Παντσετάδικο

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΨητοπωλείο
ΔιεύθυνσηΑλεξάνδρου Παπαναστασίου 122, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310316645
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Πανσετάδικο, #κοτόπουλο, #σούβλες

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έχω κάτσει μερικές φορές 2011 και 2019. Τραπεζάκι έξω λαϊκό. Σέρβις βαρύ. Ωραίο σαντουιτσάκι, με πανσετούλα λεπτή αλλά σκέτο λίπος, πατάτες έτοιμες αλλά όχι προκάτ, αλοιφές προκάτ εκτός από τζατζίκι. Από τα κρέατα προτιμώ την μοναδική σούβλα που έχει, το κοντοσούβλι. Μπιφτέκι αδιάφορο, σουβλάκι συμπαθητικό. Αξίζει μια δοκιμή, πάνω από το μέσο όρο της πόλης.

Εικόνες (26)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κοντοσούβλι
[εικόνα]
Σουτζουκάκια
[εικόνα]
Καυτερή (καλή)
[εικόνα]
Πανσέτες (καλές αλλά σκέτο λίπος) & Σουβλάκια (καλά) & Μπιφτέκια (αδιάφορα)
[εικόνα]
Πίτες (καλές)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή (εμπορίου, οκ)
[εικόνα]
[εικόνα]
Κοτόπουλο (οκ)
[εικόνα]
Κοντοσούβλι (καλό)
[εικόνα]
Σάντουιτς πανσετάκι (πολύ καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Τηγανισμένες πατάτες μερίδα
[εικόνα]
Σουτζουκάκια μερίδα
[εικόνα]
Πανσετούλες μερίδα
[εικόνα]
Σουτζουκάκια μερίδα
[εικόνα]
Ποικιλία κρεάτων
[εικόνα]
[εικόνα]
Βιτρίνα
[εικόνα]
Βιτρίνα
[εικόνα]
Βιτρίνα
[εικόνα]
Σάντουιτς (πανσετάκι & σουτζουκάκι)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Απρίλιος 2011)

Κατάλογος (1)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Αυγούστου 2019 (ελλιπής)

Σxόλια (62)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Θου-Βου
Μάρτιος 2024, παρήγγειλα ντελίβερι μία μερίδα σουτζουκάκια (8,50 €) και μία μερίδα κοντοσούβλι (9,00 €), τουτέστιν έκαναν μια μικρή και λογική αύξηση της τάξης του 0,50 € σε σχέση με τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Thanasis
Είχα φάει άπειρες φορές κάπου στο 2007-2008 που δούλευα σε μια μουσική σχολή κοντά και ενώ μου άρεσε για κάποιο ανεξήγητο λόγο σταμάτησα. Ξαναδοκίμασα Φλεβάρη του 24. Πανσετούλες αλά μαμά Τερέζα. Πολύ λεπτές, πολύ λιπαρές, πολύ αλμυρές και γενικά κολασμένες (για σάντουιτς). Κοντοσούβλι ανώτερο από τα εξειδικευμένα σουβλάδικα που έχουμε ανατολικά. Σουτζουκάκια υπερπρόστυχα με έναν σκασμό σκόρδο και μπαχαρικά (όπως μου αρέσουν). Μπιφτέκι κρεάτινο, αλλά plain χωρίς πολλά πολλά. Δεν το προτιμώ έτσι αλλά θεωρώ πως είναι καλή εναλλακτική για όποιον θέλει κάτι σε κιμά χωρίς πολλά μπαχάρια.

Θα γίνουν επαναλήψεις, αλλά as it is μου φάνηκε σαν μια εξαιρετική και αρκούντως ποιοτική επιλογή για delivery σε σάντουιτς.
Atmos
Από τότε που έκλεισαν τα Ψητομπερδέματα στη Τούμπα όποτε με φέρνει ο δρόμος ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ.
Smirnoff
Κερδίζει επάξια το βραβείο αύξησης τιμών, μιας και η ίδια πίτα κοντοσούβλι που πέρσι κόστιζε 2,90 ευρώ, φέτος ανέβηκε στα 3,70.

