Ο Θόδωρος

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΤαβέρνα, Μεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΚωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου 15, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310520892,6972223855
Διαδίκτυο
Ωράριο12:00-00:00, Κυ 12:00-18:00, Τρίτη κλειστά. Την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου κλειστό.
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Θεόδωρος
Άνοιξε1965
Πρόσθετες πληροφορίες:
Αυτοχαρακτηρίζεται "καφέ-ουζομεζέδες".

Κάθε Σάββατο έχει ζωντανή μουσική.

Σεπτέμβριο 2018 πραγματοποίησε ανακαίνιση.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Πήγα Μάρτιο 2011. Λαϊκό συνοικιακό ταβερνάκι. Στο σύνολο το φαγητό ήταν καλό. Οι τιμές πολύ καλές. Θα ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία (δυστυχώς κλείνει πολύ νωρίς το βράδυ και δε με βολεύει).

Ξαναπήγα Αύγουστο 2015. Πλέον ανοίγει και βράδυ. Ωραίο μαγαζάκι, με λίγα τραπέζια έξω. Έχει και κρεατικά και θαλασσινά. Όλα τα φαγητά αξιοπρεπή και σε καλές τιμές (ειδικά τώρα με την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% οι τιμές είναι εξαιρετικές). Τσίπουρο με γλυκάνισο αξιόλογο. Αξίζει.

Ξανά Σεπτέμβριο 2019. Έχει κάνει ανακαίνιση και έχασε κομμάτι από τον παλιακό του χαρακτήρα, αλλά λόγω γειτονιάς παραμένει ενδιαφέρον. Φαγητό λαϊκής ταβέρνας με καλές τιμές. Αξίζει μια δοκιμή.

Ξανά Ιούνιο 2023. Αισθητικά έχει γίνει πιο mainstream απ' ότι θα ήθελα, έχει αρχίσει να έχει και τουρίστες η συνοικία. Το φαγητό πάντως αξιοπρεπές (καλά κρεατικά, τα ορεκτικά με λιγότερο ενδιαφέρον) και οι τιμές μια χαρά.

