εύγεστον

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜπουγατσατζίδικο-Τοστάδικο-Κρεπερί
ΔιεύθυνσηΜιαούλη 34, Πλαγιάρι
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2392062719
Διαδίκτυο
Ωράριο05:00-13:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2001
ΙδιοκτησίαΠαναγιώτης Μελισσινός

Εικόνες (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Μπουγάτσα τυρί (άριστη)
[εικόνα]
Μπουγάτσα κρέμα (καλούτσικη)
[εικόνα]
Εσωτερικό
[εικόνα]
Βιτρίνα

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κάρτα

Σxόλια (6)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
varethika ton prologo
Αξίζει ,μπουγάτσα πάντα φρέσκια και χειροποίητη η οικογένεια που το δουλεύει πάντα χαμογελαστοι και όλοι τους καλοτροποι
Ragioniè
Εργαστήριο μπουγάτσας στον κεντρικό δρόμο του Πλαγιαρίου που κατά την γνώμη μου έχει την καλύτερη μπουγάτσα τυρί στην νοτιοανατολική πλευρά της πόλης(Μίκρα-Περαία-Θέρμη).

Αρκετά λεπτό φύλλο με πλούσια γέμιση τυριού,αν την πετύχετε καυτή είναι θεσπέσια.Η κρέμα ήταν γλυκιά,όχι όσο γλυκιά θα ήθελα για τα γούστα μου αλλά το φύλλο ένα ‘’τσικ’’ πιο χοντρό από του τυριού.Καλή ήταν όμως,δεν ήταν κορυφαία όμως και στο ίδιο επίπεδο με την τυρί.

Έκαστος δύο ευρώ αν θυμάμαι καλά,αξίζει αν βρεθείτε στην περιοχή.
Δειπνολάγνος
Μαγαζί πολλών χρόνων που το δουλεύουν με μεράκι, για μένα πέρα απο την μπουγάτσα του το τοπ του είναι η πίτσα! Απλα μυθικη αλλά τελειώνει νωρίς
Terzan
Εξαιρετικό μπουγατζατζιδικο. Πέρα από τις γνωστές και κλασικές συνταγές μπουγάτσας πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε μπουγάτσα με μανιτάρια και μπουγάτσα με Μερέντα (ξυπνάει μνήμες παιδικής ηλικίας).....
notomorrow
Μπουγάτσα 1,80€ ή 2,60€ η μιάμιση. Τυρί φοβερή, κρέμα πολή καλή , σπανάκι καλό, κιμάς πολύ καλός αλλά με αρκετή κανέλα μέσα και είναι βαρύς.
Σπανακόπιτα, ζαμπον κασέρι, λουκάνικο όλα πολύ καλά, καφέδες to go κα Όλα χωρίς πολλά λάδια, φιλικά προς το ευαίσθητο στομάχι.Πάντα άριστη εξυπηρέτηση με πολύ χαμόγελο.

Δοκιμάστε άφοβα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
stephan
Πολύ καλή μπουγάτσα με κρέμα, στην εξαιρετική τιμή 1,70 Ευρώ.Αξίζει.