Di Spagna [έχει κλείσει]

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Ανήκει στην αλυσίδα Di Spagna. Υπάρχουν 7 οριστικά κλειστά καταστήματα.
ΚατηγορίαΠιτσαρία, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΘεμιστοκλή Σοφούλη 90, Καλαμαριά
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΑπρίλιο 2011
Έκλεισεμάλλον αρχές 2015
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Πεσκάδο, το Perfetto και ο Νίνος.

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Εξωτερικά (Μάρτιος 2013)
[εικόνα]
Λουκουμάδες
[εικόνα]
Πίτσα 4 εποχές
[εικόνα]
Πίτσα με καρδιές αγκινάρας και σαλάμι
[εικόνα]
Sangria
[εικόνα]
Σαλάτα λάχανο
[εικόνα]
Εσωτερικά (Μάρτιος 2013)

Σxόλια (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Jørgen
Μάλλον έκλεισε...
Jørgen
Την τελευταία φορά που πήγα, το μαγαζί μου έδωσε μια γενικότερη αίσθηση φθοράς. Και ο χώρος και το φαγητό είναι σε πτώση. Πολύ μέτριες γεύσεις, και ισχύει και αυτό που έχει αναφερθεί απο άλλους, για τα ζουμιά απο τα τυριά που καλύπτουν την πίτσα. Η ''καινοτομία'' με το μπέικον δεν μου αρέσει προσωπικά. Οι τιμές φυσικά παραμένουν υψηλές, και το μόνο που αξίζει είναι ίσως οι λουκουμάδες πλεον. Κρίμα γιατί έχει μεγάλη ιστορία.
Σταύρος
Προτείνω να το γυρίσουν σε λουκουματζίδικο διότι μόνο οι λουκουμάδες τους είνα value for money. Οι πίτσες κλπ είναι σε αστρονομικά ύψη τιμών και αντιστρόφως ανάλογη ποιότητα.
Nick1
Παρήγγειλα πριν από μερικές μέρες. Υπάρχουν ακριβές πιτσαρίες, και μετά υπάρχει και η Dispagna. 9 ευρώ και 10 λεπτά για μια πίτσα οικογενειακή, μόνο με κασέρι και ντομάτα.
Είναι δυνατόν να χρεώνουν τόσο μια τέτοια πίτσα σε τέτοιους καιρούς;
Η ποιότητα άλαξε προς το χειρότερο και η πίτσα έχει μια λίγδα στη βάση της (τι λάδια βάζουν δεν ξέρω). Προσωπικά δεν θα ξαναπάρω.
asemas
πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν κάποια μενού προσφοράς που αν είναι δύο άτομα συμφέρουν αρκετά. εμείς πήραμε ζυμαρικά και με μία επιπλέον σαλάτα και ένα νερό μας βγήκε κάπου στα 12€/άτομο. δυστυχώς δε θυμάμαι ακριβώς τα μενού και τις τιμές τους αλλά μου έμεινε ότι ήταν σαφώς φθηνότερα από τις τιμές καταλόγου που μου φάνηκαν εξωπραγματικές για την εποχή που περνάμε. Πάντως με αυτή την τιμή θα ξαναπήγαινα άνετα. Η ποιότητα αυτών που φάγαμε ήταν πολύ καλή!
Nick1
Η ζύμη τους είναι αρκετά καλή αλλά το κασέρι που βάζουν είναι κακής ποιότητας. Η πίτσα όταν στην φέρνουν έχει επάνω λίπος από το κασέρι. Επίσης, αν την αφήσεις λίγη ώρα, μετά γίνεται σαν λάστιχο. Πιστεύω για την σχετικά τσιμπημένη τιμή που χρεώνουν, έπρεπε να προσέχουν πιο πολύ την ποιότητα του κασεριού τους.
To pamfagon
Δε συμφωνώ με το Γιώργο. Δεν την λες και την επιτομή της πίτσας, αλλά σίγουρα δεν είναι η χειρότερη. Ίσως μέτρια για την τιμή της, εκείνο που με έτσουξε πολύ περισσότερο όμως ήταν το κρασί - 15 ευρώ η μισόλιτρη sangria;;; Τρία άτομα, 2 οικογενειακές, sangria και 1 εμφιαλωμένο 48 ευρώ. Ε, δε λες κι ότι συμφέρει.
Υ.Γ. Αυτή τη μαγκιά με το τριμμένο ζαμπόν - που είναι κι ο κύριος λόγος που μία στο τόσο θα πάω εκεί - ΓΙΑΤΙ δεν την κάνει καμία άλλη πιτσαρία; Είναι πατέντα or something;
giorgos
Μακράν η χειρότερη πίτσα που έχω δοκιμάσει.Θα έπρεπε κανονικά να ντρέπονται να σερβίρουν αυτές τις "πίτσες" σε πιτσαρία!Δεν βλέπεις τίποτα παραπάνω απο λιωμένο τυρί και η γεύση είναι απαίσια.Ποιότητα κάτω του μετρίου.Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω.