Δαήση

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΞένο
ΔιεύθυνσηΟλύμπου 75, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310271593
Διαδίκτυο
Ωράριο
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Daisi, Δαγλή, Δαηγλή, #γεωργιανό
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "kафе-ресторан" (καφέ-εστιατόριο). Ιδιοκτησία Valerian Dugarov. Το 2010 έκανε ανακαίνιση και έβαλε φιμέ τζάμια.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Οκτώβριο 2017.
  • Κλασικής αισθητικής γεωργιανό εστιατόριο. Κιτς περιβάλλον. Το μαγαζί γεμίζει από ομογενείς (όλοι γνωστοί μεταξύ τους), από όλες τις ηλικίες, και κάτι που σπάνια έχω δει σε άλλα γεωργιανά της πόλης, έχει και κορίτσια και γυναίκες. Μουσική αρκετά δυνατή, ακόμη και σε καθημερινή. Στη μέση του μαγαζιού υπάρχει χώρος ανάμεσα από τα τραπέζια, γιατί όλο και θα παίξει κανένας χορός.
  • Σέρβις από ένα παλικάρι, που ήταν οκ αλλά βαρύς.
  • Έχει αρκετά φαγητά, προφανώς μόνο γεωργιανή κουζίνα: κρέατα, ζυμαρικά και ορεκτικά. Ότι δοκίμασα ήταν αξιοπρεπές, κάποια πιάτα πολύ καλά. Ξεχώρισα το χειροποίητο λουκάνικο "κουπάτι". Στα ζυμαρικά, χινκάλι και πελμένι, απογοητεύτηκα, γιατί ήταν σαφώς κατώτερα από τον ανταγωνισμό στη Θεσσαλονίκη.
  • Βγήκε 15€/άτομο με αρκετό φαγητό και αλκοόλ.
Θα ξαναπήγαινα άνετα.

Εικόνες (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ταρχούνι (γεωργιανό αναψυκτικό για ειδικά γούστα)
[εικόνα]
Χίνκαλι (μέτριο)
[εικόνα]
Σπεσιαλιτέ με "Κουπάτι (ψητό σπιτικό λουκάνικο)" (εξαιρετικό)
[εικόνα]
"Καμπάπι" & "Τκεμάλι (σάλτσα με κορόμηλα)" (καλή)
[εικόνα]
"Καμπάπι (ψητό κρέας στα κάρβουνα)" (καλό)
[εικόνα]
Πελμένι (μέτριο)
[εικόνα]
Ψωμί (καλό)
[εικόνα]
"Μπαζέ (σάλτσα καρυδιού)" (καλό)
[εικόνα]
"Ψητές καυτερές πιπεριές" (πολύ καλές)
[εικόνα]
"Κουτσμάτσι (βρασμένα στομάχια κοτόπουλου) με καρύδια" (πολύ καλό)
[εικόνα]
Μελιτζάνες με καρύδια (πολύ καλό)
[εικόνα]
Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο (οκ)
[εικόνα]
Εσωτερικά (Οκτώβριος 2017)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2017)

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2017: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2017: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2017: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2017: σελίδα 1/4

Σxόλια (22)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
slits23
δυο φορές το παλέψαμε και δεν τα καταφέραμε. Και τις δύο περιμέναμε μισή ώρα να μας πάρουν παραγγελία και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Ένα περίεργο πράγμα, σαν να μην μα θέλανε. Εντελώς διαφορετική εμπειρία από τα σχόλια παρακάτω. Κρίμα.
dokimastis
Νέα επίσκεψη με φίλο vegan- αυτός το διάλεξε το μέρος. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπήρχαν αρκετά να πάρει: Πίτα με Φασόλια (Λομπιάνι?), Μελιτζανοσαλάτα με Καρύδια (all time classic), Σαλάτα Ρόκα-Μαρούλι (οκ). Εγώ πήρα Χινκάλια (με 5 τον αριθμό έσκασα, οι ειδήμονες τρώνε τουλάχιστον 10!). Συνοδέψαμε με Ταρχούν 1lt, που απέρριψε ο φίλος και έτσι το ήπια όλο εγώ. Απόδειξη κανονικά. Σέρβις από κυρία φιλικό. Ήταν απόγευμα νωρίς κι έτσι καθαρά από καπνό και χωρίς ενόχληση μουσική.
Mikey
Μπορώ να πω πως ότι και να δοκιμάσαμε ήταν πάνω του μετρίου και ποιοτικά και ποσοτικά. Η εξυπηρέτηση πολύ ευγενική και φιλική. Το ντεκόρ είναι το τελευταίο που μετράει σε τέτοιες περιπτώσεις. Απόδειξη κανονικά. Θα ξαναπάω σύντομα.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
dokimastis
Πήγα εχτές έναν φίλο να δοκιμάσει γεωργιανή κουζίνα. Η αλήθεια είναι ότι είχα κι εγώ πολύ καιρό να φάω γεωργιανό.

