Ο Φλάρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΓυράδικο
ΔιεύθυνσηΧώρα, Ψαρά
ΝομόςΧίου
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΚαλλιόπη-Τατιανή Καραγιώργη
Προστέθηκε από: tsimpouklano

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γύρος σε ψωμάκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Σουβλάκι χοιρινό χειροποίητο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Γύρος χοιρινός (συμβατικός)
[εικόνα]
Μαστέλο (καλό)
[εικόνα]
Λουκάνικο (οκ)
[εικόνα]
Πατάτες special (ok)
[εικόνα]

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2023: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2023: σελίδα 1/2

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
tsimpouklano
Νέα, διπλή επίσκεψη, Ιούλιος '23.

Τίμιο σουβλατζίδικο/μισή ταβέρνα. Στα κρεατικά: Το μπιφτέκι του παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα. Σουβλάκι χοιρινό, δικό του χειροποιήτο, σωστά ψημμένο (ζουμερό και μαλακό). Συμβατικός ο γύρος χοιρινός, ενώ το λουκάνικο δεν (με) εντυπωσίασε.

Στα από γύρω: Οι πατάτες special (+0,50€ απ' τις κανονικές προτηγανισμένες) είναι απλώς προτηγανισμένες με άλλη κοπή, στις οποίες ρίχνουν και πάπρικα. Η τυροκαυτερή του νόστιμη. Χωριάτικη οκ, και μαστέλο καλό. Δυστυχώς, δεν προλάβαμε καμία απ' τις δύο φορές του τυροκεφτέδες που είναι δικοί τους.

Γύρος σάντουϊτς: Ενώ δεν ξεχώρισε στη μερίδα, στο τυλιχτό αναδείχθηκε. Το ψωμάκι που επιλέχθηκε έναντι της τυποποιημένης πίτας, ήταν εξαιρετικό και σαν μονάδα και σαν σύνολο.

Σέρβις ευγενικό. Τιμές normal (στις μερίδες ίσως ελαφρώς τσιμπημένες, στη σχέση ποσότητας/τιμής), σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένοι.
tsimpouklano
Βραδινή επίσκεψη, Απρίλιος '23. Όμορφος χώρος που παλαιότερα λειτουργούσε ως το μοναδικό καφενείο των Ψαρών. Τώρα αποτελεί ένα από τα τρία off-season ανοιχτά καταστήματα του νησιού. Γεμάτα τα 4 εσωτερικά τραπέζια και Σασμός στην TV, όλα όπως έπρεπε. Δοκιμάστηκαν (μερίδες) σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, αμφότερα νόστιμα, ιδιαίτερα το κοτόπουλο, μπιφτέκι άψογο, πανσέτα ζουμερή πολύ καλή. Οι πατάτες προκάτ, αλλά φρεσκοτηγανισμένες. Από γύρω χωριάτικη, σαγανάκι μαστέλο και αλοιφές, όλα τίμια. Τιμές καλές.