Εντωμεταξύ στο μέγεθος πάντοτε χώλαινε (θέλεις τρεις για να χορτάσεις), και σε ευγένεια επανειλημμένα τους έχω δει να είναι ό,τι νάναι (μια κοπέλα μπροστά μου δεν απάγγειλε την παραγγελία της αυτόματα σαν ποίημα, καθυστέρησε λίγο, και μόνο που δεν της γάβγισαν) οπότε από μένα ένα ακόμα μαύρο σαν τη νύχτα στα βουνά και αντιός.
Θου-Βου
Έχω κάτσει επιτόπου 2 φορές και έχω παραγγείλει ντελίβερι άλλες 2-3. Η πανσέτα του είναι υπερβολικά λεπτή και με πάρα πολύ λίπος. Τα σουτζουκάκια μικρά, αφράτα, εθιστικά, αλλά πολύ πιθανόν να είναι από κιμά ανάμικτο, δηλαδή να είναι και μοσχάρι και χοιρινό. Προτιμώ τα σουτζουκάκια στο Περί λαδόκολας ο λόγος. Το αποκαλούμενο χοιρινό «κοντοσούβλι» πολύ καλό. Οι πατάτες από βιομηχανία, αλλά όχι κατεψυγμένες.

Παρήγγειλα ντελίβερι Σεπτέμβριο 2023, μία μερίδα σουτζουκάκια (8,00 €) και μία μερίδα κοντοσούβλι (8,50 €), βλ. φωτο. Οι ποσότητες ικανοποιητικές. Απόδειξη μου δίνουν πάντα κανονικά, είτε πάρω επιτόπου είτε ντελίβερι. Έχουν δικό τους διανομέα, δεν χρειάζεται να μπαίνεις στις πλατφόρμες.
Piroski
Ψιλοχαμηλές τιμές στα σάντουιτς, αλλά μικρότερα του μέσου όρου.

Το κοντοσούβλι ωραίο με καρβουνίλα, αν και λίγο παραπάνω λιπαρό.
Πανσετούλα πολύ λεπτή και ξεροψημένη, μου αρέσουν πιο ζουμερές. Σαν αποτέλεσμα όμως το σαντουιτσάκι είναι οκ.

Θα ξαναπάρω, μια χαρά είναι.
nestrom
Το κοντοσούβλι του είναι θεϊκόν!
Τα υπόλοιπα άνω του μετρίου.
Σταύρος
Αναθεωρώ την προηγούμενη κριτική μου: η παντσέτα έχει πέσει αισθητά σε ποιότητα, ήταν στεγνή και δύσκολα μασιόταν.
Σταύρος
Ε, όταν σε λένε "Παντσεταδικο", αναμενόμενο είναι το δυνατό σου "χαρτί" να είναι η παντσετα η οποία τρώγεται ευχάριστα! Και το σουβλάκι τους είναι συμπαθητικό.
Κοντοσουβλι δε θυμάμαι να έχω δοκιμάσει.
Γαργαντούας
Σημερινή επίσκεψη. Έπεσα σε πολύ κίνηση οπότε περιμένεις ότι η εξυπηρέτηση πάει περίπατο. Άμεση παραγγελία επειδή πήγα για σάντουιτς και έδωσα μέσα παραγγελία όπως ορίζει το μαγαζί. Γενικά μέσα γινόταν χαμός από παραγγελίες για μαγαζί και delivery. Το σέρβις ευγενικό. Το σάντουιτς με κοντοσούβλι τίμιο αν και έχω φάει πολύ καλύτερα. Η πανσετα μέτρια, παραψημενη για τα γούστα μου και μόνο λίπος. Λογικά θα το ξαναπροτιμησω για γειτονικό.
Alexandros
Αγαπητέ MinasGr,
Επειδή στα περισσότερα σου σχόλια αναφέρεσαι μόνο σε τιμές με αρνητικό πρόσημο,
το φαγητό για εμένα είναι τρίπτυχο: ποιότητα, ποσότητα, εξυπηρέτηση.

