Cevicheria [μεταφέρθηκε]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία.
ΚατηγορίαBar-Restaurant, Ξένο
ΔιεύθυνσηΑγορά "Μοδιάνο", Ερμού 24 & Βασιλέως Ηρακλείου 33, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΔεκέμβριο 2022
ΈκλεισεΙούλιο 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έχουν και τον απέναντι χώρο "Conchas bar" με τα στρείδια.

Με υπότιτλο "Culinaria Nikkei".

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Μάρτιο 2023. Μικρός χώρος σαν bar στην νέα αγορά Μοδιάνο, που προσφέρει nikkei κουζίνα, κάτι που έλειπε από Θεσσαλονίκη. Ευγενικό επεξηγηματικό σέρβις. Μικρός κατάλογος, δοκίμασα πολλά πράγματα και μου άρεσαν τα περισσότερα. Πολύ καλά τα σεβίτσε, τα sushi και τα cocktails τους. Υπάρχει χώρος για βελτιώσεις στο φαγητό αλλά η γενική αίσθηση είναι θετική. Θα προτιμούσα λιγότερο overselling στις περιγραφές. Τιμές φαινομενικά τσιμπημένες, αλλά για αυτό που προσφέρει μου φάνηκαν λογικές, χωρίς αλκοόλ υπολογίστε 40-50€/άτομο για να χορτάσετε.

Το ευχαριστήθηκα, θα ξαναπάω.

Εικόνες (34)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τάκος καλαμάρι (καλά)
[εικόνα]
Anticucho καλαμάρι (καλό)
[εικόνα]
Anticucho pulpo (πολύ καλά)
[εικόνα]
Anticucho camaron (καλά)
[εικόνα]
Tacos tuna (πολύ καλά)
[εικόνα]
Ceviche classico (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ceviche camaron (πολύ καλό)
[εικόνα]
Tuna roll (πολύ καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
Aguacate: μους αβοκάντο με creme λευκής σοκολάτας με tonka, coulis yuzu και flakes από καραμελωμένο τζίντερ (καλό)
[εικόνα]
Anticucho Calamar: καλαμάρι με σάλτσα λεμονόχορτου (καλό)
[εικόνα]
Anticucho Pulpo: χταπόδι καραμελωμένο με σάλτσα teriyaki (καλό)
[εικόνα]
Anticucho Vegeteriano: κουνουπίδι και μπρόκολο (απλώς οκ)
[εικόνα]
Anticucho Camaron: πικάντικη γαρίδα με sancho pepper (καλό)
[εικόνα]
Taquito Calamar Frito (πολύ καλό)
[εικόνα]
Nigiri Sardinas Fire Cooked: καψαλισμένη σαρδέλα με teriyaki και lime (δε θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
Tiradito Molinero: μυλοκόπι με ζου ψαριού, soya και chili mayo (καλό, του έλειπε ένταση)
[εικόνα]
Tuna Roll: τόνος με αβοκάντο, αγγούρι, shisho και μια kosho-yuzu mayo (πολύ καλό)
[εικόνα]
Ceviche El Camaron: γαρίδα με λέτσε εσπεριδοειδών, edamame, πίκλα κρεμμύδι, chili, κόλιανδρο (ενδιαφέρον, διαφορετικό από το el clasico, αξίζει δοκιμής)
[εικόνα]
Ceviche El Clasico: λαβράκι με γάλα τίγρης, γλυκοπατάτα, αβοκάντο, καλαμπόκι, chili και κόλιανδρο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Cocktail "Poco Loco": mezcal with tequila reposado married with agave nectar (πολύ καλό)
[εικόνα]
Cocktail "Fifi" (πολύ καλό, παραλλαγή bloody mary)
[εικόνα]
Cocktail "Panda(N)": blend of rums infused with bamboo white peach, pandan and umesu (δε μου άρεσε, σαν παιδικός χυμός με πουρέ μάνγκο)
[εικόνα]
Cocktail "Koumandra" (καλό, παραλλαγή negroni)
[εικόνα]
Cocktail "Nazka Sour" (καλό, αν και χωρίς αυγό όπως είναι το σωστό sour)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Sashimi λαυράκι
[εικόνα]
Tuna sashimi
[εικόνα]
Tacos calamari
[εικόνα]
Tacos tuna
[εικόνα]
Ceviche
[εικόνα]
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2022)

Κατάλογος (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: φαγητά
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: ποτά
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: cocktails