Εικόνες (122)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γλυκό κερασμένο
[εικόνα]
Μπουγιουρντί (οκ)
[εικόνα]
Συκώτι (καλό)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (καλά)
[εικόνα]
Τηγανιά χοιρινή (καλή)
[εικόνα]
Σνίτσελ αλά κρεμ (ρετρό γεύση, καλό)
[εικόνα]
Κολοκυθάκια τηγανητά (καλά)
[εικόνα]
Κοπανιστή και τζατζίκι
[εικόνα]
Παντζάρι (μια χαρά)
[εικόνα]
Κολυθοκεφτέδες (καλοί)
[εικόνα]
Μπουγιουρντί (καλό)
[εικόνα]
Δροσερή (καλή)
[εικόνα]
Συκώτι (καλό)
[εικόνα]
Λουκάνικο (καλό)
[εικόνα]
Κεφτεδάκια (καλά)
[εικόνα]
Μπριζολάκια (καλά)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (οκ)
[εικόνα]
Κολοκυθάκια (οκ)
[εικόνα]
Μπριζολάκια χοιρινά (καλά)
[εικόνα]
Σουβλάκια χοιρινά (καλά)
[εικόνα]
Πατάτες ορίτζιναλ (καλές)
[εικόνα]
Συκώτι (καλό)
[εικόνα]
Χοιρινή τηγανιά (οκ)
[εικόνα]
Κεφαλοτύρι σαγανάκι (καλό)
[εικόνα]
Ψητά λαχανικά (καλά)
[εικόνα]
Πατάτες με μπέικον (οκ)
[εικόνα]
Δροσερή σαλάτα (καλή)
[εικόνα]
Κολοκυθοκεφτέδες (καλοί)
[εικόνα]
Χωριάτικη (καλή)
[εικόνα]
Παϊδάκια αρνίσια (μια χαρά)
[εικόνα]
Μπριζολάκια χοιρινά (μια χαρά)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (μια χαρά)
[εικόνα]
Τηγανιά (μια χαρά)
[εικόνα]
Τηγανητές μελιτζάνες (μια χαρά)
[εικόνα]
Φέτα σουσάμι-μέλι (μέτρια φέτα)
[εικόνα]
"Δροσερή σαλάτα" (απλώς οκ)
[εικόνα]
Ψητά λαχανικά (αδιάφορα)
[εικόνα]
Μπιφτέκι (καλό)
[εικόνα]
Ρώσικη (οκ)
[εικόνα]
Χωριάτικη (οκ)
[εικόνα]
Γλυκό κερασμένο
[εικόνα]
Μπριζολάκια γεμιστά (μια χαρά)
[εικόνα]
Σνίτσελ κοτόπουλο (καλό)
[εικόνα]
Σαλάτα Καλαθάκι (καλή)
[εικόνα]
Μπουγιουρντί (οκ)
[εικόνα]
Συκώτι (οκ)
[εικόνα]
Σουτζουκάκια (καλά)
[εικόνα]
Μπριζολάκια (καλά)
[εικόνα]
Λουκάνικο (καλό)
[εικόνα]
Πανσέτες (καλές)
[εικόνα]
Τηγανιά (μέτρια)
[εικόνα]
Πατάτες τηγανητές ορίτζιναλ (καλές)
[εικόνα]
Ψητά λαχανικά (καλά)
[εικόνα]
Μανιτάρια (καλά)
[εικόνα]
Χόρτα (καλά)
[εικόνα]
Σαλάτα "Δροσερή" (καλή)
[εικόνα]
Κεφαλοτύρι τηγανητό (καλό)
[εικόνα]
Τσίπουρο άνευ Μαύρο Ρόδο (πολύ καλό)
[εικόνα]
Γλυκά
[εικόνα]
Μπιφτέκι (καλό)
[εικόνα]
Μπριζολάκια γεμιστά με ντομάτα & φέτα (οκ)
[εικόνα]
Μπριζολάκια γεμιστά με ντομάτα & φέτα (οκ)

Κατάλογος (20)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 4/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 3/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 2/4
[εικόνα]
Κατάλογος Μαΐου 2023: σελίδα 1/4
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 8/8
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 7/8
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 6/8
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 5/8
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 4/8
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 3/8
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 2/8
[εικόνα]
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2019: σελίδα 1/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2017: σελίδα 8/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2017: σελίδα 7/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2017: σελίδα 6/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2017: σελίδα 5/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2017: σελίδα 4/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2017: σελίδα 3/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2017: σελίδα 2/8
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2017: σελίδα 1/8

Σxόλια (20)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Rosstrobon
Έχοντας πάει 2-3 φορές τον τελευταίο καιρό, θα πω ότι είναι μια τίμια επιλογή κλασικής ταβέρνας. Τα κρέατα του είναι καλά(σουτζουκάκια, μπριζολάκια χοιρινά, τηγανιές) και τα ορεκτικά με λιγότερο ενδιαφέρον όπως λέει και το ταβερνοαλάνι. Γενικά αξιοπρεπές φαγητό χωρίς κάτι αξιομνημόνευτο.
Nic
Διπλή επίσκεψη τις τελευταίες μέρες. Κινηθήκαμε στα στάνταρ κρεατικά (σουτζουκάκια, πανσέτες, μπριζολάκια, σουβλάκι κοτόπουλο και λουκάνικο). Δυστυχώς δεν μας ενθουσίασε κάτι από τα παραπάνω. Όπως και στα ορεκτικά που δοκιμάσαμε (κολοκυθάκια τηγανητά, πατάτες, μανιτάρια ψητά), έλειπε εντελώς το αλάτι.
Αντιθέτως, ήταν πολύ καλά τα μανιτάρια σωτέ, με ωραία δεμένη σάλτσα κόκκινου κρασιού, το τηγανητό κεφαλοτύρι με τη μαρμελάδα ντομάτας και η ανάμεικτη τηγανιά (χοιρινό και κοτόπουλο).

