Τα Φαναράκια

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα
ΔιεύθυνσηΓεωργίου Σταύρου 18, Ξάνθη
ΝομόςΞάνθης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2541073606
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2006
ΙδιοκτησίαΧρήστος Μιχαλακίδης
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.

Σxόλια (3)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ivan
Σε σχέση με την προηγούμενη φορά έχει βελτιωθεί αισθητά. Ο κατάλογος μίκρυνε. Η αυλή στο πίσω μέρος συμπαθητική. Η εξυπηρέτηση γρήγορη και οι μερίδες μεγάλες. Τις τιμές τις λες και τσιμπημένες. Τσακιστές πατάτες, μανιτάρια και σουτζουκάκια αυτά που ξεχώρισα. Η χοιρινή τηγανιά πολύ μέτρια. Θα ξαναπήγαινα.
stevaras
Επίσκεψη μετά από καιρό 2 άτομα καθημερινή και το βρήκα πολύ αναβαθμισμένο. Το περιβάλλον πίσω στην αυλή πολύ όμορφο. Πολύ γρήγορο και ευγενικό σέρβις. Ότι πήραμε πολύ καλό ιδιαίτερα η καπνιστή μπριζόλα, το μπουγιουρντί και τα σουτζουκάκια.Μαζί με πατάτες τηγανιτές,μελιτζάνα ψητή και 3 μπύρες πληρώσαμε 44€. Δεν ήταν φθηνά αλλά ήταν μεγάλες οι μερίδες και πήραμε και για το σπίτι. Γλυκάκι κερασμένο και πληρωμή με κάρτα. Από τις καλές επιλογές στην Ξάνθη
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
stevaras
Πήγαμε σήμερα μεγάλη παρέα. Ωραίο περιβάλλον, καλό σέρβις από τα κρεατικά που φάγαμε όλα καλά εκτός από το λουκάνικο που ήταν σκληρό. Στα μείον ότι δεν έφερε γλυκό. Από τιμές δεν ξέρω γιατί άλλος πλήρωσε. Καλή επιλογή για την περιοχή.