Θα μας βοηθούσες αν συσχέτιζες τα σχόλια σου με τα παραπάνω στοιχεία.
Σε μία προσπάθεια να κάνουμε τα σχόλια της κοινότητας πιο αντικειμενικά, και να υπάρξει χρήσιμο interaction μεταξύ μελών.
Το ταβερνοαλάνι ας διαγράψει την επισήμανση μου αν δεν ταιριάζει.
MinasGr
Σάντουιτς 2.70€ όσο ειδικός και να είσαι πολύ ακριβή τιμή όπως όλα τα γύρω μαγαζιά. Δεν αξίζει
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Mikey
Πρόσφατη επιλογή με τη παντσέτα και το κοντοσούβλι να παραμένουν πολύ καλά. Στα πολύ αρνητικά η απουσία απόδειξης στην παραγγελία (ήταν delivery) παρόλη την επισήμανση. "Θα γυρίσω να στη φέρω σε 5 λεπτά" η απάντηση που δεν υλοποιήθηκε ποτέ προφανώς..
karas
Ξαναδοκιμαστηκε και η παντσετα ήταν και πάλι σούπερ. Βαρύ το σέρβις από τον ιδιοκτήτη, πήγα ο ίδιος στη κουζίνα να παραγγείλω γιατί βαρέθηκα να τον περιμένω. Τα σουτζουκάκια τα έξτρα που πήραμε δεν έλεγαν κάτι, πάτε καρφί για παντσέτα με μια ρετσίνα στα εξωτερικά τραπέζια είναι απολαυστικά!
Δειπνολάγνος
Απο τις καλύτερες επιλογές για πανσέτα!Μικρή τραγανή με καλή αναλογία κρεάς-λίπος.Χαλαρό service αλλά αξίζει η αναμονή για αυτό το φαγητό
Seventh
Το προτιμάω εδώ και καιρό για κάτι διαφορετικό από τον κλασσικό γύρο. Και θα το ξαναπροτιμήσω. Η νοοτροπία είναι όμως σε φάση "σε βλέπω που περιμένεις, όταν αποφασίσω εγώ θα σου πω πότε θα παραγγείλεις". Υπάρχουν πορτοκαλιές και απέναντι.
paikspawn
Νόστιμο φαγητό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσο πολύ κόσμο.
kosmasf
Το κοντοσούβλι του είναι από τα κορυφαία της πόλης
karas
Επανήλθα με διαδοχικές επισκέψεις και ήταν όλες πετυχημένες. Μετράει η παντσέτα του, αξίζει.
sevax665
Ειλικρινά έχω γίνει 39 χρόνων κι έχω κυριολεκτικά φάει όλη την πόλη. Μεγάλωσα Μαρτίου-χαριλαου και το εν λόγω μαγαζί υπάρχει περίπου 20 χρόνια. Η παντσετα του είναι σταθερά η κορυφαία στην πόλη την έχω δοκιμάσει σε διάφορες φάσεις και παραμένει ολόιδια. Τελευταια δοκίμασα και άλλα είδη για την εναλλαγή. Είναι όλα πεντανόστιμα. Θα πω κλείνοντας, ότι έχω φέρει 5 διαφορετικά άτομα στο μαγαζί και όλοι, μα όλοι μου είπαν μπράβο Ηλία, πώς δεν το ξέραμε τόσο καιρό το μέρος. Πραγματικά πάτε
Theomd57
Επίσκεψη το Σάββατο 29/9/2018 γιά παραγγελία πακέτο στις 20,30μμ.
Πολύ μεγάλη η προσέλευση του κόσμου , οπότε γιά να ετοιμασθεί η παραγγελία μου έπρεπε να περιμένω 20 με 25 λεπτά περίπου.
