feyrouz

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα feyrouz. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΞένο
ΔιεύθυνσηΜητροπόλεως 125 & Νικηφόρου Φωκά 10, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310251773
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-23:00, Δε κλειστά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε14 Μαρτίου 2023
ΙδιοκτησίαΑνατολή Τσάνταλη - Δημήτρης Καστανιώτης Ο.Ε.

Εικόνες (20)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με σουτζούκι (μια χαρά)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με παστουρμά (μια χαρά)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με κόκορα (μια χαρά)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με κοτόπουλο (οκ)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με κοτόπουλο (οκ)
[εικόνα]
Λαχματζούν feyrouz
[εικόνα]
Σούπα μαχλούτα (πάρα πολύ καλή)
[εικόνα]
Πιάτο ημέρας: ρύζι με ρεβύθια, κοτόπουλο με κάρυ και γιαούρτι (πολύ καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
Λαχματζούν Feyrouz (καλό)
[εικόνα]
Σούρκι (ιδιαίτερο)
[εικόνα]
Κούσπασι (μια χαρά)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με κοτόπουλο (καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
"Λαχματζούν feyrouz: λεπτή χειροποίητη ζύμη ψημένη με μοσχαρίσιο κιμά και μείγμα μυρωδικών" (μια χαρά, θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
"Σούρκι: χειροποίητη ζύμη ολικής άλεσης με συριακό ανθότυρο παραγωγής μας με μπαχαρικά, ντομάτα, πιπεριά Φλωρίνης & μαυροσούσαμο" (μια χαρά)
[εικόνα]
"Ακροβασία: χειροποίητη ζύμη ολικής άλεσης με παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, λιαστή ντομάτα & κάπαρη, σερβίρεται με hummus αβοκάντο & καρύδια" (απλώς οκ, δε θα το ξανάπαιρνα)
[εικόνα]
Πεϊνιρλί με παστουρμά
[εικόνα]
Λαχματζούν

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: φαγητά 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: φαγητά 1/2

Σxόλια (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Jørgen (πριν από 21 μέρες και 7 ώρες)
Ευχάριστος μικρός χώρος, με μια ευγενική κοπέλα στο προσωπικό. Δοκιμάστηκε λαχματζούν φειρούζ (καλό, φρέσκια γεύση, λίγο καυτερό αλλά όχι υπερβολικό). Επίσης ναζίκ μπαιλντί, το οποίο ήταν αρκετά καυτερό αλλά νοτ μπάντ, το κοτόπουλο κάρυ, επίσης καλό (ίσως κάπως μικρή μερίδα;), και τέλος το πιντέ roostic, το οποίο ήταν σίγουρα το καλύτερο. Τραγανό, με καραμελωμένη γέμιση, το απολαύσαμε. Μερίδες πολύ οκ γενικά, για concept fast food, και τιμές επίσης πολύ νορμάλ, στην εποχή που πληρώνεις τα ίδια για ένα πιτόγυρο...Συστήνεται σίγουρα.
Θου-Βου
Πήρα κι εγώ ένα λαχματζούν feyrouz με 4.20 € (βλ. φωτο), Ιούλιο 2023. Ρωτήθηκα από τα κορίτσια εάν θέλω να μου βάλουν μέσα καυτερή σάλτσα και απάντησα θετικά. Αμέσως μετά με ρώτησαν «πόσο καυετρή; λίγο καυτερή; μέτρια καυτερή; πολύ καυτερή;». Είπα «πάρα πολύ!». Τελικά δεν μπορώ να πω ότι αυτό που έφαγα ήταν καυτερό.... Τέλος πάντων, το μαγαζί αποτελεί μία πολύ καλή εναλλακτική πρόταση και αξίζει να υποστηριχθεί.
th
Δοοκιμάσαμε λαχματζούν με μοσχαρίσιο κιμά και ζααταρ και τα δύο πολύ ωραία. Αξιζει δοκιμή για κάτι διαφορετικό.
βιβλιοφάγος
Το feyrouz το γνώριζα απ'τας Αθήνας και περνούσα αρκετά συχνά για λαχματζούν, που μ'αρέσει.. Εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα την άφιξη του εδώ κι έψαχνα ευκαιρία να πάω..έκανα βέβαια το λάθος να τα πάρω πακέτο, λόγω έλλειψης χρόνου κι έτσι έχασα αρκετά μάλλον από γεύση..Δεν ήταν σε καμιά περίπτωση κακό (έτσι κι αλλιώς θα ξαναπάω για να το φάω επιτόπου), απλώς είχε κρυώσει και δεν μ'ενθουσίασε..Λαχματζούν feyrouz με καυτερό, πεινιρλί κούσμπασι με χοιρινό και σούπα (που δεν δοκίμασα). Λαχματζούν και πεινιρλί, πολύ νόστιμα και με ωραία ζύμη αμφότερα (ειδικά το κούσμπασι ήταν αφράτη και ταυτόχρονα "γεμάτη"). Σίγουρα είναι πιο εξευρωπαϊσμένες οι γεύσεις, χωρίς το βαρύ ανατολίτικο καρύκευμα, αλλά παραμένει -κατ'εμέ- μια πολύ νόστιμη ανατολίζουσα εναλλακτική για κάτι γρήγορο στο χέρι..Α! για να μη το ξεχάσω..τσιμπάει το αλατάκι και στα δύο..
dokimastis
Πέρασα κι εγώ και δοκίμασα. Πήρα λαχματζούν feyrouz και Πίτα πράσο ρεζενέ (vegan). Πολύ καλά και τα δύο, τα βρήκα άριστα σχεδιασμένα. Ήταν βέβαια λίγο στεγνά για τα δικά μου γούστα σε πρώτη φάση, το λέω.
Η κοπέλα πολύ ευγενική και υπομονετική, και επειδή ήταν νωρίς μου τα εξήγησε όλα ένα-ένα, μπράβο της.
Τσιμπημένες τιμές, αλλά πολύ καλά μαρκεταρισμένο το όλο πακέτο, ολοκληρωμένο, πλήρες. Πολύ καλή δουλειά, κι εγώ πιστεύω ότι ήρθε για να μείνει, όπως λέει ο varethika ton prologo.
fisher
Αν και πήγα για λαχματζουν, μόλις έβγαινε ενα πεινιρλί με σουτζούκι οπότε το χτύπησα.
Πολύ καλό, ίσως λίγο παραπάνω τυρί για τα γούστα μου. Το μέγεθος επειδή δεν πεινούσα πολύ, μου φάνηκε ΟΚ.
Η τιμή προφανώς τσιμπημένη.
Πολύ ευγενική - πρόσχαρη εξυπηρέτηση.
tsimpouklano
Αν και είχα ακούσει καλά λόγια ήδη από όταν βρισκόταν μόνο στην Αθήνα, η πρώτη επαφή έγινε στο τοπικό κατάστημα (Μάρτιος-Απρίλιος '23)

