Σίμος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα
ΔιεύθυνσηΛυγιά
ΝομόςΠρέβεζας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΙδιοκτησίαΓεωργία Καλογήρου
Πρόσθετες πληροφορίες:
Έχει και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Σxόλια (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
JimAris
Πήγαμε πριν 4 χρόνια περίπου. Το θυμάμαι ακόμα & τώρα. Όπως λέει & ο φίλος από κάτω μας το πρότεινε ντόπιος από την περιοχή. Ίσως από τα καλύτερα τραπέζια σε θαλασσινά & ψαρικά. Σίγουρα θα ξαναπάω με χαρά στον Νίκο αν θυμάμαι καλά, ο γιος του Σίμου.
skoumprakis
Λαϊκή και έντιμη ψαροταβέρνα χωριού, με καλούς μεζέδες και φτηνές τιμές. Δεν έχει μεγάλη ποικιλία από μεγάλα ψάρια, αλλά σε καλαμάρια-μύδια-χταπόδι-σαρδέλες-γαύρο ότι πήραμε ήταν σχεδόν εξαιρετικό. Δεν είναι πάνω στην αχανή παραλία Λούτσας-Βράχου-Λυγιάς με τα beach-bar, αλλά μέσα στο χωριό, στην παραλία Λυγιάς, μετά την εκκλησία όπου γίνεται το αυγουστιάτικο πανηγύρι.

Σε αυτό το σημείο, ας προσθέσω έναν μίνι οδηγό στρατηγικής για την αναζήτηση καλού φαγητού. Αν είσαι σε ένα άγνωστο μέρος και ψάχνεις να βρεις κάπου καλά να φας, πρέπει να επιλέξεις με προσοχή ποιον θα ρωτήσεις. Η ξανθιά barwoman, εικοσιενός Μαΐων, ΔΕΝ είναι το καταλληλότερο άτομο για να σου υποδείξει τη σωστή ψαροταβέρνα, όσο κι αν θέλεις να της πιάσεις κουβέντα. Αντίθετα, το ζευγάρι τριανταπεντάρηδων με τις κοιλίτσες, χωρίς παιδιά, που κάθονται στην παραλία μέχρι το ηλιοβασίλεμα, ναι, είναι πιο πιθανό να σε στείλουν στην καλύτερη ταβέρνα της περιοχής.