Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Goodman
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Φέρνουν με τις μπριζόλες 3 ειδών sauces, εκ των οποίων η μία με κόκκινο κρασί και blue cheese είναι άπαιχτη! Επίσης οι πατάτες του είναι τέλειες.
Θα πρότεινα να μην παραγγείλετε πολλά ορεκτικά, τα steaks είναι που αξίζουν.
Δουλευουν με αποκλειστικούς προμηθευτές σε ΗΠΑ, Αγγλια, Σκωτία και Ισπανία οι οποιοι έχουν ζώα που γεννιούνται και πεθαίνουν με μόνο στόχο να καταναλωθούν στα εστιατόρια! Και το αποτέλεσμα μετράει: δοκιμάσαμε ένα porterhouse (μεγάλο Τbone δλδ) από Αμερικάνικο ζώο που είχε πολύ βουτυρένια γεύση. Χτυπήσαμε και ένα chateaubriand 900gr από Black Angus Σκωτίας, το οποίο ήταν λουκόύμι με λίγο πιό έντονη γεύση και ένα bone rib eye από Ισπανία που δεν υστερούσε καθόλου σε σχέση με τα άλλα δύο. Έχουν ειδικά ψυγεία όπου ωριμάζουν τα κρέατα μέσα, όπως επίσης και η κοπή τους είναι άρτια! Αλλά η μαστοριά είναι στο ψήσιμο, όπου μας έφεραν και τα 3 steaks ακριβώς όπως τα ζητήσαμε. Έχουν και ειδικούς φούρνους όπου δίνουν και μια ευχάριστη αίσθηση καρβουνου στο κρέας.
Τιμές, από 50 ευρώ το άτομο και πάνω, service χαλαρό και εξυπηρετικό.
Προσωπικά, το ερωτεύτηκα για τα steaks του!