Μπαντής

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
ΔιεύθυνσηΠαναγίας Φανερωμένης 33, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310510355
Διαδίκτυο
Ωράριο06:30-15:00, Κυριακή 06:30-13:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε1969
ΙδιοκτησίαΦίλιππος Μπαντής
Πρόσθετες πληροφορίες:
Το μαγαζί βρίσκεται στο ίδιο σημείο από το 1969. Το άνοιξε ο πατέρας του και το κράτησε μέχρι το 2002 που συνταξιοδοτήθηκε και το ανέλαβε ο Φίλιππος. Τα προϊόντα τους βραβεύτηκαν στην έκθεση Αρτοζύμα το 2002.

Δεν σχετίζεται με το ομώνυμο μαγαζί στο Ρετζίκι (απλή συνωνυμία).

Εικόνες (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μπουγάτσα τυρί (καλή, delivery, Ιούλιος 2021)
[εικόνα]
Μπουγάτσα κιμά (πολύ καλή, delivery, Ιούλιος 2021)
[εικόνα]
Μπουγάτσα κρέμα (καλή, delivery, Ιούλιος 2021)

Σxόλια (23)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Koutmatzan
Το φυλλο ειναι top tier, πολυ λεπτο και τραγανιστο.
Nic
Αρκετές δοκιμές σε μπουγάτσα με κρέμα και με κιμά. Σταθερά καλή ποιότητα, ακόμα και στο delivery, που όπως σωστά λέει και η Sylia παρακάτω, χάνει. Πιροσκί πατάτα οκ.
Sylia
Δοκιμάστηκε μέσω delivery από πλατφόρμα, τον Ιούλιο του 2021.

Πήραμε:
-Μπουγάτσα κρέμα, φινετσάτη και όχι τόσο γλυκερή η γέμιση
-Μπουγάτσα τυρί, καλή
-Μπουγάτσα κιμά, πολύ καλή και το φύλλο πιο τραγανό από τις δυο προηγούμενες

Γενικά, θετικό το πρόσημο για την εμπειρία μέσω delivery, από το οποίο όμως θεωρώ πως μερικά προϊόντα, όπως η μπουγάτσα, χάνουν. Το φύλλο στις 2 από τις 3 μπουγάτσες δεν ήταν όσο τραγανό και αεράτο όσο είναι αν την φας εκεί, καθώς νοτίζει και αφαιρεί πόντους από την απόλαυση της σωστής μπουγάτσας.

Προτείνεται ως μια αξιοπρεπής μπουγάτσα. Εννοείται πως θα ξαναέπαιρνα, αλλά διστακτικά μέσω delivery. Η dine-in εκδοχή είναι προτιμότερη.
Sylia
Έβαλε delivery μέσω WOLT (καλύπτει ακτίνα 5 χλμ) και αν είστε κοντά τηλ στο 2310-510355 και το φέρνουν σε'σας.

Περισσότερα: https://www.facebook.com/bougatsabantis/posts/3445420742217407
Stephan
Σταθερή αξία, με κρέμα και κιμά πάρα πολύ καλές .
JohnJohn
Πρόσφατη επίσκεψη και δοκιμή μπουγάτσα κρέμα, γιατί μόνο αυτή είχε μείνει. Πολύ γευστική και χορταστική. Θα ξαναπαω και για τις άλλες γεύσεις του...
aethra
Έχω φάει πολλές φορές μπουγάτσα στον Μπαντή, είναι από τις καλές της πόλης, μου αρέσει όμως ιδιαίτερα η κασερόπιτα του, ειδικά όταν βγαίνει από τον φούρνο..
crazywaters
Είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή. Καλούτσικη μου είχε φανεί με τυρί και κρέμα. Είχα πάρει όμως και μια ακόμη νομίζω με κατσικίσιο τυρί κάτι τέτοιο δε θυμάμαι καλά. Αυτή ήταν άλλο επίπεδο απίστευτη γεύση.
dokimastis
Επίσκεψη πρωί μιας απλής Δευτέρας για καφέ και μπουγάτσα. Δυστυχώς Τυρί+Κιμάς ανάμικτη δεν ήταν καλά. Ούτε και ο καφές έλεγε κάτι.. Λίγο πιο κάτω (ονόματα δε λέμε, αλλά είναι ξεκάθαρο) ήταν όλα πιο καλά. Δυστυχώς.
dokimastis
Είτε με είτε χωρίς το μεγαλείο ο Μπαντής την Κυριακή 06/10/19 έκανε μια μεγάλη γιορτή για τα 50 του χρόνια με μουσικές λάιβ κτλ. Στα της Μπουγάτσας είχε ειδικές γεύσεις όπως Passion fruit, Pad thai και άλλες τρελές, που όμως δεν ξέρω αν ξαναδούμε κάποια στιγμή.