Τιμές μια χαρά, δεν ξεπεράσαμε το 20ρικο. Κρασί λευκό ξηρό οκ, ημίγλυκο σερμπέτι, κόκκινο ξηρό κακό.
Ίσως κάποια στιγμή ξαναπήγαινα, όχι άμεσα όμως.
vegan g
Γενικά βγαίνω συχνά στην ευρύτερη περιοχή για καφέ ή μπύρα, οπότε σαν σημείο μου αρέσει. Η διακόσμηση σίγουρα νεανική, αλλά εμείς ως παρέα κάτω των 30 ρίχναμε κατά πολύ τον ηλικιακό μέσο όρο. Πολύ ευχάριστο και φιλικό σέρβις. Από φαγητό, εγώ δοκίμασα μερικά ορεκτικά (σαλάτα χόρτα βραστά, ντολμαδάκια, ντοματοκεφτέδες, μανιτάρια σωτέ, πατάτες τηγανητές) και όλα ψιλό οκέι. Εκτιμήθηκε το κέρασμα σαραγλί στο τέλος.
Mikey
Επίσκεψη τον περασμένο Φλεβάρη, 3 άτομα νωρίς το απόγευμα. Διακόσμηση και ατμόσφαιρα από άλλη δεκαετία και με κέρδισε κάπως αυτό. Δυστυχώς όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε κατά τις 9και άρχισε το live που ακουγόταν πολύ τίμιο.
Στα του φαγητού δυστυχώς δεν ήταν καλές οι εντυπώσεις. Τα παντζάρια και τα μανιτάρια καλά αλλά ενώ δοκιμάστηκαν πανσέτες, σουτζουκάκια και σουβλάκια τίποτα δεν μας άρεσε αρκετά. Οι συνοδευτικές πατάτες καλές. Τιμές λογικότατες. Ίσως το ξαναεπισκεφθούμε για κανένα live αλλά θα μείνουμε στους μεζέδες.
kornilios
Μου αρέσει η τοποθεσία του και τα ψιλό παρακμιακά στενάκια της περιοχής. Φιλικοί οι άνθρωποι του μαγαζιού, ωραίο το κλίμα θυμίζει λίγο κουτούκι, ίσως και λόγω μουσικής. Απλό, καλό φαγητό ταβέρνας τουλάχιστον στα κρεατικά που δοκιμάσαμε. Τιμές καλές, ειδικά για την εποχή. Πολύ τίμιο μου φάνηκε και θα ξανά πάω
BBking
Επίσκεψη πριν ένα μήνα περίπου Σάββατο βράδυ με λάιβ. Μια ευχάριστη έκπληξη σε μια ήσυχη γειτονιά κάτω από την εκκλησία των 12 Αποστόλων. Εξαιρετικό σέρβις, ευγενικό και γρήγορο παρόλο που είχε πολύ κόσμο! Κρεατικά πολύ καλά, ντολμαδάκια χειροποίητα σούπερ, κερασμένο γλυκάκι στο τέλος, τιμές καλές (15-20 ευρώ ανά άτομο, αν πιεις νορμαλ). Το κλίμα απογειώνεται από τους δυο εξαιρετικούς και πολύ φιλικούς μουσικούς με ρεπερτόριο μεγάλο από λαϊκά και ρεμπέτικα. Γενικά ένα μαγαζί που όλοι που δουλεύουν σέβονται τον πελάτη και του συμπεριφέρονται με ευγένεια και καλή διάθεση. Το προτείνω.
Βικτωρ Τ.
Πολύ καλό κλίμα βράδυ Παρασκευής με τους σερσε λα φαμ. Απο φαγητό όπως και τις προηγούμενες κριτικές. Μου αρέσει και συνεχίζω να το προτείνω.
Stephan
Nέο τσεκάρισμα: σαρδέλες σχάρας αδιάφορες, πολίτικη σαλάτα κάτω του μετρίου, μπακαλιάρος σκορδαλιά ok. Πατάτες τηγανητές οκ, μανιτάρια σχάρας καλά, λευκό χύμα κρασί οκ. Για θαλασσινά/ ψάρια θα έλεγα ότι δε μετράει.
