Μερικές ακόμα επισκέψεις το Μάρτιο του 2025. Δοκίμασα καινούργια πιάτα όπως το chicken madeira (ψητό κοτόπουλο με μανιτάρια, σως, πολύ λιωμένο τυρί και πουρέ - ωραίο), chicken parmesan 'pizza style' (φοβερή ιδέα με πιάτο που συνδυάζει μακαρόνια με τυρί, πάνω σε μια βάση που μοιάζει με πίτσα αλλά είναι από κοτόπουλο) και truffle-honey chicken (δύο τεράστια κομμάτια από fried chicken με truffle honey sauce και πουρέ - δυνατό). Από cheesecake δοκίμασα για πρώτη φορά το vanilla bean (απλό αλλά πολύ ωραίο για οπαδούς της γεύσης βανίλιας) και τα παλιά αγαπημένα strawberry (κορυφαίο όλων), Αdam's peanut butter cup fudge ripple (super rich flavour), salted caramel, dulce de leche, lemon raspberry cream και coconut cream pie.
Το επισκέφτηκα επανειλημμένα τον Μάρτιο του 2024. Μέρος της αλυσίδας The Cheesecake Factory, το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό στο Πεκίνο. Aπό τα burger που δοκίμασα, το Factory burger ήταν καλό αν και με μάλλον υπερβολικό ψωμί, το French dip burger ήταν πολύ ενδιαφέρον κυρίως λόγω του μαλακού brioche roll που έδενε ωραία με το μπιφτέκι, το bacon-bacon cheeseburger ήταν από τα πιο υπερβολικά burger που έχω δοκιμάσει με τεράστια ποσότητα από crispy bacon και smoked bacon, και τέλος το Stuffed cheddar burger το κορυφαίο όλων με 'γεμιστό' μπιφτέκι. Από επιδόρπια, κορυφαία τα Strawberry και Salted caramel cheesecakes, ενώ πολύ καλό το Classic Basque cheesecake και το Carrot cake. Συνολικά, από τα αγαπημένα μου εστιατόρια.