Χινκάλι- πιλμένι είχαν τελειώσει. Πήρα ένα καμπάμπι (σουτζουκάκια με πολλά μπαχάρια, πιθανώς και με αρνίσιο κιμά μέσα) που ήταν φανταστικό, και πολύ χορταστικό!

Επίσης τα στάνταρ για μένα της κουζίνας αυτής
μελιτζάνα με καρύδια και ρόδι
και επίσης ρώσικη σαλάτα, όχι η ελληνική..

Ο φίλος ζήτησε και πήραμε το γκόμι, μια μαμαλίγκα (δημητριακό ματζουνοειδές) και μας το κάνανε με τυρί και ήταν οκ..

Δυστυχώς όμως ζήτησε και αγγουροντομάτα να την κάνουν σε γεωργιανό στιλ, και καυτερή, κι ήρθε ένα πράμα πύραυλος που δεν τρωγόταν απ το καυτερό.. :-)

Από ποτό συμβατικό λευκό κρασί και ταρχούνι, που είναι περίπτωση, αν δεν έχεις δοκιμάσει! Εμένα μ αρέσει πολύ πλέον.

Συνολικά 15ε το άτομο με απόδειξη. Δεν είναι και λίγα, αλλά μας άρεσε..
Βικτωρ Τ.
Εκκωφαντικης εντασης Γεωργιανα τραγουδια.Μελιτζανα με καρυδια καλη,σπανακι με καρυδια καλο,5 χινκαλι οκ,σουβλακι καλο,κεμπαπ καλο+2 μπυρες+1 αναψυκτικο=29,5 ευρω.
δημητρης
συμφωνω με τα σχολια των προηγουμενων οσον αφορα την εμφανιση του μαγαζιου, τις τιμες και τον χωρο.
φυσικα παραγγειλαμε γεωργιανη κουζινα. γενικα ηταν καλα (πιτα, μελιτζανοσαλατα, σπανακοσαλατα, κ.α.), απλα επειδη ειχαμε φαει και στο σιβηρια πελμενι, τα χινκαλι του δαηση δεν ηταν τοσο καλα.
kflynt
Επίσκεψη Αύγουστος 2012.

Αν δε το ξέρεις, δύσκολα θα καθίσεις, κυρίως λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης (φιμέ τζάμια και κουρτίνες). Έξω τραπέζια τύπου almeco πλεκτό πλαστικό με τζάμι από πάνω που βγάζει κρυάδα. Μέσα hardcore γεωργιανή διακόσμηση που δε μου αρέσει αλλά το βάζω στα θετικά.

Η κυρία που μας πήρε παραγγελία μας ενημέρωσε πως έχει μόνο γεωργιανή κουζίνα, αλλά για αυτό ακριβώς είχαμε πάει. Ευγενική αλλά όχι ιδιαίτερα κατατοπιστική Δεν σου προτείνει πιάτα, γι' αυτό καλό είναι να έχεις μια ιδέα από μόνος σου σχετικά με το τί θα πάρεις (δες σχόλια παρακάτω).

