Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Mükellef
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Στα του φαγητού, η κατάσταση είχε κανονιστεί φιξ στα 75 ευρώ/άτομο επ'
Από ορεκτικά άπειρές αλοιφές, από τζατζικοειδή πειραγμένα και μελιτζανοειδή και τυριά, μου κίνησε το ενδιαφέρον ένα πιάτο που στόλιζε το τραπέζι ήδη από όταν φτάσαμε, επισυνάπτω φωτό, γιατί μου θύμισε στο ημίφως το πιάτο με τα πλοκάμια από τον Σκαθαροζούμη. Τελικά ήταν ξερές πιπεριές που στεκόντουσαν όρθιες καθώς πατούσαν σε γιαούρτι κι έπαιζες ρώσικη ρουλέτα (από εντελώς άκαυτες μέχρι βεζούβιος). Στα ορεκτικά μας είχαν και άλλα τζουτζουμπρούτζου, πχ γεμιστά ρολάκια μελιτζάνας (που τα πουλάνε στα παζάρια αφυδατωμένα, Θεσσαλονίκη έφτιαχνε κάποτε μια Τουρκάλα που είχε μαγαζί κοντά στο Μαϊάμι), ισλί, φλογέρες κτλ. Το πρώτο πιάτο κλαιν, ενα καλαθάκι με ένα καλαμάρι σε λωρίδες παναρισμένο για τέσσερα άτομα, το κυρίως κυρίως αστεία ποσότητα κρέατος με ~50% λίπος. Ποσότητα και μορφολογικά σαν τη λεπτή πανσέτα του παντσετάδικου, κομμένη σε τετραγωνάκια. Ατομικές κρεμούλες μετά.
Αυτά. Enjoy.