Επίλεξε την τοποθεσία του καταστήματος στο χάρτη
Αντωνόπουλος
Συμβουλές:
Τα πολύ μεγάλα σχόλια κουράζουν και τα πολύ μικρά δεν συνεισφέρουν σε τίποτα.
Όταν πρόκειται για αρνητικό σχόλιο, απόφυγε το λαϊκιστικό καταγγελτικό ύφος.
Δεν έχει σημασία τι γράφεις, αλλά πώς το γράφεις. Διάλεξε πιο κομψές εκφράσεις
χωρίς όμως να αλλάζει η ουσία του σχολίου. Απόφυγε μη κόσμιους χαρακτηρισμούς
(π.χ. αίσχος, άθλιο, λαμόγια, εγκληματίες), όλοι τους μπορούν να
αντικατασταθούν από χαρακτηρισμούς που αποδίδουν το νόημα αλλά χωρίς να προκαλούν.
Μην ξεχνάς ότι το σχόλιό σου είναι δημόσιο και γραπτό, το διαβάζουν πολλοί άνθρωποι
διαφορετικών νοοτροπιών και δεν πρόκειται για σχολιασμό μεταξύ δύο φίλων. Αφιέρωσε
1 λεπτό σκέψης πριν το υποβάλεις και φρόντισε να είναι εποικοδομητικό για τους
υπόλοιπους χρήστες του ταβερνοχώρου!
Δες περισσότερα στους κανόνες σχολιασμού.
Πάντα έχει φρέσκο ψάρι, το οποίο το ψήνει καλά, όπως και τα λαχανικά του είναι πολύ καλά.
Θα το ξανατιμήσουμε σίγουρα.
Σαν τοποθεσία λέει αφού είναι κυριολεκτικά πάνω στην θάλασσα. Σαν χώρος δεν είναι κάτι το φοβερό, μια επαρχιακή κλασσική ψαροταβέρνα.
Φαγητό: τα ψάρια που μας έβγαλε να διαλέξουμε ήταν φρσκότατα, και σε καλή τιμή (45ευρώ/κιλό τα μεγάλα και τα υπόλοιπα πιό φθηνά). Μας έψησε ένα λαβράκι στα 3 κιλά με επιτυχία, αλλά και κάτι άλλα ψιλά που δοκιμάσαμε ήταν εξίσου καλά. Μας άρεσαν πολύ και τα λαχανικά του στις σαλάτες, που τα προμηθεύεται από ντόπιες αγορές. Στο ελαιόλαδο δεν ήταν καθόλου φειδωλοί. Πολύ καλά λάδια και στο τηγάνι.
Το σερβις είναι το κλασσικό της ταβέρνας, χωρίς πολλά πολλά.
Άνετα θα ξανα πήγαινα.