Σxόλια (10)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
grande_paparo
Επισκέφτηκα την Cevicheria στο Spitaki... και μου είπαν ότι ανοίγουν τον Οκτώβρη στο ιστορικό κέντρο....
ταβερνοαλάνι
@Maik, όπως μας πληροφόρησε ο Rat Pack, τώρα βρίσκεται στο Spitaki στην Καλλιθέα, και μετά το καλοκαίρι θα ανοίξει ξανά στη Θεσσαλονίκη σε νέα τοποθεσία (προς το παρόν δεν έχουμε μάθει που).
Maik
Έκλεισε οριστικά ή για καλοκαιρι;
Βικτωρ Τ.
Σέρβις ευγενικό και αποτελεσματικό. Tuna roll πολύ καλό, ceviche camaron πολύ καλό, ceviche classico πολύ καλό, tacos tuna πολύ καλό, tacos calamar καλό, anticucho camaron καλό, anticucho calamar καλό , anticucho pulpo πολύ καλό.1 ποτήρι λευκό κρασί,2 αναψυκτικά, νερό=93 ευρώ.Θα ξαναπήγαινα.
Gavius Apicius
Πρόσφατη επίσκεψη, η δεύτερη συνολικά. Δοκιμάστηκαν τα εξής:
1. Ebi rolls. Ασφαλής επιλογή για sushi. Γευστικό, αλλά ήθελε λίγο παραπάνω προσοχή στο τύλιγμα, γιατί τα μισά κομμάτια είχαν ανοίξει στην βάση με αποτέλεσμα να διαλύεται όταν το παίρνεις.
2. Εl classico ceviche. Πολύ ωραίο, ισορροπία στη γεύση. Το λαβράκι πολύ καλό, αν και πέτυχα λέπι σε κομμάτι, το οποίο παραβλέπεται.
3. Taquitos με καλαμάρι. Ενδιαφέρουσα επιλογή. Αν δεν χαλάει κάποιον το uber-τηγανητό του ζητήματος, μια χαρά. Η σως ταίριαζε μια χαρά στο σύνολο.
4. Pulpo. Για εμένα το highlight. Το χταπόδι άρτιο ταίριαζε απόλυτα με την teriyaki με το τσίλι. Έπαιρνα άνετα και ενα στο χέρι φεύγοντας.

Δοκιμάστηκαν και 2 cocktail (Mandeska, Poco Loco) τα οποία είχαν ενδιαφέρον, αλλά δεν εντυπωσίασαν.

Τιμολογιακά τα άνωθεν 66€. Σέρβις υποδειγματικό και ευγενικό. Ενδιαφέρουσα η συνομιλία με τα παιδιά για το concept του μαγαζιού και για μελλοντικές ιδέες τους. Προτείνεται αν δεν ξενίζει σε κάποιον το menu, μιας και δύσκολα θα βρει κάπου αντίστοιχες γεύσεις.
AG
Πρόσφατη επίσκεψη. Το ταβερνοαλάνι με καλύπτει στα λεγόμενά του.
Μου άρεσε που τα ceviche ηταν καλά. Μπορεί να βελτιωθεί και για εμένα έχει τεράστιο κατάλογο που δεν χρειάζεται (παράδειγμα τα sushi δεν χρειάζονται).
θα το ξανα επισκεπτόμουν, χωρίς να είναι και η πρώτη μου επιλογή.
Αλλά σίγουρα χρειαζόταν κάτι τέτοιο η πόλη.
kmaria
Μια ωραία πρόταση για την πολη! Έχει σίγουρα περιθώρια βελτίωσης αλλά ότι φάγαμε σίγουρα ήταν πολυ ποιοτικό και προσεγμένο. Ναι είναι λίγο Τσιμπημενο αλλά με 3 μερίδες κ 2 κρασιά δυο άτομα χορτάσαμε. Θα ξανά πηγαίναμε αν τυχει να δοκιμάσουμε κ κάτι άλλο.
evitapiperon
Πολυ ωραιος χώρος, πολύ ωραια cocktail, πολύ ωραίες γευσεις, πολύ ωραιο service. Το περιμενα να ανοιξει απο τοτε που ανακοινωθηκε. Στα αρνητικά το κρυο του χωρου την ημερα που το επισκεφθηκαμε, εγω δεν εβγαλα το παλτο μου ολο το βραδυ, αυτο ειναι θεμα ολόκληρης της αγορας που ελπιζω να το λυσουν. Το βασικό για μενα ομως ειναι οι πολύ μικρες μεριδες σε πολυ υψηλες τιμες. Δεχομαι οτι η ποιοτητα των υλικών είναι υψηλη, ομως παραγγελαμε 2 ατομα 6 πιατα και 2 κοκτεηλ, πληρωσαμε πανω απο 100 ευρω κ φυγαμε νηστικοι, φαγαμε hot dog απο διπλανο μαγαζι! Εαν χορταιναμε θα ελεγα χαλαλι... Σε αλλα εστιατορια fine dinning της πολης με αυτο το ποσο χορταινεις, προσφερουν καποιο καλοσωρισμα κ οι μεριδες ειναι καπως μεγαλυτερες... Θα ηθελα να ξαναπαω ομως δυσκολα...
fisher
Προσπάθησα σήμερα να το δοκιμάσω αλλά με ενημέρωσαν ότι η κουζίνα ανοίγει στις 14:30 !
Rat Pack
‘Όμορφος χώρος κομψά διακοσμημένος στην πολύβουη Μοδιάνο.

Έλειπε από την πόλη ένα τέτοιο μαγαζί καθώς και ένα food market.

Κουζίνα κατά βάση Nikkei Peruvian τόσο σε υλικά όσο και σε τεχνικές. Head Chef και μεγάλη ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Νομίζω στην κουζίνα εργαζόταν 5 σεφ ταυτόχρονα.

Έντονες ασιατικές επιρροές και πιάτα όπως robata (ψητά σουβλάκια) με καλαμάρι, σουπιά, γαρίδες, φοβερός τόνος sashimi και sushi.
Ceviche εξαιρετικά ειδικά με ψάρι, φρέσκα στρείδια και όστρακα.

Όμορφα πιάτα σχεδόν όλα της ώρας. Ιδιαίτερη αισθητική με προσοχή στη λεπτομέρεια όπως στο art de la table (σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, κλπ).

Καλή και συνεκτική λίστα κρασιών για το μέγεθος του μαγαζιού με αρκετά αφρώδη. Λείπει ένα fume.
Τιμές ανάλογες της προσφερόμενης ποιότητας.

Προτείνεται σφόδρα.