Sir Lancelot

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηPodmaniczky utca 14, Budapest
Νομός[εξωτερικό]
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας+36 1 3024456
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
#θεματικό, Σιρ Λάνσελοτ
Πρόσθετες πληροφορίες:
Εστιατόριο με μεσαιωνική θεματολογία.

Αυτοχαρακτηρίζεται "medieval restaurant".

Εικόνες (11)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Φαγητό
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Μπύρα
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Εσωτερικά
[εικόνα]
Φαγητό

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
dokimastis
Αυτό που ποτέ δε μπορώ να ξεχάσω εδώ, είναι ότι λόγω αναπαραγωγής Μεσαίωνα, δεν είχαν πηρούνια! Αποτέλεσμα: προσπαθείς να κόψεις το κρέας με το κουτάλι και γίνονται πολύ αστεία σκηνικά.. :)
StratosL
Ανεπανάληπτη εμπειρία, είναι σαν να επιστρέφεις στο μεσαίωνα πραγματικά! Αν και πήγαμε σχετικά αργά και προλάβαμε μόνο τον τύπο που έτρωγε φωτιές, το όλο κλίμα είναι μοναδικό και αξίζει να το επισκεφτείτε αν βρεθείτε στη Βουδαπέστη. Πήραμε αρνί σιγομαγειρεμένο με μαρμελάδα κρεμμυδιού και πατάτες φούρνου, το οποίο βρήκα απλά καλό. Πήραμε επίσης μοσχαράκι το οποίο ήταν κάπως άνοστο και σκληρούτσικο αλλά με τη σως ανέβαινε επίπεδα. Στην κοπέλα μου άρεσε πάρα πολύ. Τα πιάτα σερβιρίσματος ήταν τεράστια και εντυπωσιακά. Πήραμε επίσης κρεμμυδόσουπα μέσα σε καρβέλι ψωμί, ιδιαίτερο κι αυτό. Το τοπικό κρασί ροζέ μου άρεσε αρκετά.
Το φαγητό απλά καλό αλλά η εμπειρία και η ατμόσφαιρα είναι το κάτι άλλο. Ακριβά για Ουγγαρία (κάτι παραπάνω από 60€ για τους δυο μας), αλλά δεν τα λυπήθηκα καθόλου εννοείται
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
xrysa
Υπέροχο και ατμοσφαιρικό μεσαιωνικό περιβάλλον. Τα πιάτα εντυπωσιακά και ορισμένα προσαρμοσμένα στο σήμερα (πχ παγωτό σοκολάτα λεμόνι καρύδα με σαντιγί) -χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι κακό. Το κακό ήταν ότι τα περισσότερα από τα κρεατικά ήταν εμφανώς ξαναζεσταμένα. Ούτε αυτό είναι κακό γιατί σίγουρα δεν είναι πρακτικό να ψηθεί γρήγορα ένα μπούτι πάπιας ή γαλοπούλας. Ήταν όμως πολύ ξερά και μου φάνηκε ότι ήταν προψημένα 2-3 μέρες πριν. Το σουβλάκι όμως θα μπορούσε σίγουρα να είναι της ώρας όπως και κάποια άλλα μικρότερα κομμάτια κρέατος.
Μπορεί να φάει κάποιος εκεί και με τα χέρια. Εννοώ χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε το μαχαίρι ούτε το κουτάλι που φέρνουν. Επίσης έχει ανά 2-3 τραπέζια βρύσες – λιοντάρια για το πλύσιμο των χεριών. Αν ξαναπάω Βουδαπέστη θα το ξαναεπισκεφθώ.
pravinos
Να σημειώσω ότι δεν δίνουν πιρούνι παρά μόνο κουτάλι και μαχαίρι για να φάει κανείς!
Kostas
Το επισκεφτήκαμε μετά από υπόδειξη έλληνα που ζει στην Βουδαπέστη χρόνια. Καλή ατμόσφαιρα, καλό φαγητό και σόου από χορεύτριες oriental, ξιφομάχους, ζογκλέρ με σπαθιά ενώ ένας καταπίνει φλόγες. Τουριστική ατραξιόν αλλά αξίζει μία φορά να το επισκεπτεί κανείς. Οι πιατέλες με τα κρέατα τεράστιες. Το καλύτερο σημείο του μαγαζιού: οι σερβιτόρες με την ενδυμασία τους!! Οι τιμές:μάλλον ακριβές καθώς πληρώσαμε από 30 € το άτομο (δέχονται και ευρώ!). Τις μέρες με μεγάλη κίνηση απαιτείται κράτηση γιατί γεμίζει το μαγαζί από νωρίς
pravinos
Πολύ ωραίο το φαγητό, βέβαια και πολύ ακριβό. Πιστεύω όμως ότι για μια και μόνο φορά ότι αξίζει να πάει κανείς που θα βρεθεί στην Βουδαπέστη. Πάντως οι μερίδες (συμφαίρει ποικιλία ίσως) είναι αρκετά γεμάτες!π.χ. η ποικιλία στην φωτογραφία είναι υποτίθεται για 3 άτομα!