Είμαι πελάτης σχεδόν 20 χρόνια. Είναι διαχρονικά σταθερή αξία για το κορυφαίο ρεβανί και την καρυδόπιτα. Λέγεται οτι όταν ξεκινάει την παρασκευή του ρεβανί, αμπαρώνεται στο εργαστήριο για να μην διαρρεύσει η μυστική συνταγή. Μοναδικός ακόμη και ο τρόπος που συσκευάζει την παραγγελία σου. Μια αργή διαδικασία με υλικά συσκευασίας του '80, που πιο πολύ μοιάζει με ιεροτελεστία, ακόμη και όταν η ουρά φτάσει στα 10 άτομα. Φέτος έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στο παγωτό με πολύ περισσότερες γεύσεις που είναι καλό μεν, αλλά όχι κορυφαίο όπως τα σιροπιαστά. Επίσης φέτος λείπει η επίγευση από το φρέσκο γάλα της περιοχής, που χρησιμοποιούσε στα παγωτά τα προηγούμενα χρόνια. Πάει χάλασε κι ο μπαρμπα-Δημητρός.
απο ενα κομματι καρυδοπιτα (αρκετα καλη), γαλακτομπουρεκο (καλο), μπακλαβα (αρκετα καλο). 5 ευρω συνολο.
ο κυριος που σερβιρει με το αμανικο και τη μασχαλοτριχα στη φορα, αρκετα βαριεστημενος. λυπηθηκα που μπηκα στο μαγαζι και τον σηκωσα απο την καρεκλα...
Καταπληκτική καρυδόπιτα.
Αν και το ονομαστό του γλυκό είναι το ρεβανί,
η καρυδόπιτα του είναι άπαιχτη.
Καμία σχέση με τις κλασσικές καρυδόπιτες.
Δεν πικρίζει το καρύδι που έχει μέσα
και είναι σωστά σιροπιασμένο.....
σεβαστη ποσοτητα και σταθερη ποιοτητα.
ο κυριος που σερβιρει με το αμανικο και τη μασχαλοτριχα στη φορα, αρκετα βαριεστημενος. λυπηθηκα που μπηκα στο μαγαζι και τον σηκωσα απο την καρεκλα...
Αν και το ονομαστό του γλυκό είναι το ρεβανί,
η καρυδόπιτα του είναι άπαιχτη.
Καμία σχέση με τις κλασσικές καρυδόπιτες.
Δεν πικρίζει το καρύδι που έχει μέσα
και είναι σωστά σιροπιασμένο.....
συνδυασμος ρεβανι με ντοντουρμα σκιζει ;)
τιμες ελαφρως τσιμπημενες.