Το ψωμί της Γερακίνας

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΛεωνίδα Ιασωνίδου 11, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310269267
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΑρετή Λουίζου

Εικόνες (8)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Φέτα από τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα (πολύ καλό, Δεκέμβριος 2020)
[εικόνα]
Τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα (πολύ καλό, Δεκέμβριος 2020)
[εικόνα]
Φέτα του τσουρεκιού
[εικόνα]
Το τσουρέκι της κολάσεως
[εικόνα]
Πίτα με κολοκύθα και μήλο (πολύ καλή)
[εικόνα]
Πίτα με σπανάκι (καλή)
[εικόνα]
Κουλούρι (λίγο πιο μικρό αλλά φουσκωτό, τραγανό και αφράτο)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2019)

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Sylia
Δοκιμή του δημοφιλούς τσουρεκιού τον Δεκέμβρη του 2020 και, για άλλη μια φορά, θετικές οι εντυπώσεις. Όντως, βγαίνει γύρω στα 7€ αλλά αξίζει κάθε του γραμμάριο και ευρώ. Πολύ νόστιμο τσουρέκι και εξαιρετικά πετυχημένη η επιλογή και η αναλογία της γέμισης. Το έτρωγες ευχάριστα και μετά από 3-4 μέρες από την αγορά του, χωρίς να έχει "πετσώσει". Βρήκα μόνο ένα αρνητικό το οποίο θα τους το μεταφέρω σε επόμενη επίσκεψη. Τα καραμελωμένα ξηροκάρπια ήταν ατάκτως ερριμμένα και σχηματισμένα σε μορφή "ανώμαλου/βραχακίου", δηλαδή καταλάμβαναν έναν όγκο. Η κατανάλωσή τους δεν ήταν ευχάριστη για τον ουρανίσκο αφού τον "έγδερνε" αρκετά. Θυμάμαι πως παλαιότερα ήταν πολύ πιο ομοιόμορφα και όχι τόσο συμπαγώς τοποθετημένοι οι ξηροί καρποί. Θα ξαναδοκιμαστεί μετά από κανένα μήνα, για να έχουμε ξεφορτωθεί το βάρος των καταναλωθέντων της περιόδου των γιορτών.
dokimastis
Πέρασα εγώ και πήρα το τσουρέκι που αναφέρει ο Varethika ton prologo. Βγαίνει γύρω στα 7ε και αξίζει όντως! Αν και δεν είναι το ψωμοτύρι μου, είναι μια μικρή κόλαση.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Lycium
Σταμάτησα για ένα κουλούρι και πήρα δύο, είναι λίγο πιο μαζεμένα σε μέγεθος αλλά είναι φουσκωτά, τραγανά και αφράτα, ότι πρέπει για γέμισμα αλμυρό ή γλυκό. Θα ξαναπεράσω όμως και από περιέργεια για το τσουρέκι που λέτε.
varethika ton prologo
Τρελό hint εδώ κ χρόνια το καταπληκτικό τσουρέκι με καραμελωμενα αμύγδαλα και σταγόνες πραγματικής σοκολάτας εντός
(Καμία σχέση με αντίστοιχα προϊόντα που πλασαρονται ως συμβολα της πόλης).. πολύ καλή ζύμη χωρίς ενισχυτικά γεύσης και καμιά παρενέργεια στην χώνεψη
asemas
Δοκιμάσαμε ένα τσουρέκι με καραμελωμένα αμύγδαλα από πάνω και σοκολάτα μέσα που ήταν κολασμένα καλό! Τα καλύτερα τσουρέκια τα βρίσκεις πάντα στους μικρούς φούρνους που τα κάνουν με μεράκι!
AG
Πολύ καλή η λουκανικόπιτά του με 1,30euros έχει μέσα κάτι σαν sauce μουστάρδας και ωραίο φύλλο. Το ίδιο και η σφολιάτα ζαμπόν-μπέικον.
Πρασοπιτάκια πολύ καλά.
Κουλούρι με σοκολάτα πολύ δυνατό-αν το πετύχετε και φρέσκο μόλις το βγάζει ιδιαίτερα!

Η ζαμπονόπιτα όμως με ζύμη που έχει μέσα στο ταψί είναι χάλι μαύρο! Το απλό κουλούρι του επίσης δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Δεν παρασκευάζει δικό του ψωμί, αλλά προμηθεύεται από πρατήριο.