Κατά την διάρκεια της αναμονής μου είδα ότι οι τηγανισμένες πατάτες του ΔΕΝ είναι ''σπιτικές-χεράτες'' ΑΛΛΑ προτηγανισμένες ! Μπροστά μου έγινε ανεφοδιασμός της φριτέζας από σφραγισμένη σακούλα με τις βιομηχανοποιημένες πατάτες οι οποίες ,όμως, θα πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι πολύ νόστιμες και οπτικά μοιάζουν με τις σπιτικές !!
Οι πανσετούλες του μικρές και λεπτές είναι πολύ νόστιμες αλλά θα τις προτιμούσα πιό καλοψημένες -ας όψεται η βιασύνη τους λόγω της κοσμοσυρροής-
Τα σουτζουκάκια του ομοίως πολύ καλά ! Θα τολμούσα να πω ότι με θύμισαν τα εξαιρετικά σουτζουκάκια του ''Ρογκότη'' στην πλατεία Ελευθερίας την δεκαετία του '80 .
Γενικά , πολύ θετικές εντυπώσεις γιά τα συγκεκριμένα εδέσματα.
JohnJohn
Αρκετές επισκέψεις στο συγκεκριμένο μαγαζί. Προφανώς η must επιλογή προκύπτει από το όνομα του μαγαζιού. Στο σάντουιτς βάζει αρκετές μικρές παντσέτες, σε συνδυασμό με σπιτικές πατάτες και τα παρελκόμενα. Οι πίτες μερικές φορές είναι λίγο παραπάνω λαδερές από το φυσιολογικό, αλλά με τόσο γευστικό κρέας αυτά είναι ψιλά γράμματα.
Miaaami
Αραβική ανάμικτη πανσέτα σουτζουκάκι!! Ωωωω ναι! μπορείς να παραγγείλεις ανάμικτο! Το σουτζουκάκι λίγο βαρύ αλλά νόστιμο, η πανσέτα κάποιες φορές όχι τόσο ξεροψημένη όσο θα ήθελα. Το κοντοσούβλι όχι πάντα καλό, μου έχει τύχει χθεσινό που δεν τρωγόταν με τίποτα! Αξίζει η πανσέτα και το σουτζουκάκι, πατάτες καλές.
Mikey
Όσες φορές έχω φάει δεν έχω απογοητευτεί αν και η παντσέτα του είναι σαφώς καλύτερη όταν έχει μόλις βγει. Πολύ ευχάριστη έκπληξη και το κοντοσούβλι του. Οι πατάτες στο χέρι και μετράνε πολύ. Θα δοκιμάσω σουτζουκάκι την επόμενη φορά. Στο μόνο αρνητικό πως πρέπει να μένεις "δίπλα" για να κάνουν delivery..
dokimastis
Σουτζουκάκια μερίδα πολύ καλά! 12 τμχ. λίγες πατάτες χεράτες και κάποια συμπαρομαρτούντα 6,5ε πολύ καλό ντηλ..
karas
Επαναληπτική επίσκεψη, αυτή τη φορά όμως αρνητικές εντυπώσεις. Ελπίζω να έτυχε, θα δώσω άλλη μια ευκαιρία, αλλά η δεύτερη φορά παίρνει βαθμό πολύ κάτω από την βάση.
karas
Πρόσφατες επισκέψεις, δοκιμάστηκαν τα προτεινόμενα από παλιότερους χρήστες σουτζουκάκια και παντσέτες. Κέρδισαν οι παντσέτες. Πολύ νόστιμες και ειδικά αν τις πάρεις σε σάντουιτς, θα σου βάλει μέσα 3-4 μικρά παντσετάκια με αποτελέσμα να στο κάνει τούμπανο.