Το φαγητό ήταν εξαιρετικά καλό. Όλα φρεσκότατα και πεντανόστιμα! Ιδιαίτερες γεύσεις και όλα καλοφτιαγμένα! Τα κρέατά του επίσης πεντανόστιμα! Και οι τιμές απίστευτα καλές! 4 άτομα, φάγαμε/ήπιαμε για 6 και πληρώσαμε για 3!

Θα ξαναπήγαινα σίγουρα. Ειδικά αν σου αρέσει να δοκιμάζεις και να ψάχνεις, προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Τζίμης
Καταθέτω και εγώ με τη σειρά μου τη χθεσινοβραδινή, γαστρονομική μου εμπειρία. Καταρχάς, το μαγαζί αξίζει απ' όποια πλευρά και αν το δει κανείς: ποιοτική,πο-σο-τι-κή και τέλος σίγουρα κι οικονομική. Η εξυπηρέτηση της συμπαθέστατης κυρίας αν και πολύ καλή και διακριτική, ίσως στερείται λίγο της ζεστασιάς που θα περίμενε κανείς, αλλά μπροστά σε όλα τα παραπάνω το γεγονός αυτό σίγουρα αποτελεί "πταίσμα". Ο εσωτερικός χώρος και οι "καμένες" μουσικές επιλογές με γεωργιανά και ρώσικα άσματα, μπορεί να μην ενθουσιάσουν, αλλά δεν πιστεύω ότι και θα απογοητεύσουν από αισθητικής και ακουστικής άποψης. Θυμίζει λίγο ελληνικό ταβερνο-εστιατόριο της δεκαετίας 1960-1970,στοιχείο που ενδεχομένως σε κάποιους να αρέσει ενώ σε άλλους όχι. Το μόνο πραγματικά αρνητικό στοιχείο που θέλω να επισημάνω είναι οι μαύρες κουρτίνες που καλύπτουν όλη την πρόσοψη του μαγαζιού. Δεν καταλαβαίνω γιατί τις κρατάνε ακόμη οι άνθρωποι-προκαταβάλει αρνητικά τους περισσότερους, υποψήφιους πελάτες ενώ δε συντρέχει λόγος. Δε θεωρώ πως ,οικογενειάρχες όντες οι άνθρωποι, έχουν κάτι να κρύψουν. Δεν έπεσε κάτι ύποπτο ή επιλήψιμο στην αντίληψη ούτε τη δική μου ούτε της υπόλοιπης παρέας.
Τώρα, όσον αφορά το καθαρά γευστικό μέρος της υπόθεσης. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. Παιδιά, το μαγαζί αξίζει κάθε ευρώ από τα πιστέψτε με ,πολύ λίγα που πρόκειται να ξοδέψετε. Ενδεικτικά για μια τέλεια τυρόπιτα-χατσαπούρι, πραγματικά σε μέγεθος πίτσας ,όπως επισήμανε πολύ εύστοχα και ο καλός μύλος, 15 αχνιστά χινκάλι- ζυμοειδή, μεγάλα πιτάκια σε μορφή «πουγκιού» γεμιστά με κιμά (εξαιρετικά μεν-αλλά κάπως βαριά για βράδυ) και ένα δί-λίτρο μπουκάλι ταρχούν (γλυκό, ανθρακικό αναψυκτικό με πράσινο χρώμα-συνιστάται ανεπιφύλακτα καθώς βοηθά στην χώνεψη των τεράστιων ποσοτήτων που πιθανόν θα καταναλώσετε) μας βγήκε ΜΟΝΟ 6 ευρώ ανά άτομο (ναι, ναι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σας-πολύ καλά διαβάσατε 6 ευρώ) με κομμένη απόδειξη. Κλείνοντας, θα ήθελα να παραθέσω ένα καθαρά προσωπικό περιστατικό που μου συνέβη για να καταρρίψω κάποιους μύθους, με μερικώς στερεοτυπικά κατάλοιπα ας μου επιτραπεί να πω. Βγαίνοντας από το μαγαζί, χορτάτος και ευχαριστημένος από το φαγητό και την καλή