Λαχματζούν feyrouz, αρκετά νόστιμο. Σούπα μαχλούτα γευστική που έρχεται και σου γλυκαίνει το 'είναι'• κάπως βασική θα την χαρακτήριζα για αυτό το πεδίο γεύσεων (ίσως να οφείλεται ότι το κύμινο κάλυπτε -σχεδόν- τα πάντα), αξίζει σε κάθε περίπτωση τη δοκιμή• σερβίρεται σε ποτήρι προς πόση. Πεϊνιρλί με κόκκορα, εξαιρετικό.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι ζύμες ήταν αφράτες και λαχταριστές.

Το προσωπικό ευγενικό και με αρκετή διάθεση να εξηγήσει τα πάντα. Τιμές θα τις χαρακτήριζα οκ. Οι γεύσεις αρκετά καλές και γεμάτες (ευελπιστώ σε δοκιμή του συνόλου του καταλόγου εν ευθέτω χρόνο, που φαίνεται να έχει και πιο πειραματικά στοιχεία). Feyrouz, καλώς ήρθε στην πόλη μας.
Rat Pack
Πλέον και στην πόλη μας.

Καλό με αρκετές προτάσεις και delivery WOLT.

Λαχματζούν Φευρούζ σούπερ, Λαχματζούν λαχανικών καλό, Πεινιρλί κόκορας καλό, Πεινιρλί παστουρμά πολύ καλό, Ακροβασία απλά ΟΚ δεν θα το ξανάπαιρνα.
Nic
Αγαπημένο μαγαζί, χαίρομαι πολύ που ανέβηκε και στα μέρη μας. Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες, πιστεύω κι εγώ οτι ταιριάζει στις γεύσεις της πόλης.

Πεϊνιρλί κούσμπασι, με γέμιση από χοιρινό φιλέτο και πουρέ καπνιστής μελιτζάνας πολύ νόστιμο, στα 4,40€. Το μέγεθος δεν είναι μεγάλο για την τιμή του, αλλά θεωρώ ότι αξίζει.
Vosvozis
Γρήγορο πέρασμα με το που έμαθα ότι άνοιξε στην πόλη. Γενικά έχω φάει Αθήνα αρκετές φορές και είμαι φαν της γεύσης τους. Δοκιμάστηκε ζααταρ και λαχματζουν στην προκειμένη. Πολύ καλά και τα δύο. Περιμένω και τα γλυκά τους... Η ματιά τους στην λεβαντινικη κουζίνα και γεύση θεωρώ ότι θα ταιριάξει στην Σαλονίκη.
varethika ton prologo
Έχω φάει αρκετές φορές στην Αθήνα και πιστεύω ότι είναι ένα concept που θα ταιριάξει στην Θεσσαλονίκη και δεν θα έχει θέμα αποδοχής ,προσαρμογης κλπ
Ότι έφαγα ήταν εξαιρετικό ,ξεκάθαρα ήρθε για να μείνει λοιπόν
Nic
Λειτουργεί