Βικτωρ Τ.
Χωρος κλασσικης ταβερνας. Μουσικη καλη σε ενταση και επιλογη ρεπερτοριου. Σερβις ευγενικο, αποτελεσματικο, ταβερνισιο. Κεφαλοτυρι τηγανητο καλο, συκωτι οκ, τηγανια χοιρινη μετρια, χορτα καλα, σαλατα Δροσερη καλη, λαχανικα ψητα καλα, μανιταρια καλα, πατατες τηγανητες οριτζιναλ καλες, 2 μρδ. σουτζουκακια καλα, μπριζολακια καλα, πανσετες καλες, λουκανικο καλο, 2 τσιπουρα ανευ Μαυρο Ροδο πολυ καλο, 4 μπυρες μεγαλες draft Χιου, κερασμενο γλυκο, κερασμενο λικερ με τσαι =102 ευρω. Μου αρεσε ακομη μια φορα και το προτεινω.
Stephan
Γενικά τα μαγειρευτά του είναι καλούτσικα, ότι κάνει όμως της ώρας είναι προς το μέτριο είτε σε κρεατικά είτε σε θαλασσινά.
siog
Επίσκεψη Ιούλιος 2020. Καθίσαμε έξω καθώς το στενό που βρίσκεται το μαγαζί έχει πολύ σκιά και επίσης ο εξυπηρετικότατος σερβιτόρος άναψε και έναν μεγάλο ανεμιστήρα. Πήραμε μπριζολάκι γεμιστό με φέτα κλπ, σνίτσελ κοτόπουλο αλά κρεμ, σαλάτα με αχλάδι-ρόδι κλπ και κεφαλοτύρι στη σχάρα και μία μπύρα βαρέλι Χίου. Σύνολο 30 ευρώ και κερασμένο γλυκό και χειροποίητο λικέρ από αρμπαρόριζα. Συνολικά του βάζω 9.5/10 με μοναδικό μείον το αρκετό λάδι που είχε το σνίτσελ.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
naftis
Επίσκεψη 27/12. Δοκιμάσαμε κρεατικα τα οποία ήταν πολύ καλά. Σαλάτες και ορεκτικά επίσης σε κάλο επίπεδο. Ο σερβιτόρος εξυπηρετικοτατος και αρκετά φιλικός. Το προτείνω
StratosL
Διαβάζοντας το σχόλιο από Ταβερνοαλάνι, ήθελα να δω το "κρυμμένο" αυτό μαγαζάκι. Πήγαμε χθες με ένα φίλο, αφού περάσαμε πρώτα από το "Στου Μήτσου" και για πολλοστή φορά δεν είχε ούτε μία καρέκλα για δείγμα. Απ' έξω προδιέθετε για τα καλύτερα, πολύ ωραίο μαγαζί. Αλλά και μέσα, πολύ ζεστό μαγαζί με ωραία διακόσμηση που παρέπεμπε σε παλιές εποχές.
Δυστυχώς το φαγητό ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Πήραμε ψαρικά και δεν μάθαμε τι λένε τα κρεατικά του, αλλά όλα ήτανε κάτω του μετρίου. Σαρδέλες άνοστες, μάλλον ημερών, δεν μπόρεσα να τις φάω. Κουτσομούρες επίσης άνοστες και αδιάφορες, και μάλιστα 4 μεγαλούτσικες κουτσομούρες μας τις χρέωσε 9€! Το καλαμάρι σχάρας τρωγόταν, ήταν το μόνο που ήταν ας πούμε καλούτσικο, αλλά πάλι όχι κάτι το ιδιαίτερο. Το μπουγιουρντί ήταν με σάλτσα ετοιματζίδικη για μακαρόνια και όχι με κανονική ντομάτα!! Έλεος δηλαδή.