παρέα, συνειδητοποιώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ότι έλειπε το πορτοφόλι μου. Επιστρέφω αμέσως στο μαγαζί με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την ευγενέστατη κυρία να ψάχνουν αντί για μένα , να το βρίσκουν κάτω από το τραπέζι και να μου το παραδίδουν άθικτο και ανέπαφο. Ανέφερα τέλος το συγκεκριμένο συμβάν , για να εξαλειφθούν οι όποιες ενδεχομένως φήμες έχουν ακουστεί κατά καιρούς περί πυροβολισμών, ξύλου, πράσινων αλόγων και ιστοριών για αγρίους.
Τελευταία επεξεργασία: από ταβερνοαλάνι
Tassos
Πήρα πακέτο χινκάλι (0,5 ευρώ το ένα) που είναι κάτι σαν "πουγκί" με κιμά και χατσαπούρι (τηγανόψωμο με τυρί) που έχει μέγεθος πίτσας. 6 χινκάλι και ένα χατσαπούρι 8 ευρώ. Από το να φάω το χάλια κοντοσούβλι του Μαλιώρα προτιμώ το χατσαπούρι για πείνα το βράδυ :-) Τρώς τα μισά κομμάτια το βράδι και τα άλλα μισά για πρωινό.
Ένα μεσημέρι με εξερευνητική διάθεση τρείς γενναίοι του βορρά διαβήκαμε το κατώφλι του μαγαζιού, που εξ΄όψεως πράγματι δεν δείχνει ιδιαίτερα φιλικό. Μέσα βέβαια ήταν γεμάτο παρέες και οικογένειες Γεωργιανών που έπιναν τον καφέ τους ή έτρωγαν και που οι άνθρωποι ουδόλως ενοχλήθηκαν από μας. Βέβαια το εσωτερικό του μαγαζιού αισθητικά μου ριξε μια κουτουλιά, καθώς πάνω απο το μπαρ υπήρχε μια ζωγραφιά (μάλλον)της Τιφλίδας φτιαγμένη με μια αποτρόπαια τρισδιάστατη τεχνική που θύμιζε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Υπερβάλω σίγουρα, αλλά οι τελευταίες επιτυχίες της pop σκηνής της Γεωργίας που ακουγόταν σε υψηλή ένταση, λειτουργούσαν επίσης ως όπλα μαζικής καταστροφής. Οπότε ο "sb" που κάθησε έξω το καλοκαιράκι έκανε την καλύτερη δουλειά, γιατί πέρα από τη διακόσμηση, τα φαγητά είναι νόστιμα και φτηνά. Βέβαια η δυσκολία στην λεκτική επικοινωνία με την κυρία που έπαιρνε τις παραγγελίες, μας έκανε να πάρουμε πολλά πιάτα που ήταν τεράστια σε μέγεθος και κάποια που σε εμάς τουλάχιστον φανήκαν άνοστα ή τρομακτικά. Για παράδειγμα όταν ρωτήσαμε τι είχε μια σαλάτα, που τελικά ήταν βραστές καρδιές κότας με μουστάρδα πιπεριά και ρόδι (όχι μέλι δεν είχε) η νοηματική της κυρίας που έδειχνε την καρδιά της να χτυπά, έκανε έμενα τον ρομαντικό να νομίζω ότι μου έλεγε πόσο μ΄αγαπά, κρυφά βέβαια από τα σόγια της που καθόταν παραδίπλα. Έτσι είπα ναι. Εσείς μην το κάνετε. Το σις κεμπάπ ήταν υπερχορταστικό και νόστιμο, τα χιγκάλι επίσης. Κορυφαία θεωρώ την τυρόπιτα στο μέγεθος οικογενειακής πίτσας και στη τιμή κομματιού. Το κρασί ήταν επίσης αποκάλυψη, ρωτήσαμε εαν έχουν από τα περίφημα εμφυαλωμένα της Γεωργίας, δεν είχαν, αλλά μας δώσαν χύμα απο την Γεωργία (όπως είπαν) το οποίο ήταν από τα πιο ευκολόπιοτα και γευστικά κρασιά που δοκιμάσαμε όλοι. Τρία άτομα ήπιαμε τρία κιλά! χωρίς καμία παρενέργεια-ούτε στη τσέπη μας. Εν τέλη θα το ξανατιμήσω σίγουρα, καλοκαίρι έξω με κρασί, τυρόπιτα και σις κεμπάπ και άλλη φορά πριν πω ναι θα διαβάζω καλύτερα...
