Μεταξογένη

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΔράκεια
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2428096015,6977290106
Διαδίκτυο
ΩράριοΔε-Πε 18:00-00:00, ΠΣΚ 12:00-00:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε19 Φλεβάρη 1974
ΙδιοκτησίαΚωνσταντίνος Μεταξογένης

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Mikey
Λόγω καιρού καθίσαμε έξω. Το μέρος είναι όμορφο και μαζεύει πολλούς ντόπιους Ό,τι και να δοκιμάσαμε πολυ νόστιμο με έμφαση στο μπουμπάρι. Τίμιες μερίδες, καλές τιμές και πρώτες ύλες και πολύ ευγενική εξυπηρέτηση. Ίσως η καλύτερη επιλογή στη γύρω περιοχή. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
NDC
το περιβάλλον είναι παλιάς ταβέρνας με τζάκι και ελαφριά τσίκνα. Δοκιμάσαμε ζυγούρι, πολύ αλμυρό, κοτόπουλο φιλέτο ΟΚ, μπουμπάρι δεν είμαι καθόλου φίλος οπότε δεν εκφέρω γνώμη, οι τηγανητές πατάτες καλές, η πανσέτα επίσης καλή, το σπετζοφάι αρκετά καλό. Οι σαλάτες απλά τρώγονται, η πικάντικη κακή, πονούσαν τα δόντια από το ξύδι. Ψωμάκια ψημένα στα κάρβουνα με χτυπητή για ορεκτικό, καλό. Το κρασί χύμα είναι από τα πολύ-πολύ φθηνά, αρωματισμένο με τριαντάφυλλο, ευτυχώς χωρίς παρενέργειες. Μια συνηθισμένη ταβέρνα της περιοχής με λίγα λόγια.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
timos zisis
συμφωνω με το γιαννη, μοσχαροκεφαλη τοπ, και μπουμπαρι κατι σαν σπλιναντερο πολυ καλο, τσιπουρο με μεζε (καλο οχι μινιον) στα 2.50€
giannis7310
Πολύ καλή ταβέρνα χαρακτηριστική του πηλίου. Εχει πολύ καλα μαγειρευτά φαγητά όπως σπετζοφάι, λαχανοντορμαδες με κορυφαία βέβαια την μοσχαροκεφαλή. Επίσης έχει και πολύ καλά ψητά της ώρας με κορυφαίο βέβαια το σουβλάκι. Επίσης για τσιπουρο πρέπει να προτιμήσει κανείς το χύμα που είναι φοβερό. Από τιμές πολύ λογικές πάντως..