Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Άκυρο
Goodman
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
2η επίσκεψη μέσα σε ένα μήνα. Το μαγαζί δεν παίζεται για τα steaks του. Φάγαμε 1 απίστευτο chateubriand 1,4 κιλού το οποίο ήταν νοστιμότατο , ψημένο όπως ζητήθηκε πάλι και τρυφερότατο! Επίσης rib eye Ιρλανδίας και αυτό λίγο πιό λιπαρό αλλά γευστικότατο.
Φέρνουν με τις μπριζόλες 3 ειδών sauces, εκ των οποίων η μία με κόκκινο κρασί και blue cheese είναι άπαιχτη! Επίσης οι πατάτες του είναι τέλειες.

Θα πρότεινα να μην παραγγείλετε πολλά ορεκτικά, τα steaks είναι που αξίζουν.
Ό,τι πιο εξειδικευμένο έχω δεί σε steakάδικο, που άν είστε fan των steaks, θα το λατρέψετε!

Δουλευουν με αποκλειστικούς προμηθευτές σε ΗΠΑ, Αγγλια, Σκωτία και Ισπανία οι οποιοι έχουν ζώα που γεννιούνται και πεθαίνουν με μόνο στόχο να καταναλωθούν στα εστιατόρια! Και το αποτέλεσμα μετράει: δοκιμάσαμε ένα porterhouse (μεγάλο Τbone δλδ) από Αμερικάνικο ζώο που είχε πολύ βουτυρένια γεύση. Χτυπήσαμε και ένα chateaubriand 900gr από Black Angus Σκωτίας, το οποίο ήταν λουκόύμι με λίγο πιό έντονη γεύση και ένα bone rib eye από Ισπανία που δεν υστερούσε καθόλου σε σχέση με τα άλλα δύο. Έχουν ειδικά ψυγεία όπου ωριμάζουν τα κρέατα μέσα, όπως επίσης και η κοπή τους είναι άρτια! Αλλά η μαστοριά είναι στο ψήσιμο, όπου μας έφεραν και τα 3 steaks ακριβώς όπως τα ζητήσαμε. Έχουν και ειδικούς φούρνους όπου δίνουν και μια ευχάριστη αίσθηση καρβουνου στο κρέας.

Τιμές, από 50 ευρώ το άτομο και πάνω, service χαλαρό και εξυπηρετικό.

Προσωπικά, το ερωτεύτηκα για τα steaks του!