Λυπάμαι ιδιαίτερα για τα 20 ολόκληρα ευρώ που δώσαμε το άτομο. Κρίμα γιατί είναι ωραίο μαγαζί και με συμπαθές σέρβις από τον γραφικό ιδιοκτήτη. Ίσως κάποτε επιδιώξω να δοκιμάσω κρεατικά, βλέποντας τα προηγούμενα σχόλια
Βικτωρ Τ.
Χωρος ωραιος ταβερνισιος. Μουσικη καλη σε ενταση και ρεπερτοριο. Σερβις ευγενικο, αποτελεσματικο και χαμογελαστο. Ψητα λαχανικα πολυ καλα, ντολμαδακια καλα, τζατζικι του ελειπε λιγο ενταση, κεφαλοτυρι τηγανητο πολυ καλο, συκωτι καλο, σουτζουκακι καλα κρεατενια, μπριζολακια χοιρινα πολυ καλα, ολα τα πιατα εχουν πολυ καλες οριτζιναλ τηγανητες πατατες+ 0,5 λιτρο χυμα κοκκινο+1 αναψυκτικο+κερασμενο γλυκο (καζαν ντιπι+πολιτικο)=39 ευρω. Μου αρεσε και το προτεινω
Ρεμπέτης
Επίσκεψη βράδυ Σαββάτου Δεκεμβρίου 2017. Ευγενικό σέρβις, καλό φαγητό, καλές τιμές. Θα ξαναπήγαινα άνετα.
Johngrandpa
Αν και ειμαι της γειτονιας χθες πρωτη επισκεψη και σιγουρα οχι τελευταια ! Με κερδισε ο χωρος του , το service , η ποιοτητα-ποσοτητα μεριδων και οι τιμες .. Τρια ατομα , Πατατες,κεφαλοτυρι σαγανακι,κολοκυθακια,χορτα ζοχια,σουβλακι χοιρινο,μπιφτεκι,λουκανικο και κεφτεδακια τηγανι με ενα πολυ καλο χυμα κρασι στα 36ε ! Με την πρωτη ευκαιρια επισκεψη ξανα !
timos zisis
πηγαμε πριν απο λιγο καιρο και ηταν πραγματικη εκπληξη, δεν περιμεναμε στα στενα του βαρδαρη να υπαρχει ενα τετοιο μαγαζι.
Ο εσωτερικος χορος αρκετα ωραιος, και το σερβις πολυ φιλικο, πηραμε ποικιλια κρεατων και κατσαμε αρκετες ωρες τρωγοντας και πινοντας. οι τιμες ειδα οτι ηταν πολυ καλες αλλα δεν θυμαμαι ακριβως γιατι πληρωνε αλλος. εκτος απο ψητα εχει και καποια μαγειρευτα, κανει και πατσα και νομιζω οτι ανοιγει αρκετα νωρις το πρωι. αξιζει 100%
Γιαντράνκα
Μελιτζάνα ψητή υπέροχη με μπόλικο σκορδάκι, ωραία και η ψητή ντομάτα που την παρουσίασαν και ως σπεσιάλ του μαγαζιού, παντζάρι καλό, ποικιλία κρεατικών μια χαρα, και οι φλογέρες αν και κτψ. Στις τιμές μας φάνηκε ένα τσικ πιο τσιμπημένο απ' ότι αναμενόταν για τη φάση του. Θα ξαναπήγαινα πάντως, έχει και ωραίο λαϊκό κλίμα.
Γιαντράνκα
Φτιάχνει και σαντουιτσάκια με όλα τα κρεατικά του (μπριζολάκι, πανσέτα, σουτζουκάκι κλπ). Και ωραία φρέσκια πατάτα, το φωμάκι όμως απαράδεκτο, τιμή 2,5€. Πολύ φιλικό σέρβις.
koiliodoulos
Πολυ καλό μαγαζάκι για ένα μεσημεριανο ουζάκι ή μπυρίτσα! Ρωτήστε για τα μαγειρευτά της ημέρας.
Ένα φάουλ θέλω να σφυρίξω... τον μάιο του 2011 που βρέθηκα τελευταία φορά, πήρα ταράμα και ήταν ετοιματζίδικος και καής ποιότητας!
Μπορεί να έτυχε...
Πάντως στο ψιλό ψάρι είναι μερακλήδες