Aresko

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΛοιπά, Εστιατόριο, Μεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑνθίμου Γαζή 6, Λάρισα
ΝομόςΛάρισας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2410257899
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "Εκλεκτοπωλείον".

Σxόλια (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
V_Perts
Επίσκεψη 29/12/24 νωρίς το μεσημέρι, κράτηση για τέτοιες μέρες απαραίτητη καθώς γέμισε μετά από λίγη ώρα. Μικρός καλυμένος εξωτερικός χώρος λόγω χειμώνα από την πλευρά του πεζόδρομου, τσιγάρο κανονικά. Ντέλι κατάστημα με αρκετά μεγάλη ποικιλία στα σχετικά είδη αλλά και μια μικρή αλλά πολύ ικανή κουζίνα. Κατάλογος όσος χραιάζεται είτε για ορεκτικά είτε για κυρίως πιάτα αλλά και αλκοολούχα, συνήθως με προδιαθέτει αρνητικά ένας πολυσέλιδος.
Δοκιμάστηκαν
-ποικιλία λουκάνικου, ξεχώρισαν και θα πρότεινα το πικάντικο και το γραβιέρας αλλά και τα υπόλοιπα είδη πολύ πάνω από το μέσο όρο, καθόλου λίγωμα από τα λίπη.
-πορκέτα, εξαιρετικό ζουμερό εσωτερικό και η πετσούλα ξεροψημένη όπως της αρμόζει.
-νιόκι με προσούτο-γκοργκοντζόλα, αδύναμα μόνα τους αλλά τί περίμενες από νιόκι, σώθηκαν από την εξαιρετική λευκή σάλτσα και τα τεμάχια του αλλαντικού
-μακαρονάδα καρμπονάρα πολύ καλή, από το ζυμαρικό μέχρι τις υφές που της ταιριάζουν σαν σάλτσα σε συνδυασμό με το τραγανό αλλαντικό
-ριζότο μανιταριών, πολύ καλή, γευστική χωρίς να σε μπουκώνει η άτιμη η τρούφα (οι "μαστερσεφ" τις παρέας κάτι σχολίασαν για την υφή...τεσπα)
-σαλάτα καπρέζε αδύναμο το τυροκομικό με όνομα μπουράτα, της άξιζε κάτι πιό δυνατό, ντοματίνα και πέστο εξαιρετικά
-πατάτες φρέσκες με τυρί-μπέικον πολύ καλές, όντως φρέσκες, καλός και ο συνδυασμός με το τυράκι-μπέικον
-διάφορες μπρουσκέτες, εξαρειτκές όπως και οι συνδυασμοί των υλικών.
Σέρβις άψογο, ταχύτατο και ευγενικό. Τιμαί ανάλογες των υλικών αλλά σε καμία περίπτωση τσιμπημένες. Αξίζει για το κάτι διαφορετικό, προτείνεται ανεπιφύλακτα.