πλαγίως

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαBar-Restaurant
ΔιεύθυνσηΔημάρχου Ιωάννη Κονταράτου 8, Βόλος
ΝομόςΜαγνησίας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2421021900
Διαδίκτυο
Ωράριο10:30-03:00. Την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου κλειστό.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΚαφέ Μ.Ε.Π.Ε.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "all day restaurant cafe bar".

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
βολιωτάκι
εξαιρετικό μαγαζί!! το βρήκα τυχαία καθώς περπατούσα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ από το να μπώ μέσα. η διακόσμηση μου θυμίζει μαγαζιά της θεσσαλονίκης και τη θεωρώ πολύ μπροστά για μαγαζί στο βόλο!! το φαγητό νόστιμο και χάρηκα που είχε την επιλογή της μισής μερίδας διότι είμασταν 2 άτομα κ π.χ. δεν θα αδειάζαν τα πιάτα. οι τιμές ακριβές αλλά πιστεύω αξίζουν. θα το ξαναεπισκεφτώ σύντομα για καφέ ή ποτό.α!! ζητήσαμε να μας προτείνουν κάποιο κρασί με το φαγητό που διαλέξαμε κ η επιλογή ήταν εκπληκτική!!
τρελος
το έχω τιμησει κανα 2-3ς φορές. το φαγητό μου φένεται μέτριο προς το καλουτσικο για αυτού του τυπου μαγαζιά. τώρα σε σύγκριση με τα μαγιά του βόλου ειναι καλό.
giannis7310
Το πιο γνωστό bar - restaurant στο Βόλο. Ανοιξε τα τελευταία δύο χρόνια και κατάφερε να γεμίσει από όλο τον καλό κόσμο του Βόλου. Για να κλείσει κανείς χρειάζεται κράτηση. Από φαγητό καλό ενώ τα δε γλυκά απλά δεν παίζονται! Από τιμές ακριβες αλλά αποδεκτές για τις τιμές των bar - restaurant. Το προσωπικό εξαιρετικό.