
άδειο σε βαθμό να τρομάζεις παρασκευή βράδυ
για μια φορά οκ, για δεύτερη δεν ξέρω...
Σκέφτηκα να πάω να καθήσω μετά της συμβίας, αλλά πες ότι δεν είχε ψυχή μέσα με αποτέλεσμα να είμαι επιφυλακτικός για την ...φρεσκάδα, πες ότι η αισθητική της σαλας ήταν χάλια, την έκανα. Αλλο πράγμα το vintage κύριε interior designer και άλλο η στυλιστική decandance
επίσκεψη 5/2022
χαμηλή η πτήση όπως ακριβώς είχα προειδοποιήσει τους έτερους συνδαιτυμόνες
Μελιτζάνοσαλάτα Αγιορείτικη : αδιάφορο πιάτο καθόλου ένταση κανένα άρωμα
Μπαχτσές στα κάρβουνα: μετριότητα, μιλφειγ ψητών λαχανικών με κρέμα τυριού τηγανιτή πίτα ατμού παλαιωμένο ξύδι και απόσταγμα μπριάμ, εκτός από την ένταση που έχει το ανεβατό όλα τα υπόλοιπα ήταν υποτονικά
Σαλάτα του πιεμόντε: μετριότατη εκτέλεση, Baby σπανάκι, αχλάδι ποσέ, μανιτάρια, αφρός γκοργκοτζόλα, μανιτάρι ψητό αρωματικά βότανα, όλα μαζί ήρθαν σαν να είχαν κολυμπήσει στην βινεγκρέτ και δυστυχώς, πνίγηκαν
Τόνος Σποράδων: καλό πιάτο, αλλά υπερβολικό το αλάτι και το ψήσιμο, λαγόχορτο σε 2 υφές εξαιρετική η εκτέλεση.
Γιουβέτσι θαλασσινών: μέτρια εκτέλεση, πολύ καλό το κριθαράκι, εντελώς over cooked η γαρίδα.
Πάστα νουγκατίνα: ένα καλό γλυκό.
Ο χώρος πολύ όμορφος, έλειπε από την πόλη, το service ευγενικό και επαγγελματικό, η κουζίνα όπως είναι λογικό βγάζει παιδικές ασθένειες, μαζί με κρασιά και κάτι νερά κουβέρ ανθρακούχα στα 75€/ άτομο, δεν άξιζε τα λεφτά της η συνολική εμπειρία, η επόμενη επίσκεψη θα είναι το χειμώνα μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον.
το μενού έχει κάποιο ενδιαφέρον
άδειο σε βαθμό να τρομάζεις παρασκευή βράδυ
για μια φορά οκ, για δεύτερη δεν ξέρω...
χαμηλή η πτήση όπως ακριβώς είχα προειδοποιήσει τους έτερους συνδαιτυμόνες
Μελιτζάνοσαλάτα Αγιορείτικη : αδιάφορο πιάτο καθόλου ένταση κανένα άρωμα
Μπαχτσές στα κάρβουνα: μετριότητα, μιλφειγ ψητών λαχανικών με κρέμα τυριού τηγανιτή πίτα ατμού παλαιωμένο ξύδι και απόσταγμα μπριάμ, εκτός από την ένταση που έχει το ανεβατό όλα τα υπόλοιπα ήταν υποτονικά
Σαλάτα του πιεμόντε: μετριότατη εκτέλεση, Baby σπανάκι, αχλάδι ποσέ, μανιτάρια, αφρός γκοργκοτζόλα, μανιτάρι ψητό αρωματικά βότανα, όλα μαζί ήρθαν σαν να είχαν κολυμπήσει στην βινεγκρέτ και δυστυχώς, πνίγηκαν
Τόνος Σποράδων: καλό πιάτο, αλλά υπερβολικό το αλάτι και το ψήσιμο, λαγόχορτο σε 2 υφές εξαιρετική η εκτέλεση.
Γιουβέτσι θαλασσινών: μέτρια εκτέλεση, πολύ καλό το κριθαράκι, εντελώς over cooked η γαρίδα.
Πάστα νουγκατίνα: ένα καλό γλυκό.
Ο χώρος πολύ όμορφος, έλειπε από την πόλη, το service ευγενικό και επαγγελματικό, η κουζίνα όπως είναι λογικό βγάζει παιδικές ασθένειες, μαζί με κρασιά και κάτι νερά κουβέρ ανθρακούχα στα 75€/ άτομο, δεν άξιζε τα λεφτά της η συνολική εμπειρία, η επόμενη επίσκεψη θα είναι το χειμώνα μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον.