Γ. Ελενίδη

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Γ. Ελενίδη. Υπάρχουν 3 καταστήματα.
ΚατηγορίαΦούρνος-Ζαχαροπλαστείο
ΔιεύθυνσηΔημητρίου Γούναρη 13, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310257510
Διαδίκτυο
Ωράριο09:00-23:00
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΓ. Ελενίδης & Σία Ο.Ε.

Εικόνες (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Τρίγωνο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Τρίγωνο Πανοράματος
[εικόνα]
Βιτρίνα
[εικόνα]
Τριγωνάκι
[εικόνα]
Εσωτερικά (Μάιος 2011)
[εικόνα]
Τριγωνάκι

Σxόλια (12)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
peaceofmind
Αυτός ο Ελενιδης διατηρεί την κλασσική κορυφαία γεύση στα τρίγωνα του σε σχέση με την άλλη ομώνυμη αλυσίδα που χάνει αρκετά σε γεύση. Από τα λίγα μαγαζιά με όνομα που αξίζουν πραγματικά τη φήμη τους. (Το ξέρω έχω βαλθεί να τους απομυθοποιησω όλους αλλά ευτυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις :) )
Ivan
Πολύ νόστιμα τρίγωνα ΑΛΛΑ σε τιμές τέτοιες που στο τέλος σου αφήνουν "αλμυρή" επίγευση.
MinasGr
Οι ουρές τεράστιες σχηματίζουν δεκάδες μέτρα κάνοντας το μαγαζί το γνωστότερο της περιοχής. Τα τρίγωνα ΑΠΟ τα καλύτερα της πόλης σε πολύ ακριβές τιμές βέβαια.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Καπιμπάρα
Γνωστό ζαχαροπλαστείο για τα τρίγωνα Πανοράματος αλλά όχι τόσο γνωστό για το παγωτό μόκα που το ανακατεύεις - φτιάχνεις μόνος σου. Προσφερόταν παλιά σε ζαχαροπλαστεία της πόλης. Το συνιστώ!
niramis
Παρέπεμψα τη μητέρα της κοπέλας μου που ήρθε για επίσκεψη απ'την Κρήτη στον Ελενίδη για τρίγωνα, γιατί ήθελε κάτι διαφορετικό απ'το τσουρέκι του Τερκενλή αυτή τη φορά, και μόλις έμαθα ότι πλήρωσε σχεδόν 50ευρώ (!!!) για 2 μεγάλα κουτιά το μετάνιωσα αμέσως!! Οκ, έχει ωραία τρίγωνα, αλλά η τιμή είναι γελοία. Υπάρχουν κι άλλα παραδοσιακά μαγαζιά με όνομα που ειδικεύονται σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά δεν είναι σαν να πωλούν χρυσάφι. Δε θα ξαναπάρω-προτείνω, μέχρι να υπάρξει μια ουσιώδης μείωση στην τιμή.
chr04
Δεν υπάρχει η σωστή αναλογία τιμή - ποιότητα. 2,40 το τρίγωνο το θεωρώ κλεψιά. Και πουθενά δεν υπάρχει σε εμφανή σημείο η τιμή πώλησης.
pierikos
Το καλύτερο τρίγωνο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς συζήτηση. Έφαγα ένα στο χέρι, έναντι 2,4 ευρώ (αν ήταν λίγο φθηνότερο θα ήταν καλύτερα!)
τρελος
6 μικρά τριγωνάκια 7.80, ζόρικα αρκετά, μέχρι τρία κατάφερα να ρίξω με μπόλικο παγωμένο νερό, τα υπόλοιπα αυριο η μαζί με το starcraft αληταράδες!
Γιαντράνκα
Φαρ-μα-κεί-ο. 5 μικρά τριγωνάκια προς 7,9€. Με τέτοιες τιμές θα προτιμήσω να πάρω κουλούρι Θεσσαλονίκης για τους φίλους μας τους Αθηναίους.
Σταυρος
Εκπλησομαι που δεν αναφερεταιστο "Η γνώμη μας", ουτε σε καποιο σχολιο, η ιστορικοτητα και η ασυγκριτη ποιοτητα των τριγωνων. Το προφιτερολ του το ειχα φαει μια φορα αλλα οκ, βρισκεις και αλλου προφιτερολ. Τα τριγωνακια του μας τα ζητανε οι Αθηναιοι για δωρα.
katerina
Το καλύτερο προφιτερόλ στον κόσμο! Κ πολύ ωραία παγωτά επίσης! Αλλά για το προφιτερόλ δεν έχω λόγια!
Ελένη
Εγώ ψηφίζω Τάσο!