Οι Λεύκες

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΤραπεζούντος 2, Αλεξανδρούπολη
ΝομόςΈβρου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2551022418
Διαδίκτυο
ΩράριοΑπό τις 20:00. ΣΚ κλειστό.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΜαρίνα Κουτουκάλη

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
stevaras
Επίσκεψη ξανά καθημερινή, γεμάτο πάλι και το φαγητό πράγματι εξαιρετικό, όπως και η φιλική εξυπηρέτηση.To must του μαγαζιού είναι η ρακή που όσο και να πιεις την άλλη ημέρα ξυπνάς χωρίς κανένα πρόβλημα. Τιμές 15€ περίπου το άτομο με απόδειξη, πήραμε και στο σπίτι γιατί οι μερίδες ήταν πολύ μεγάλες.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
los ampeles
πολύ καλή λύση για τίμια κρεατοφαγία. Μικρός και καλός κατάλογος, σε λίγο cult περιβάλλον (ίδιο σερβίτσιο στο τραπέζι δεν βρίσκεις ούτε με αίτηση!). εξαιρετικά φιλικό προσωπικό, άριστο ψήσιμο. προτιμήστε μπιφτέκι γεμιστό, σουβλάκι μοσχαρίσιο και παγωμένη σπιτική ρακή.extra tip: είναι κλειστό Σαββατοκύριακα και αργίες, οπότε προσοχή στο πότε θα επιχειρήσετε να πάτε. Ανοίγει μόνο βράδυ, 20.00-23.30 σερβίρει η κουζίνα και ΔΕΝ δέχεται κρατήσεις.συνήθως ο κόσμος πάει 19.40 και πιάνει τραπέζι! αν δεν βιάζεστε, πάτε 22.30 και αράζετε στην μπάρα με κερασμένη ρακή μέχρι να αδειάσει τραπέζι
stevaras
Πολύ ωραίο μαγαζί, μακρυά από την παραλία και με κρητικές επιρροές, μια και ο Στέλιος το αφεντικό, πολύ φιλικός αυτός και η γυναίκα του, είναι κρητικός. Ξύλινα τραπεζάκια μέσα, ωραίο φαγητό, ρακή άπαιχτη με καμιά απολύτως παρενέργεια τη άλλη ημέρα. Πρόσφατη επίσκεψη 3 άτομα, πήραμε πιατέλα με κρέατα, πιατέλα με διάφορες σαλάτες, μπουγιουρντί, πατάτες, ρακί και μπύρες. Πλούσιες μερίδες, γλυκάκι στο τέλος, απόδειξη κανονικά 40€. Ο εξωτερικός χώρος φαίνεται πολύ όμορφος θα τον επισκεφτούμε μόλις καλοκαιριάσει. Το περίεργο είναι το μαγαζί δεν δουλεύει Σαββατοκύριακο, ίσως γιατί έχει φανατικούς πελάτες καθημερινές.Εμείς πάντως Δευτέρα που πήγαμε είχε αρκετές παρέες διάφορων ηλικιών. Συστήνεται ανεπιφύλαχτα
mike
Δημοφιλής ταβέρνα στην Αλεξαδρούπολη. Από οτι έμαθα εχει κάθε βράδυ κόσμο όλων των ηλικιών. πολύ λαϊκό μαγαζί, με όμορφη διακόσμηση. με κέρδισε με το που μπήκα μέσα. οι ιδιοκτήτες - αυτοί που το δουλέυουν κιόλας- χαμογελαστοί και απλοί άνθρωποι, τους συμπαθείς στο λεπτό. τα φαγητά είναι αρκετά καλά, και οι τιμές φυσιολογικές. το τσίπουρο που ήπια ήταν αρκετά καλό. σίγουρα θα ξαναπάω!