Γρηγόρης
Σεμνό και αυθεντικό μαγαζί με εξαιρετικά γεωργιανά πιάτα.
Τους πρότεινα να μπούνε στο πρόγραμμα "κάθε Τρίτη βράδυ μενού 10 ευρώ" και δεν καταλάβαιναν. Όταν ήρθε ο λογαριασμός κατάλαβα εγώ: έτσι κι αλλιώς τρως με κάτω από 10 ευρώ!
Μην πάτε μετά τις 12: Σφουγγαρίζουν (παρουσία πελατών) με απορρυπαντικά που σου τρυπάνε τη μύτη!
Λαϊκογκουρμές
Οκ, το μαγαζί είναι ξεκάθαρα hardcore ρωσοποντιακή κατάσταση απ' έξω μοιάζει με φρουτάδικο και το ντεκόρ μέσα είναι τραγικό. Αν δεν το ξέρεις δεν σε εμπνέει να κάτσεις. Ωστόσο αν είσαι ο εξερευνητικός τύπος και σου αρέσει η γεωργιανή κουζίνα ή έστω προτίθεσαι να την δοκιμάσεις, τότε θα σε ανταμείψει.
Πήγαμε αρχές φθινοπώρου. Φάγαμε την εξαιρετική μελιτζανοσαλάτα και σπανακοσαλάτα που αναφέρουν και οι προηγούμενοι, μια ολόφρεσκια πίτα με τυρί και ένα βουνό από χινκάλι, τα οποία ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε (είχα την τύχη να τα δοκιμάσω και παλιότερα χάρη σε Γεωργιανούς γνωστούς και δεν παίζονται), και πήραμε μεγάλες βαρελίσιες μπύρες. Όλα ήταν πάμφθηνα και εξαιρετικά. Αν δεν σας πειράζει το ντεκόρ και μερικές "νυχτερινές" φάτσες άλλων θαμώνων τότε θα το απολαύσετε
sb
Πήγα χθες βράδυ με την σύντροφό μου και καθήσαμε έξω. Ήταν ευχάριστα και η εξυπηρέτηση άψογη. Η κάποια μικρη δυσκολία συνεννόησης δεν μας πτόησε καθόλου και μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι με αυτά που φάγαμε: Μια μελιτζανοσαλάτα (με καρύδι, και μια σπανακοσαλάτα (ιδιαίτερη γεύση, το σπανάκι αλεσμένο αλλά ωμό, νομίζω πως αν και αλιώτικο πάει απόλυτα με τα Ελληνικά γούστα. Για φαί, πήραμε μια σουτζουκάκια (αρκετά μεγάλη μερίδα και η γεύση μου θύμισε σεφταλιές) και δυο (τεμάχια) "Χινκάλι" - κάτι σαν τεράστια Dim-Sum. Ήπιαμε ένα μεγάλο μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό και με ψωμί πληρώσαμε 16 Ευρώ. Καθώς η ποιότητα ήταν καλή (φρέσκα υλικά, τίποτα προ-κατ) και καθώς δεν μπορεί να μην βγάζει και κάτι το κατάστημα ωστε να μην κλείσει, ίσως να λέει κάτι είτε για τα υπερκέρδη άλλων μαγαζιών, είτε για την αναποτελεσματικότητά τους.
Μίμης
Πριν από αυτό, στη θέση του, ήταν για πολλά χρόνια καφετέρια/bar με όνομα "Δαγκλής", εξ ου και η παρατήρηση του Kapetanios.
Στο μαγαζί έχουν φάει γνωστοί, ήταν κέρασμα από άτομο καταγωγής από πρώην-ΕΣΣΔ και η γενική εντύπωση ήταν θετική. Επίσης έχω δοκιμάσει πεϊνιρλί (κασέρι + ωμό αυγό) και κάποιου είδους τυρόπιτα με μαλακή ζύμη πακέτο, και τα δύο ήταν ποιοτικά.
