Ο Γιώργος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Γυράδικο
ΔιεύθυνσηΓουμένισσα
ΝομόςΚιλκίς
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2343041153
Διαδίκτυο
ΩράριοΤρίτη κλειστά.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΔημήτρης Καρατζιάς

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2020)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Αύγουστος 2020)
[εικόνα]
Απίστευτα παϊδάκια, χειροποίητες τηγανητές πατάτες, χτυπητή (δική του πολύ καλή), ημίγλυκο και τυροκροκέτες
[εικόνα]
Τυροκροκέτες και χτυπητή σε δεύτερη πόζα

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Eleni
Σεπτεμβρίος 2020. Φάγαμε ένα εξαιρετικά καλομαγειρεμενο κατσικάκι (με αρκετό λίπος), έναν καλό σχετικά άπαχο γύρο, νοστιμότατη ντομάτα, οι πατάτες χειροποίητες, οι μερίδες μεγάλες, οι τιμές κανονικότητες. Θα ξαναπήγαινα!
Ivan
Καθίσαμε έξω στην πλατεία η οποία δεν λέει και τίποτα. Ομπρέλες και τέντες για σκιά χαλάνε όλο το κλήμα. Στα του φαγητού τίποτα πολύ καλό τίποτα κακό. Πήραμε από 1/2κ κατσικάκι και γουρουνόπουλο τα οποία ήταν μετριοκαλά. Χωριάτικη γενναία με 2 πατάτες επίσης μεγάλη μερίδα, τζατζίκι και 1,5κ κρασί κόκκινο καλό, δώσαμε λίγο πάνω από 50€. Θα ξαναπήγαινα ίσως για να δοκιμάσω το κοκορέτσι του και της ώρας.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Epicurean
Δυστυχώς από το 2010 (που είναι και οι φωτογραφίες που έβγαλα) μέχρι σήμερα οι τιμές πήραν αισθητά την ανιούσα και οι ποσότητες των μερίδων την κατιούσα. Αν και η ποιότητα του φαγητού παραμένει σε καλά επίπεδα (τα παϊδάκια είναι το καλύτερό του, επίσης πολύ νόστιμο το μπιφτέκι), δεν μπορώ να το συστήσω όπως παλιότερα. Πλέον είναι απλώς μια καλή ταβερνούλα με ακριβές/τσιμπημένες τιμές, ανάμεσα σε τόσες άλλες...
kflynt
Επίσκεψη Ιούλιος 2012. Το περιβάλλον, αν εξαιρέσουμε πως βρίσκεται στην πλατεία του χωριού δε λέει και πολλά. Τα παϊδάκια του όμως λένε! Σαλάτες αλοιφές ΟΚ. Πατάτες φρεσκοκομμένες. Σέρβις αδιάφορο. Αν είσαι στην περιοχή αξίζει μια δοκιμή!