Αυτό που μπορεί να ξαναδούμε είναι τις Κυριακές που βγάζει κάποιες ειδικές γεύσεις όπως πχ. Vegan. Θα δώσω κάποια στιγμή ρεπορτάζ.

https://parallaximag.gr/thessaloniki/skg-secrets-vegan-mpougatses-kathe-kyriaki-sti-thessaloniki
bibi
Τιποτα δεν ειναι ιδιο γευστικα οπως παλια. Οποιος εχει δοκιμασει το fastfood της δεκαετιας του 70 και του 80 γελαει με τα περι αποκαλυψης, κρυμμενα διαμαντια και αλλα τετοια. Τοτε καθε καταστημα ειχε την δικη του χαρακτηριστικη γευση. Λιγο απο αυτο το μεγαλειο της εποχης εχει κρατησει και ο Μπαντης. Λιγο ομως. Αλλα αρκετο για να τον διαφοροποιησει απο τις προκατ μπουγατσες που τοσο συχνα συναντας πια στην πολη.
gourmes
Πολύ ωραία μπουγάτσα. Τις Κυριακές βγάζει και σπέσιαλ γεύσεις ;-)
Κοιλιόδουλος1
Δοκιμή μπουγατσα κρέμα και κιμά. Φύλλο αερατο και τραγανό. Αξιοπρεπής επιλογή για μπουγάτσα θεωρώ το συγκεκριμένο μαγαζί. Όμως γενικά ότι είναι χειροποίητο εκτιμάται περισσότερο.
dokimastis
Δοκιμή Πίτα με Σπανάκι (και μάλλον και τυρί). Μετριοκαλή. Πολύ ευγενικοί οι άνθρωποι, καλό το κλίμα, αλλά.. μετριοκαλή. 1.40ε
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Μεγάλη η κουβέντα αν το εν λόγω μπουγατσατζίδικο αξίζει τη φήμη που δημιουργήθηκε για αυτό.. Όχι ότι δεν είναι ένα καλό μπουγατσατζίδικο, αλλά..

Τεσπά, δοκιμή σήμερα πρωί μπουγάτσα κιμά. Είναι καλή, καλό φύλλο, και έχει μια επεξεργασία ο κιμάς με "ανατολίτικα" μπαχαρικά. Είναι λίγο ασυνήθιστο για τα γούστα μου, καλό, αλλά έχω συνηθίσει την πιο στάνταρ γεύση με το πολύ κρεμμυδάκι.. 1.60ε

Θα ξαναπήγαινα για αυτό, αλλά δεν είναι όλα τα προϊόντα καλά. Το λέω..
klitemnistra
δοκιμη μπουγατσα κρεμα:
φυλλο κανονικου+ παχους με μετρια τραγανοτητα (αν και εχω πετυχει διακυμανσεις), γευστικα καλη γεμιση κρεμωδους υφης, σερβιρισμα σε ξυλινο επιπεδο πιατο, φτηνη (1.50€), ο φιλιππος ειναι γλυκυτατος ανθρωπος και η γυναικα του συμπαθητικη.

εχει παρει μεγαλη φημη απ' το σκηνικο που 'χε γινει με το tripadvisor (προσφατα περασε και το Rick Stein's Long Weekends απο εκει) αλλα προσωπικα δεν βρισκω κατι ιδιαιτερα ξεχωριστο στην (ναι, αξιοπρεπη) μπουγατσα του
Βαγγελης
Αν θελουμε να ονομασουμε ενα προιων μπουγατσα πρεπη να εχουμε μετρο συνγκισης ενα αγνο παραδοσιακο προιων ,για να γευτουμε το τραγανο φιλλο μπουγατσας και την φινα απαλι γεμιση . Αυτα ειναι τα στηχια που καταταση το μπυγατσατιδηκο του Φιλλιπα Μπαντη σε ενα απο τα κορυφεα μαγαζια στην πολη μας . Προτινω να δοκιμασεται την ποικιλια γευσεων
Χριστίνα
η καλύτερη μπουγατσα ever!!!!μιαμ μιαμ μιαμ...
μαχαραγιας
μια απο τις καλυτερες μπουγατσες με κρεμα και τυρι! χειροποιητα απο οσο ξερω και με καλα προιοντα και με πολυ μερακι!!!!!! συνεχισε ετσι και δεν θα χασεις!!!
Κώστας
Φίλιππε συνέχισε την καλή δουλεία και την παράδωση της οικογένειάς σου.... Η καλύτερη μπουγάτσα με κιμά και τυρί Νεάπολης-Συκεών-Καλλιθέας!!!!!!!
Nikolas
Ιστορια πανω απο 50 χρονων στη μπουγατσα!Εκεινα τα χρονια χρυσωρυχειο,ο κακος χαμος καθε Κυριακη μετα την εκκλησια,τσεμπερια και κασετινα αφιλτρα στην ουρα για μιαμιση τυρι,κιμα,σπανακι,κρεμα..Νομιζω πλεον περασε στην επομενη γενια(που ηδη κοντευει κι αυτη να παλιωσει,το χρονο μου μεσα..).Εχω να φαω εικοσι χρονια και βαλε.Το σχολιο, in memoriam.