Taco Mazama

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Taco Mazama. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΞένο, Fast food
ΔιεύθυνσηΠαλαιών Πατρών Γερμανού 28, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2315114649
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-00:00
Λέξεις κλειδιά
Τάκο Μαζάμα, #μεξικάνικο, #burritos, #tacos
Άνοιξε14 Δεκεμβρίου 2021
ΙδιοκτησίαTaco Europe Ι.Κ.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "Mexican Street Food".

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Μαμά μου και το Βαγόνι.
Προστέθηκε από: Lycium

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
Κοτόπουλο, guacamole, pico de gallo, κρεμμύδι με γλυκιά σος passion fruit
[εικόνα]
Κοτόπουλο, μοσχάρι με φασόλια, χοιρινό και guacamole, pico de gallo, sour cream και καυτερή σάλτσα
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Burrito με μοσχαράκι τσίλι (pass, κακούλι)
[εικόνα]
Fajita με pulled pork (κάπως καλύτερη αλλά και πάλι pass)
[εικόνα]
[εικόνα]
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2022)

Σxόλια (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Keeper (πριν από 29 μέρες και 14 ώρες)
Έχει τύχει να φάω μια φορά. Δοκίμασα κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι. Τιμές σχετικά καλές(5 τάκος 11€), προσωπικό ευγενικό,ωραίος χώρος που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι στο Μεξικό. Από γεύση ήταν πάρα πολύ νόστιμα,αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε και κρίνετε καλύτερα.
Βικτωρ Τ.
Fajitas με κοτόπουλο οκ
Connoisseur
Αρκετά ωραίο περιβάλλον με fusion ethnic πινελιές (ίσως παραήταν έντονα τα φωτάκια) και τα δέντρα από πάνω. Στέκι κυρίως ερασμιτών τουλάχιστον τη μέρα που πήγαμε. Από φαγητό-ποτό όμως απογοήτευση. Η αλήθεια είναι ότι φαινόταν από το γεγονός ότι δεν φαίνεται παρασκευάζουν κάτι εκείνη τη στιγμή, απλά συνοδεύουν-σερβίρουν. Ειδικά οι "frozen margaritas" πιο πολύ έφερναν σε τυποποιημένες γρανίτες λεμόνι/φράουλα και έντονη επίγευση "φαρμακευτικού" σκευάσματος, πιθανώς με σιρόπι lime (tequila, orange liqueur δεν καταλάβαινες γεύση).
Μια βιτρίνα με έτοιμα συνοδευτικά για το κυρίως, τα περισσότερα έδειχναν τυποποιημένα (όπως αναφέρθηκε ήδη από άλλους). Δε βρίσκω λόγο να ξαναπάω.
Mikey
Είχε μπει στη λίστα εδώ και κάποιες μέρες και ήμουν έτοιμος να παραγγείλω αλλά μετά το σχόλιο του Psalidoxeris είχα ανάμεικτα αισθήματα και ένα κάποιο δισταγμό. Είπα λοιπόν να πάω από εκεί γιατί η εμπειρία μου μου λέει πως αρκετές φορές στο delivery, ειδικά αν είναι μέσω πλατφόρμας, δεν δίνεται τόση προσοχή στην εκτέλεση.
Όντως, η εμπειρία μου ήταν εν τέλει θετική. Το fajita με κοτόπουλο καλό, προστέθηκε και διπλή πίτα με ενδιάμεσα τυρί που το έκανε ακόμα καλύτερο. Συνοδεία ένα bowl a fajita με μοσχαρίσιο chili και αυτό καλό αλλά σαφώς η ποσότητα κρέατος περιορισμένη. Υπάρχει και η δυνατότητα για επιπλέον καυτερές σως στα λίγα τραπέζια του μαγαζιού. Γευστικά θα πω πάνω από τα υπόλοιπα μεξικάνικα της πόλης, σαφώς "ελληνοποιημένα" αλλά γενικά καλό. Η μόνη απογοήτευση το guacamole που είναι ετοιματζίδικο (μίξη κρέμας αβοκάντο εμπορίου με φρέσκα υλικά). Τσιμπημένες τιμές αλλά τουλάχιστον εδώ χορταίνεις.
Psalidoxeris
Δυστυχώς ψιλό απογοήτευση.

Burrito με chili κιμά μοσχάρισιο στα 8.5 ευρώ. Τα Burrito έρχονται με ρύζι και φασόλια και το κρέας της επιλογής σου.

Το κρέας το έψαχνα μέσα με τα binoculars 😂. Ακόμα και να μην ήταν αυτό, η γεύση ήταν flat, bland και τίποτα το ιδιαίτερο. Όπως επίσης και η πάρα πολυ καυτερή σως που επέλεξα (και ήταν στο συνολο της λιγότερο καυτερή ακόμα και από γιαλαντζι sriracha του σκλαβενιτη). 4/10

Fajita με pulled pork στα 7.5 ευρω, καλύτερο σε γεύση αλλά και πάλι τίποτα το ιδιαίτερο. 5/10

Τα τακος με κοτόπουλο ήταν και τα πιο νόστιμα από τα τρία αν και πάλι τίποτα το ιδιαίτερο. 5.5/10

Γενικά έχω την εντύπωση πως ούτε καν οι πίτες τους είναι handmade η έστω από κάποιον φούρνο η στην τελική κάτι παραπάνω από πίτες του εμπορίου.

21 ευρώ wasted.

Pass