Εν Αρίστη

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Εστιατόριο, Καφενείο
ΔιεύθυνσηΑρίστη
ΝομόςΙωαννίνων
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2653042103
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2003
ΙδιοκτησίαΕυαγγελία Αγιοβασιλειώτη
Πρόσθετες πληροφορίες:
Εστιατόριο-καφενείο, πάνω στην πλατεία. Η ίδια ιδιοκτησία έχει τους ξενώνες "Oikies Artsistas".

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα: "το παλιό καφενείο του χωριού, 250 ετών, ανακαινίσθηκε το 1994 και επεκτάθηκε με το εστιατόριο το 2003".

Εικόνες (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Επιδόρπιο φρούτο
[εικόνα]
Χυλοπίτες με κιμά
[εικόνα]
Χωριάτικο λουκάνικο
[εικόνα]
Γίγαντες με χόρτα (έχουμε φάει και καλύτερα)
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Γαλοτύρι
[εικόνα]
Χωριάτικη (μέτρια)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Ιουλίου 2020: σελίδα 1/2

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Μην κάνετε το λάθος λόγω τοποθεσίας: αν αναζητάτε καλό φαγητό, αυτό δεν είναι το μέρος που ψάχνετε. Με την εξαίρεση του συμπαθητικού χωριάτικου λουκάνικου (που και αυτό ήταν μικρή μερίδα), όλα τα υπόλοιπα πιάτα ήταν μέτρια και με λάθη.. π.χ. άγουρη ντομάτα στη χοντροκομμένη χωριάτικη, στα φασόλια φαίνεται να προστέθηκαν εκ των υστέρων μαγειρεμένα τα χόρτα, ο κιμάς στις χυλοπίτες άνευρος). Περί τα 16€/άτομο με κανονικό ποτό χωρίς λόγο.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
karas
Τουριστικό χωριό, τουριστική και η φάση στη πλατεία του. Πολλοί οι τουρίστες, αργό το σέρβις, ο τσιπουρομεζές μικρός. Αξίζει κυρίως για τσίμπημα και τη φάση της πλατείας και της περατζάδας.
timos zisis
απ τα δυο μαγαζια της πλατειας διαλεξαμε αυτο. το φαγητο προσωπικο αδιαφορο, και το φαγητο πολυ μετριο. το μονο καλο ηταν το γαλοτυρι. οι τιμες σε αρκετα ηψηλα επιπεδα σε σχεση και με την ποιοτητα. χοιρινο και προβειο κοντοσουβλι (μετρια), γαλοτυρι(καλο), χωριατικη(οκ) και 2 τσιπουρα 38,10€. δεν θα το ξαναπροτιμουσα.
Βικτωρ Τ.
Μετριο σερβις και καθαριοτητα.Χωριατικη μετρια,μπιφτεκια οκ αλλα λιγα,παιδακια κατω του μετριου,χοιρινη κατω του μετριου,1 μπυρα ,1 πορτοκαλάδα=40 ευρω.