Φιλικός ο ιδιοκτήτης, λαικό κλίμα θα το ξαναπροτιμήσω σίγουρα.
AG
έχω κάτσει 3 φορές στο συγκεκριμένο μαγαζί. Πάντα δοκιμάζω σκέτα τα κρέατα και όχι σε sandwich.

Τα σουτζουκάκια του μου θυμίζουν πολύ (στην γέυση και όψη) παρόμοια που βρίσκει κανείς στην Τουρκία, που άν πάρετε και την δροσερή sauce γιαουρτιού θα σας ταξιδέψουν..

Μπιφτέκι και παντσέτες θα έλαγα συμπαθητικά. Κοντοσούβλι λίγο στεγνό. Κοτόπουλο και σουβλάκι δεν έχω δοκιμάσει. Είναι ευγενικά τα παιδιά που το δουλεύουν, τιμές οκ (μας βγαίνει καν1 10ευρω το άτομο με 1 ποτο και καλό φαγητό.

Από εμένα εγκρίνεται
Τόλης
Δύο επισκέψεις (Μάρτιος 2014), όπου δοκίμασα σουτζουκάκι (πολύ καλό), παντσέτα (αρκετά λιπαρή και κάπως λαστιχένια) και φιλέτο κοτόπουλο (καλό, αλλά τίποτα συγκλονιστικό). Σίγουρα ξεχωρίζει από τις τυποποιημένες γεύσεις ενός κλασικού γυράδικου, σου δίνει μια περισσότερο σπιτική αίσθηση. Φρέσκες οι πατάτες του και καλές οι αλοιφές. Θα το πρότεινα, χωρίς όμως να το θεωρώ και must.
Σταύρος
Κρίνω ως ανώτερο όλων των κρεατικών του το φιλέτο κοτόπουλο μπούτι.
MANOS
..είχα να πάω πολλά χρόνια .. καλό!..και η πατάτα κομμένη
στο χέρι---(7.5/10)
salma
το έχω προτιμήσει πολλές φορές. Σουτζουκάκια και πανσετούλες είναι στανταράκια όμως το κοντοσούβλι μια είναι καλό μια είναι θεόξερο. Οι τιμές είναι καλές. Στα συν η ότι να ναι μουσική που παίζει για τέτοιο μαγαζί. Ακούς ροκιές και τζαζιές στο full.
Giannis
Αραβικη πιτα(πολυ καλη) με κοτοσουβλακι και σαλατα πολυ καλο,πατ.φρεσκια ποσοτητα μικρη.
Αραβικη με κοντοσουβλι μικρη ποσοτητα το κοντοσουβλι..
5,5 για τα 2,τιμες τσουχτερες το κοτοσουβλακι τουλαχιστον αξιζε το κοντοσουβλι ετσι και ετσι.
kflynt
πολύ ωραίο πανσετάκι. δυνατό σάντουιτς. μεγάλο μείον οι πατάτες. χοντροκομμένες και με πολλή λαδίλα. θα ξαναπάρω όμως σίγουρα.
spartakos
Killer πανσέτες, τιμές σχετικά νορμαλ. Αποζημιώνει όμως και με τη γεύση και την ποσότητα, όσες φορές πήγα μου γέμισε όσο δεν πήγαινε το σάντουιτς με κρέας
μαμ-ούνι
Τα παντσετάκια τέλεια...οι πατάτες φρέσκες & καλοτηγανισμένες...οι τιμές "δίνουν μάχη" με το 23% ΦΠΑ για να μείνουν σταθερές...το προσωπικό & το αφεντικό ευγενικότατοι... Σε περιόδους δύσκολες από όλες τις πλευρές αυτά τα μικρά - συνοικιακά μαγαζιά απότελούν τη λύση.
stephan
Περίπου δύο μήνες μετά από την πρώτη καλή εντύπωση,δυστυχώς η δεύτερη ήταν απογοήτευση!Το σουντζουκάκι του ήταν καλό όμως οι πατάτες του ήταν πολύ κρύες και άνοστες.Έμοιαζε σα να τις είχε ψήσει το πρωϊ, και εγώ τις έφαγα 2 μ.μ. Το παντσετάκι του κρύο και αυτό φυσικά μαζί με τις φριχτές κακής ποιότητας πατάτες του.Πιστεύω ότι επαναπαύθηκε και έριξε γρήγορα την ποιότητα.Θα του δώσω μια ακόμη ευκαιρία και εάν και σε αυτή είναι τόσο μέτριος τότε θα πάρει Χ το μαγαζί του.
Σκουμπρολουκάνικο
Το ανακάλυψα πρόσφατα και μετά από 4 - 5 δοκιμές που έχω κάνει νομίζω οτι είναι πολύ καλή επιλογή.

Οι πατάτες του είναι πολύ καλές, η πανσέτα του είναι ΟΚ, αλλά τα σουτζουκάκια του είναι φανταστικά. Έχουν μια υπέροχη γεύση από τα κάρβουνα και τα καρυκεύματα που σε στέλνει σε άλλη διάσταση! Επίσης, αν πάρουμε υπ’ όψιν το τεστ της χώνεψης, είναι το μοναδικό σουτζουκάκι που το έχω χωνέψει σαν να ήταν σπιτικό. Όσα άλλα έχω δοκιμάσει τα ρευόμουν για ώρες.

