Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Εντελαμεζέν
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Ωραίος χώρος, σε κτήριο του 1870 μέσα σε στενάκι.
Καθίσαμε μεσημέρι και υπήρχε ένα άτομο μόνο να παραγγέλνει, να μαγειρεύει και να σερβίρει. Τα βράδια έρχεται και δεύτερο.
Μεγάλος κατάλογος με επιλογές που δεν βρίσκεις εύκολα στα βόρεια, πχ Γλυκάδια.
Καλωσόρισμα με μια σος γιαουρτιού (με πάπρικα ίσως;) μαζί με το ψωμί.
Ντάκος (πολύ καλός), κροκέτες με πατάτα, χαλούμι και σουτζούκι (οκ), τυρί σαγανάκι (οκ), χορτοπιτάρι (πολύ καλό), ποικιλία κρεατικών για 2 άτομα (πολύ μεγάλη. Πανσετούλες, μπιφτέκια, κεφτεδάκια, λουκάνικα, πατάτες, πιτούλες, μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι, πιπεριά, ντομάτα. Τα κρέατα ήταν αδιάφορα αλλά ξεχώρισε το πολύ κρεατένιο ζουμερό μπιφτέκι).
Μαζί με 3 200ρια τσίπουρα από το δικό του (πολύ καλό) στα 80 ευρώ.
Γλυκό κερασμένο και απόδειξη.
Σέιφ επιλογή. Αξίζει με τα χίλια να ζητήσετε από τον τύπο να σας δείξει το πηγάδι μέσα στο μαγαζί και να σας πει ιστορίες παλιακότητας για το κτήριο και την περιοχή. Το έχει πολύ μεράκι και γενικώς η εξυπηρέτηση ήταν σούπερ.