Soil Restaurant

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΦερεκύδου 5, Παγκράτι, Αθήνα
ΝομόςΑττικής
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2107513505
Διαδίκτυο
Ωράριο19:00-01:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΝοέμβριο 2021
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef & συμμέτοχος ο Τάσος Μαντής.

Εικόνες (52)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Επί τω έργω
[εικόνα]
Mountain sour
[εικόνα]
Άποψη της σάλας εσωτερικά
[εικόνα]
Olympus bramble
[εικόνα]
[εικόνα]
Καραμέλα βουτύρου
[εικόνα]
Macaron
[εικόνα]
Mignardise
[εικόνα]
Σοκολάτα raspberry, καραμέλα με miso
[εικόνα]
Πεύκο κουκουνάρι, αχλάδι, σαμπούκο
[εικόνα]
Λεμόνι σχίνος, γιαούρτι, άγουρη πράσινη τομάτα
[εικόνα]
BBQ skewer φαγόπυρο, θρούμπι, teriyaki
[εικόνα]
Short rib αγκινάρα, σχινόπρασο, σιναπόσπορος
[εικόνα]
Τράγος, ασπρομύτικα φασόλια Λήμνου, άγριο σκόρδο, ζωμός από μανιτάρι
[εικόνα]
Βούτυρο με πούδρα αυγοτάραχου
[εικόνα]
Οι πίκλες
[εικόνα]
Λιναρόσπορος, φρέσκο βούτυρο, πίκλες
[εικόνα]
[εικόνα]
Μπακαλιάρος kombu beurre blanc
[εικόνα]
Καραβίδα yuzu kosho, grapefruit, λεμόνι confit
[εικόνα]
Mini burger χελιού, guanciale, vadouvan, ξινήθρα
[εικόνα]
Καπνιστό χέλι, παραπούλια, αχίλλεια, καπουτσίνο
[εικόνα]
Φρέσκο χέλι, ζωμός αρωματισμένος με κόκαλα χελιού, λεμονόχορτο
[εικόνα]
Καλαμάρι φινόκιο, κρεμμύδι, αγριοράπανο
[εικόνα]
..η κρέμα μυδιών
[εικόνα]
Γαρίδα μανταρίνι, πεκάν, κατιφές, κρέμα από μύδια
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Άγρια μανιτάρια του δάσους μαζί με κάστανα
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2022: signature cocktails
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2021: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2021: σελίδα 1/2

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Έχοντας διαβάσει το σχόλιο του varethika άδραξα την ευκαιρία και πολύ χαίρομαι που το έκανα. Θα έλεγα ότι το 14 course menu έχει εξαιρετικό value, και με την εξαίρεση των γλυκών που ήταν σαφώς κατώτερα, δεν υπήρξε άστοχο πιάτο, από άποψη γεύσης, παρουσίασης και τεχνικής. Το σέρβις άψογο, ο χώρος λιτός χωρίς αισθητικές φωνασκίες, πολύ ενδιαφέρουσα κάρτα με πιότι, θα ξαναπήγαινα με μεγάλη ευχαρίστηση. 120 ευρώ/άτομο με 2 κοκτέηλ.
varethika ton prologo
Μια άψογη εστιατορικη εμπειρία στο νεο εγχείρημα του Τάσου Μάντη (βασικό μέλος της ομάδας του Funky Gourmet και αφού περιηγήθηκε σε βραβευμένες ευρωπαϊκές κουζίνες – στο θρυλικό Hof Van Cleve του Peter Goossens στις Βρυξέλλες (3 αστέρια Michelin), στο Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), στο Frantzen στην Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin), επέστρεψε στην Ελλάδα για να αναλάβει το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο Hytra).

Ο χώρος είναι ένα νεοκλασικό στο Παγκράτι με ωραίο κήπο, υπάρχουν 2 διαφορετικά μενού degustation το 9 courses και το 14 courses μενού.

Τα πιάτα πέρα από τρομερές τεχνικές και παρουσίαση ήταν και πραγματικά γευστικά και νόστιμα χωρίς ακρότητες στην γεύση.

Καταπληκτικό σέρβις (μας ενημέρωσαν τηλεφωνικά ακόμα και για την ύπαρξη πάρκινγκ κοντά στο εστιατοριο).

Νομίζω ότι πάει και εδώ για αστέρι στην επόμενη αξιολόγηση.

Υπολογίστε με κρασί περίπου 100 ευρώ/άτομο