Από άποψη τιμής η αλήθεια είναι οτι με τα ίδια λεφτά μπορείς να φας κάτι πιο χορταστικό από αλλού, αλλά νομίζω οτι η ποιότητά του σε αποζημιώνει.
paikspawn
Πολύ ακριβό για την ποσότητα του. Και από ποιότητα κάτω του μετρίου.
thanasis
Με τις πρώτες δοκιμές έγινε το αγαπημένο σάντουιτς. Εντάξει, γεύση, ψήσιμο κρεάτων, χειροποίητες πατάτες, τα πάντα όλα. Λαϊκός ο τύπος που το δουλεύει! Μερικές φορές το σάντουιτς στο σύνολο βγαίνει πολύ αλμυρό, δεν ξέρω τι ακριβως φταίει, αλλά δεν έχει και τόση σημασία. Εγγύηση το παντσετάδικο για τίμιο σάντουιτς!
stefanos
Απλα τελεια πανσετα και μπιφτεκακι. Αξιζει 100% πολυ καλη ποιότητα. Τρεις επισκεψεις ως τωρα
stephan
Παντσετάκι πίτα,με κανονικές τηγ. πατάτες(όχι κατεψυγμένες),πάρα πολύ καλό!Συστήνεται για γρήγορο ελληνικό φαγητό.
Bill
Πανσετακι εξαιρετικο, μπιφτεκακι πολυ καλο και πατατες οχι προτηγανισμενες.Συστηνεται ανεπιφυλακτα.
foodlover
Απο τα καλύτερα πανσετάκια στη πιάτσα,γι αυτό και λέγετε πανσετάδικο άλλωστε.Εκτός απο μερίδα στο τιγκάρει και στο σάιντουιτς.Πολύ καλό και ποιοτική επιλογή στη μόδα της μηδενικής ποιότητας-ποσότητας
stefos
Τα σπαει το πανσετακι. Δεν κοβει αποδειξη...
satapata
Πριν λίγο πήρα 2 μπιφτέκια σε ψωμάκι, το ένα με ουγγαρέζα και το άλλο με πάπρικα.Ακόμη μια φορά μένω 100% ικανοποιημένος από το μαγαζί.Τα μπιφτεκάκια τα σπάνε, ενώ γούσταρα πολύ το εξής σκηνικό. Επειδή οι πατάτες (σπιτικές) δεν ήταν αρκετές και για τα 2 σάντουιτς, ο τυπάς προτίμησε να μου πει στα ίσια να περιμένω 5 λεπτά μέχρι να τηγανίσει καινούριες, παρά να βάλει από 2-3 στο καθένα και να τελειώνει η υπόθεση!Μπράβο λοιπόν!
Satapata
Παραγγελία Τρίτη 01/03.
Αν και δεν έχει καθόλου γύρο, από τα καλύτερα που έχω φάει.
Πήρα ένα μπιφτέκι σε ψωμάκι και πανσετάκι σε αραβική.
Και τα δύο ήταν τέλεια!Στα συν οι σπιτικές πατάτες!
Αν δε θέλετε λοιπόν γύρο, για μένα είναι μονόδρομος για Χαριλάου!
Γιαντράνκα
Φοβερό το σάντουιτς με τα μινιόν σουτζουκάκια και πρώτη τηγανητή πατάτα κομμένη στο χέρι. Από τα καλύτερα που έφαγα τελευταία. Ρισκάρω την πρόβλεψη ότι μετά και την επέκταση που έκανε, θα αφανίσει το διπλανό γυράδικο.
varethika ton prologo
ξαναπηρα αραβικη με παντσετα και παπρικα
πολυ ωραιες πατατες και νοστιμο κρεας
τιμη νομιζω 2,50
στην σουβλα ψηνοταν ζουμερο κοντοσουβλι
θα το δοκιμασω αλλη φορα
πρωτη επιλογη για φαστ φουντ στην χαριλαου
για μενα
NickThes
Δοκίμασα και εγώ μετα απο τα σχόλια σας.
Παντσετάκι με αραβικη, πεντανοστιμο.
Σουτζουκάκι επίσης. Πολύ καλό και καθαρό.