Επιβεβαιώνω τα τζιπ Ρώσων που και που, μου δίνεται η εντύπωση ότι είναι τουλάχιστον λίγο πιο hardcore κατάσταση από τα υπόλοιπα μαγαζιά ιδιοκτησίας πρώην-ΕΣΣΔ της περιοχής (ίσως βέβαια γιατί τα άλλα είναι κυρίως μπουγατσατζίδικα ή σαντουϊτσάδικα). Αν κάποιος συχνάζει μόνος του και άφοβα στο μαγαζί και γελάει με τα σχόλια, ας μας το πει, για να δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι τα μυστικά αυτής της κουζίνας. :)
Πόλυ
Πήγα χθες και πήρα πακέτο. Πολύ νόστιμα φαγητά, φτηνά και πολύ ευγενικό προσωπικό. Το μαγαζί, ιδίως ο μέσα χώρος, δεν λέει τίποτα. Έξω, όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός, θα έλεγα ότι είναι ευχάριστο να καθίσεις. Πάντως τίποτα το περίεργο δεν έγινε.
Kapetanios
παρατηρηση.με φιλους ρωσους και γεωργιανους που πηγαινω δεν το λενε το μαγαζι ΔΑΗΣΗ αλλα Δαγλή ή Δαηγλή
Kapetanios
παρα πολυ καλο φαγητο.ολα αψογα.οπωσηποτε δοκιμη tarxoyn(χιμος ειναι αλλα τελειος πρασινο χρωμα σαν absenty θυμιζει)και πολι καλο κρασακι.σαββατα μεσημερια μην πλησιασετε.αν δειτε απο εξω εχει στημενα τα μεγαλα τα βαν των επωνυμων οι οποιοι μαζι με διαφορους αλλους καπιταλους τρωνε μεσα.παρατηρημενο απο πολλους.αν μπεισ δε σε κοιταν λοξα.ειναι οπως οταν μπαινεισ σε κινεζικο.
The Dude
Εχω παει μεσημερι πριν κανα 2 χρονια....
Οι ανθρωποι ηταν φιλικοι (αν και δεν μιλουσαν ιδιαιτερα ελληνικα) το φαγητο ΠΑΡΑ πολυ καλο οπως και το σερβις. Το περιβαλλον ειναι "ιδιαιτερο" αλλα με την καλη εννοια....
Σχετικα με το ξυλο κλπ, δεν πηρε κατι το ματι μου, αλλα ισως να ειναι καλυτερα να δοκιμασετε να πατε την ημερα....
Antonis
Αν πας και τη γλιτώσεις μόνο με φάπες τυχερός θα είσαι
MDJ.gr
Είχα πάει παλιά με 2 Ρωσοποντιούλες δεσποινίδες ένα βραδάκι περί των 20:00...
Undergroung-Ghetto κατάσταση, με κατακοπομένες φάτσες συμμοριών ... αλλά ξύλο δεν έπεσε εκείνη την μέρα... (Ίσως επειδή δεν είμαι και "μικρός" για να με "φέρουν βόλτα"...)
Anyway, τις επιλογές των φαγητών τις άφησα στις κοπελούδες (μιας και δεν ήξερα πολλά-πολλά) και το μόνο που ήξερα (χινγκάλι) το παρήγγειλα... :)))
Ωραία τα φαγητά τους, φθηνές τιμές, ικανοποιητικά πιάτα ...και άνετα θα ξαναπήγαινα (μόνο παρέα με 3μετρους φίλους ή Σοβιετικών γνωστών).
Μόνο που πριν από κάνα δεκαήμερο που πέρασα από την περιοχή (Σεπτέμβρης 2008) ή δεν είδα/πρόσεξα καλά το μαγαζί ... ή στη θέση του έγινε μαγαζί με "πουφ"... :/
Dinos
Δηλαδή αν παμε στο συγκεκριμενο μαγαζί το πιατο που θα φαμε θα ναι...ξύλο????.... Ασε καλυτερα...
Jack Vlack
πέφτει ξύλο σε καθημερινή βάση