ΦΑΝΤΑζιο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο, Μαγειρείο, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΟλύμπου 23, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας6970926370
Διαδίκτυο
Ωράριο14:00-22:30, Κυ-Δε & Πε κλειστά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΔεκέμβριο 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef ο Αντώνης Ρεγγίνας (γνωστός από το Franky's).

Με υπότιτλο "το μαγειρείο της γειτονιάς".

Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Μποεμάκι και το Frankfurter Hof.

Εικόνες (20)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Σπαλομπριζόλα
[εικόνα]
Ριζότο μανιταριών (οκ)
[εικόνα]
Λουκάνικα τζουμαγιάς (θέλαν ψήσιμο)
[εικόνα]
Νιόκι (άνευρα)
[εικόνα]
Χαλούμι (καλό)
[εικόνα]
Ντοματίνια (καλά)
[εικόνα]
Χόρτα (καλά)
[εικόνα]
Κερασμένο καρπούζι
[εικόνα]
Μπριζολοπανσέτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Σαλάτα αγγούρι, κρεμμύδι πίκλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Παστίτσιο (6€, καλομαγειρεμένο, με πλούσια μπεσαμέλ)
[εικόνα]
Άλλη άποψη του χώρου εσωτερικά
[εικόνα]
Άποψη του χώρου εσωτερικά
[εικόνα]
Χειροποίητα νιόκι πατάτας (καλά)
[εικόνα]
Τραχανάς ξινός (πολύ καλός)
[εικόνα]
Κουνουπίδι σχάρας (καλό)
[εικόνα]
Ψωμί χειροποίητο δικό τους (πολύ καλό)
[εικόνα]
Πράσινη σαλάτα εποχής (καλή)
[εικόνα]
Εξωτερικά, Ιανουάριος 2024
[εικόνα]
Ταμπέλα με φαγητά

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιανουαρίου 2024

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Mikey (πριν από 9 μέρες και 2 ώρες)
Επίσκεψη 4 ατόμων τον περασμένο Σεπτέμβρη, Σάββατο βράδυ με αρκετά υψηλές προσδοκίες μιας και είχε δοκιμαστεί στην αρχή της χρονιάς και είχε χρόνο να ωριμάσει. Δυστυχώς δεν επαληθεύτηκαν όλες οι ελπίδες μου.
Κλασσικά πολύ ευγενική και σβέλτη εξυπηρέτηση και η ρακή του και το ψωμί (νομίζω δικό του) πολύ καλά. Στα του φαγητού, παραγγείλαμε μια σαλάτα με χόρτα (πολύ καλή) και μια με ντοματίνια (επίσης), χαλούμι (καλό) και από κυρίως ριζότο μανιταριών, νιόκι, λουκάνικα τζουμαγιάς και μια σπαλομπριζόλα αλλά δυστυχώς αν εξαιρέσεις το ριζότο, τα υπόλοιπα δεν ήταν καλά. Εξηγούμαι, τα νιόκι άνευρα, τα τζουμαγιάς θέλαν κι άλλο ψήσιμο και η σπαλομπριζόλα συνοδευόταν από καρότο τριμμένο που έβγαλε πάρα πολλά υγρά και γέμισε το πιάτο, συν οτι η μπριζόλα είχε πάνω μια γλυκιά σάλτσα που χαλούσε την γεύση. Το ψήσιμο επίσης λίγο λιγότερο από όσο έπρεπε.
Γενικά δεν απελπίζομαι. Θα ξαναδοκιμαστεί.
Panafana1
Επίσκεψη Πέμπτη βράδυ 2 άτομα παραδόξως ήταν τελείως άδειο αλλά δεν μας αποθάρρυνε αυτό
Δοκιμάστηκαν:
Σάλτσα πιπεριάς (ορεκτικό έμοιαζε με άιβαρ) πολύ νόστιμο και ταίριαζε με το ωραίο ψωμί που σερβίρουν
Τσιγαριαστα χόρτα (πολύ καλό)
Μπιφτέκι με καμμένο λάχανο (πολύ καλό)
Πανσετομπριζολα (πολύ καλό είχε σαλάτα καρότο για συνοδευτικό και αρκετά μεγάλη σε ποσότητα)
Χύμα τσίπουρο (καλό)
Πραγματικά ήταν το ένα πιάτο καλύτερο από το άλλο. Μαγειρική απλή με ένα κλικ στοιχεία γκουρμέ στα πιάτα. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που νιώθεις ότι αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματα που δίνεις για φαγητό
Για όλα τα παραπάνω δώσαμε 48€ πολύ τίμια για την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού (οριακά καταφέραμε να τα φάμε όλα)
Mikey
Πρόσφατη επίσκεψη, δύο άτομα για μεσημεριανό. Ωραίο ψηλοτάβανο μαγαζί που δίνει μια αίσθηση παραδοσιακού καφενείου (μωσαϊκό στο πάτωμα) αλλά ταυτόχρονα με πολύ ευχάριστους χρωματισμούς.
Παρακάμψαμε τα 3-4 μαγειρευτά που είχε και πήγαμε στα κυρίως του καταλόγου. Δοκιμάστηκαν πράσινη σαλάτα εποχής (καλή), κουνουπίδι σχάρας (καλό) και από κυρίως τραχανάς ξινός με λουκάνικο (πολύ καλός αν και περισσότερο γλύκιζε λόγω του καραμελωμένου κρεμμυδιού παρά ξίνιζε) και νιόκι πατάτας (καλά). Να πω πως περίμενα πιο μικρές μερίδες αλλά η ποσότητα ήταν γενναιόδωρη.
Πολύ ευγενική εξυπηρέτηση, σύνολο 32 €. Θα γίνει στέκι λόγω περιοχής αλλά και επειδή πολύ σύντομα απ'οτι μας πληροφόρησε το παλικάρι που το έχει θα επεκτείνουν το ωράριο και σε βραδινές ώρες για Παρασκευή, Σάββατο ίσως και Κυριακή.