Δοκιμάστε!
Nacho
Δοκίμασα μετά τα όσα διάβασα και πραγματικά το πανσετάκι του είναι πολύ ωραίο.Ειδικά με αράβικη πίτα.Και σε καλή τιμή.
Miaaami
Αράβικη, πανσετα, πατατες (φρεσκιες), φλωρίνης! Πολύ καλο! Γενικα το προτιμώ όταν θέλω delivery. Με έχει απογοητευσει κάποιες φορες που πήρα να κάνω παραγγελια και μου είπανε οτι δεν έχει άτομο εκεινη την ωρα και θα ρχότανε αργοτερα. Αλλα επιμένω!
varethika ton prologo
...ηθελα κατι να φαω και αφου περασα τους γνωστους δεινοσαυρους της γευσης goodys prassas και λοιπα τιτανοτεραστια γυραδικα της παπαναστασιου ανεσυρα απο την βοηθητικη μνημη την πληροφορια του ταβερνοχωρου οτι καπου εδω βρισκεται το πανσεταδικο
εξω απο τα μαγαζι εχει 3 σταντ,οι μουσικες που επαιζε ηταν σεζαρια εβορα και κατι αφρο ρεγγε κουβανεζικα ενω οντως δεν ειχε γυρο
παραγγειλα πανσετα(λεπτη ξεροψημενη χωρις πολυ λιπος και νοστιμη) και σουτζουκακια τα οποια ηταν και αυτα νοστιμα(επιφυλασσομαι για καποια προσθετα γευσης γιατι ειχαν αυτη την μυρωδια που σε τρελλαινει ενω στο τελος εφεραν φουσκωμα)
αλοιφες οκ, πρεπει να ηταν δικες του
ενω ειδα οτι κανει σαντουιτς και σε ζαπατα που το ψηνει στο καρβουνο
το ολο κονσεπτ ειναι πολυ καλο και αν περναω απο κει θα ξαναφαω σιγουρα
Stamatis
Πολύ καλό! Το δοκίμασα τυχαία, ως εναλλακτική λύση έναντι του Πρασσά (Μπότσαρη με Παπαναστασίου) και με ενθουσίασε. Πολύ καλό λουκάνικο (τζουμαγιάς). Γενικά πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή γρήγορου φαγητού.
kastoras
Το καλύτερο σάντουιτς της γειτονιάς.
Μικρά αλλά έχουν παραμείνει σταθερά στα 2 ευρο.
Εγώ έχω ξεχωρίσει το μπιφτέκι!

**πάντα σε αράβικη.
Titman
Παιδες πραγματικα ΑΠΑΙΧΤΟ...Το συνιστω ανεπιφυλακτα και δε θα σας απογοητευσει!Ιδιαιτερη προσοχη να δωθει στο πανσετακι(προφανως αλλιως τι το εβαλε στην ταμπελα) και στο σουτζουκακι κατα τη γνωμη μου.Οντως τα κρεατα ειναι λιγο παραπανω αλατισμενα ομως.
Sofia
τελεια η αραβικη πιτα, λιγο παραπανω αλατισμενα τα κρεατα του κ βασικα ενω ειναι ολα νοστιμα μου τη σπαει που ετσι που βαζει το κρεας κ τη χτυπητη κ τη πιπερια φλωρινης που ζηταω το μισο σαντοιτς ειναι παγωμενο κ το μισο ζεστο..Σπασιμο..Μπασταρδεψε τα λιγο τα υλικα..Α κ εχει τις πιο κουλ μουσικες επιλογες σε γυραδικο απο dance κομματια μεχρι παπακωνσταντινου..το βαζουν κ δυνατα..χαχα..οι γιοι του παντσετα..
Δημήτριος
Δεν είναι και κακό το φαγητό αλλά ο ιδιοκτήτης ήταν, είναι και παραμένει Γομάρι!!!!
Fanis
Τρομερο - να περιμενετε μικρα αλλα περιποιημενα σαντουιτσ.
Δοκιμαστε παντσετα με τη καυτερη σαλτσα, τα σπαει!
Η πιτα του πολυ καλη!
Nikolas
Γι'αυτο ειμαι τοσο αισιοδοξος για το μελλον αυτου του τοπου..Εχουμε τοσο κοινη αντιληψη για τα πραγματα που ο δρομος για την επιτυχια ,ειναι -σχεδον -αυτονοητος...
:)
Titman
Απιθανο μαγαζακι!!!Πολυ νοστιμα κρεατα,μικρα περιποιημενα σαντουιτς.Απλα υπεροχο.
νικος παππαδοπουλος
χάλια μαύρα....